Aşırı dramlı bir filme ihtiyacım var böyle içim dışıma çıkana kadar Ağlamam lazım var mı bildiğiniz film?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Tabi ki bende severek izlediğim dram filmlerinden senin için bir liste yapayım. Umarım çok ağlamalı bir an yaşayabilirsin :)- Yeşil Yol
- Esaretin Bedeli
- Küçük Kardeşim
- Altın ve Bakır
- Kara Tahta
- Uçurtma Avcısı
- Yapay Zeka
- Kıyamet Günü
- Okuyucu
- Sil Baştan
- Umut Işığım
- Sarhoş Atlar Zamanı
- Mor Yıllar
- Sahtekar
- Son Umut
- Umudunu Kaybetme
- Yağmur Adam
- Kız Kardeşim
- 12 Yıllık Esaret
- Not Defteri
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHarry Potter and the Deathly Hallows; Dobby belki hiç bir zaman ön plana çıkmadı ama o kadar güzel bir karakterdi ki...
https://www.youtube.com/watch?v=58YnjQkwpLQ
https://www.youtube.com/watch?v=2c2NxzfnitI
.
THe Green Mile - Hangi bir sahnesini söylemek gerekir seçmek o kadar zor ki... Sanırım ben küçük Mr. Jingles'ı anmayı tercih edeceğim ;
https://www.youtube.com/watch?v=LHtgKIFoQfE
.
Madem Tom Hanks dedik bir tane ona özel bir performans gelsin.
Cast Away
Bir top... sadece bir voleybol topu...
https://www.youtube.com/watch?v=SU7NGJw0kR8
Ancak benim kuşağım The Champ filminde ağlamıştır. Küçük Rickt Schroder'in boksör babası Jon Voight'i kaybederken hepimizi ağlatmıştı.
https://www.youtube.com/watch?v=vOoWpTxKJGA
.
Schindler's List filmindeki muhteşem oyunculuğu ile Liam Neeson hangimizin kalbine dokunmadı ki. Itzhak Pearlman'ın harika müziği eşliğinde ;
He Who Saves One Life Saves the World Entire
https://www.youtube.com/watch?v=v6bD23vEigE
.
Hachi: A Dog's Tale baştan sona insnaın yüreğini burkuyor.
7 Pounds, I wanna give you a gift... :((
Dancer In The Dark filminde Selma'nın idam edilişi
E. T.'deki veda sahnesi
Hotel Rwanda yine baştan sona insanın canını yakan bir filmdi.
My Girl'de kızın gidişi
The Curious Case of Benjamin Button, hikaye bile tek başına yeterliydi.
Aslında yazacak o kadar çok var ki...
Bir tanesi çok özeldi benim için ;
Field Of Dreams
Karin'in kurtarıldığı sahne...
HEY ROOKIE, You were good...
Bu sahneyi Burt Lancaster gibi bir ustadan seyretmek de ayrı güzel07 Yorumla- +1 yıl
Independence Day filmindeki Russell Casse'in kendini feda ettiği sahnede oldukça dokunaklıdır. Her ne kadar Amerikan propagandasının dibi olsa da...
https://www.youtube.com/watch?v=1Vc_MNJj67A
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler...
- +1 yıl
Ilk ikisini yazicaktim bende :))
- +1 yıl
@adımısenkoyhihi
Dobby'yi seveni, Mr. Jingles'a hayran olanı saygıyla selamlarım :)) - +1 yıl
Hahaa :)) bnde o selami saygiyla karsilarim :))
- +1 yıl
@adımısenkoyhihi
Şu replik bile ne tatlı değil mi ;
Bellatrix Lestrange: You stupid elf! You could have killed me!
Dobby the House Elf: Dobby never meant to kill! Dobby only meant to maim, or seriously injure!
Keşke ölmeseydi... :((
Dobby veya Mr. Jingles gibi mazlum, masum ve ezilmiş karakterlerin hak ettikleri saygıyı görmeleri beni hep duygulandırıyor.
Bizler hep dış görünüşe ve geçici güzelliklere bakıyoruz. Halbuki o masumiyet duygusunun hüküm sürdüğü saf ve temiz ruhların güzelliği hiç bir şeye eşit olamaz. - +1 yıl
Ya ben zaten harry potter hastasi bir insanim tum replikleri ezbere bilirim :D evet o replikte ben cok gulmustum :) aslina bakarsan ben dobby nin herseyine guluyorum. sirlar odasindada hani ilk sahnede ortaya cikip kafasina gece lambasini vuruyodu ya harry ona kizinca :D orayi ne zaman hatirlasam gulerim. seriyi yanlis hatirlamiyosam 22 kere izledim :D bastan sonaa :) keske devam etse yaa
+1 yıl1- Not: Seni Seviyorum
Güzel bir ilişki yaşayan bir çift, adamın ölümcül bir hastalığa yakalanması ile adeta alt üst olur. Delice bağlı olan kadın ve karşısında öldüğü zaman daha az acı çekmesi için uğraşan kahramanımız.
Filmin konusu çok iyi işlenmiş. Son olarak şunu da söyleyelim, özellikle kadınların beğeneceği bir eser.
2- Saksı Olmanın Faydaları
Stephen Chbosky’nin romanının kendisi tarafından sinemaya uyarlanmış hali olan Saksı Olmanın Faydaları (The Perks of Being a Wallflower); “bir ergen filmi” olarak nitelendirilse de müzikleri ve konusuyla beğenilerin odak noktası haline geliyor. Emma Watson, Logan Lerman ve Ezra Miller üçlüsünün başrollerini paylaşıyor.
3- Canım Kardeşim ( Türk filmi koymasam olmazdı )
Ertem Eğilmez yönetmenliğinde karşımıza gelen 1973 yapımı Canım Kardeşim filmini izleyip de ağlamıyorsanız, sinirlerinizi ve duygularınızı tamamıyla aldırmışsınız demektir. Tarık Akan ve Halit Akçatepe’nin başrollerini paylaştıkları bu yapımın yardımcı oyuncu kadrosu da oldukça güçlü bir yapıya sahiptir. Fakat özellikle de konusuyla dram türünde en iyi Türk filmi olabilir.00 Yorumla
+1 yılthe gıver ın sonunda ağlamıştım, duygusal değildi ama duygulanmıştım ve... ve the judge , onun sonunda da gözlerim dolmuştu. Gerçi zaten ben balık burcuyum, hemen her şeye ağlıyorum, inanılmaz örümcek adam 2 de kız ölünce de gözlerim dolmuştu. Ama sinemadaydık ve yanımda oturanın arkadaşına "hangi salak burada ağlar ki" gibi bir şey söylemesiyle hemen toparlanmıştım :D Ayrıca Alaycı kuş bölüm 1 de , evet beni en çok ağlatan duygulandıran film oydu, hem gurur hüzün falan garip bir histi ama güzeldi :D şey sahnesiydi hani orada konuşuyor ya kameraya işte 'onlar bunu yapıyor' falan diyor orası işte :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
392
Cevap
529Cevap
+1 yılEsaretin Bedeli
https://www.youtube.com/embed/7BG-BpvkYB8Yeşil yol
https://www.youtube.com/embed/hfa5F-kRTq4The Piyanist
https://www.youtube.com/embed/BFwGqLa_oAoHayat güzeldir
https://www.youtube.com/embed/Cq2IQvTjH0gForrest Gump
https://www.youtube.com/embed/l7IqFZ1CUjM11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHayat guzeldir tek izlemedim
Cok sagol🥰
10 Things I hate about you! (Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi filmine bir göz atabilirsiniz.. Aşağıya link bırakıyorum.. 👇👇
https://youtu.be/AWmjzCZr0Jw10 Yorumlalilya 4 ever
(2000 yılında iş vaadiyle kandırılarak İsveç'e götürülen, orada önce borçlandırılıp sonra da pasaportuna el konularak seks kölesi haline getirilen ve sonunda intihara sürüklenen Litvanyalı Danguole Rasalaite'nin gerçek hayat hikâyesine dayandırılmıştır.)
karanlıkta dans
fedakar kız10 Yorumla
+1 yılValla Tarık Akan'ın eski bir filmi var Halit Akçatepe ile beraber çektiği. O filmi izleyip de ağlamayacak adam yoktur.
https://www.youtube.com/watch?v=Y231x2bhWkE
Canım Kardeşim - Cahit Oben00 YorumlaÖyle ağlayabildiğim bir film olmadı. Ama duygulandığım olduğu bir kaç tane.
Aşk filmi olarak titanic de dahi (dahi diyorum çünkü herkes çok güzel olduğunu söylüyor bana inat gibi) duygulanmamış biriyim. Ama "Melekler Şehri" nde duygulanmıştım.
Bir de aşk filmi olmasa da "Bajrangi Bhaijaan" filminde duygulanmıştım.00 Yorumla
+1 yılamazing spiderman 2 de gwen in ölümü beni bitirmişti. aynı yıldızın altındada kanserli çocuğun ölmesi. gladyatör filminde russell crowe un ölümü. birgün anne hathaway in ölümü. cinderella man filminde russel crowe un son dövüşü.. aklıma gelenler bunlar yoksa daha çok var :D duygusal abi napiyim :D
00 Yorumlaonu bunu bilmem ama ben bu filmin en son kavuşma sahnesinde ister istemez duygusallaşıyorum şaka yapmıyorum gerçekten etkileyici sonunda sevdiği kıza kavuşuyor garibanım :D
https://www.youtube.com/watch?v=u2KIvVT86aA00 Yorumla
+1 yılaamir khan izle dostum
PK ydı, kesinlikle harika
Aamir Khan imdb: 8.5
%100 garanti veriyorum
PK yı izle Aamir khan'ın son filmi, içinde herşey var, benceye bakarsın
www.kizlarsoruyor.com/.../a16330-ks-halki-bu-filmi-mutlaka-izleyin-pk-peekay-aamir-khan-in-en01 Yorumla- +1 yıl
Anladım anladım Aamir Khan
+1 yılwww.filmifullizle.com/...3-turkce-dublaj-izle.html
bu filme baya acikli demisler izlemedim ama bak bir istersen01 Yorumla- +1 yıl
Bunu izlemiştim gerçekten çok güzel bir film
+1 yılYeşil yol, esaretin bedeli, 12 yıllık esaret tarzı sevebilirsin belki
20 YorumlaAslında filmleri rahat kafa ile izlemek çok daha iyi bir durum. Bunu aşk tesadüfleri sever 'e bir şans verip izlediğimde anlamıştım. Hiçbir filimde ağlamadım yanlız beni etkiledi. Seçimler arasında İncir Reçeli 'nde Halil Sezai 'nin müziğe girdiği sahne bile yeter diye düşünüyorum. Hangi arkadaşım o sahneyi görse sigara yakar.
00 Yorumlabana kalırsa duyguyu en iyi aktaran hint filmleridir. amaan hint filmi de neymiş canım demeyin duygusallığı çok iyi yansıtıyorlar. evet bir kaç film de saçma sahneler var tabi ( örnek: tabancayla helikopter düşürmek :P ) önerebileceğim hint filmleri ağlamalı filan 3 idiot, gajini, fanaa , benim adım khan , rab ne bana di jodi ( böyle yazılıyordu galiba. daha bir sürü var bunlar ilk akla gelenler...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem güldüren hem ağlatan film dendiğimde aklıma, romantik komedi türünde bazı filmler geldi. İzlemenizi tavsiye ettiğim birkaç filmi liste olarak sunuyorum.
- Bir Şans Daha
- Yeniden Başla
- Şipşak Aile
- Yeni Baştan
- Bekar Yaşam Kılavuzu
- Aşıklar Şehri
- Yaş 40
- Öteki Kadın
10 Yorumla
+1 yılBabamın Penguenleri hem güldürür hem ağlatır kendisi...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni ağlatan bir film hatırlamıyorum. Yüzlerce film izledim, onlarıda hatırlamıyorum.
Ancak kısa süre önce izlediğim dağ filminin bana birçok duyguyu yaşattığını bilirim. Güzel bir film...
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg10 Yorumla
+1 yılBenim kadar film izleyeni yoktur heralde şurda 4 5 ay öncesine kadar hergün 3 4 film bazende 5 6 oluyordu öyle herşeye ağlamam birkaç filmde kendimi tutamadığım olmuştu 1. si incir reçeli 2. si yeşil yol 3. sü zırzavat nino (camino) 4. sü sevginin gücü (Leon) 5. si Jak Tak Hai Jaan 6. sı her çocuk özeldir 7. si Black. boğazın düğüm düğüm olsun istersen fanaa, evim sensin, filmlerini izle kısacası Shahrukh Khan ve Aamir Khan filmlerini izle
10 Yorumla
+1 yılGhajini,
Black
Bajrangi Bhaijaan (ağlatmasa bile duyguludur)
Her çocuk özeldir00 Yorumla
+1 yılali g var kardeş benim gözümden yaş geelmişti. D
ciddi diceksek eğer yeşil yol die bir filmden bahsetti arki
bide ağlatmaz ama düşündürür küp die bir film var arkadasla izledik film sonunda kolayı mutfak yerine tuvalete götürdüydüm kafa gitmişti. Ads10 YorumlaHiç bir film, kendi hayatım da yaşadığım o hastanedeki zor gün kadar beni ağlatmadı..
Ölüm ve yaşam arasında gidip gelmek, bir yanda çaresizlik bir tarafta hayat var.. O gün bir mucize olmasaydı hayatım son nefeslerini veriyor olacaktım.18 Yorumla
+1 yılFilmlerde aglamadim da geçen youtube da dolaşırken şehit askerin ölüm haberinin ailesine haber verilmesini izledim askerler subay komutanlar askerin evine geliyorlar ailenin hiç biseden haberi yok kapi çalınıyor, kapıyı açan anne daha komutan bise demeden anne fenalık geçiriyor onu izlerken gözlerim doldu ilk kez.
00 Yorumla
+1 yılAl sana Tutamiyik =)))
1.bp.blogspot.com/.../...456386447_473525973_n.jpg00 Yorumla
+1 yılBenim Adim Khan da ben terorist degilim dedigi sahne
Her cocuk ozeldirdeki kucuk cocugun ailesiylr ogretmenin konustugu sahne
Sadece sende hazalin mezarlikta aliye kaza yaptigini anlattigi sahne
Leon da aglatmisti beni...00 YorumlaÜzerine tanımam,
https://m.imdb.com/title/tt0476735/11 YorumlaHarika film. İzlemezsen çok şey kaybedersin
https://youtu.be/ceqt6AcwXGw10 Yorumla
+1 yılTurkan soray dönüş hayatimda beni en cok aglatan filmdir kendisi. Izledik diyosaniz kiz kardesimin hikayesi. Türk olsun diyosaniz senden bana kalan, bana adini sor
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkız kardeşimin hikayesini izledim. mükemmeldi
Uçurtmayı vurmasınlar.. Sarhoş atlar zamanı gerçeği ta kendisi yaşanmış ve yaşanmaya devam eden dramlar ağlamak deildi aslında utandıgımdandı insanlardan akan yaşlar...
10 Yorumla''The last lions '' bu belgeseli izlerken baya göz yasi dökmüstüm , herkese tavsiye ederim mulaka izlesin izlemeyen arkadaslar , hic bir sinema filminde aglamadim simdiye kadar...
10 Yorumla
+1 yılYa ben filmlerdeki herşeye ağlayabiliteye sahibim. Recep ivedikin nenesi oldukten sonra bile ağlamışığım var :d
20 YorumlaBabam ve Oğlum hiç bir filmde bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum..
Yeşil Yol da çok fenaydı
Aşk Tesadüfleri Sever ve İncir Reçeli izlenebilcek romantik ağlatacak aşk filmi..10 YorumlaI m sam... gercek bir hayat hikayesinden esinlenen ve dramanin sahneye ve rolunu alan oyuncularinda muthis katkisiyla inanilmaz bir film... tabii ki film de michelle pfeiffer in olmasinin kuvvet carpani var...
00 Yorumla
+1 yılİssiz adam (filmin son kismi) bikac defa aglatmisti
Dizi olarak ise
Kara sevda-git yaz youtube oda baya duygusal, Kara sevda-bir sevmek bin defa olmek demekmis.00 Yorumlasadece babam ve oğlumda hungur hungur agladım hala bıle ızlesem aglarım flim basladıgı anda ağlamaya baslıyorum başka flimler de var da bir tek aklımda olan bu
00 Yorumla
+1 yılSenden önce ben
Aynı yıldızın altında
Ben sende n önce benin etkisinden hala geçemedi kitabı daha iyiydi a filmde güzel sonlara doğru birkaç peçete yanınaal00 YorumlaAşk filmlerin hepsi inanabiliyormusun hala aradan kac yil gecmesine karsi o filmi sayisiz izlememe ragmen kemal sunal'in filmlerinde bile duygulanip gözlerim doluyor ondan ayrim yapmaksizin tüm Aşk ve romantik filmler diye ayirmiyorum
00 YorumlaHmm bu donemler cok fena senin icin yabanci onersem sorun olur mu ki? Birincisi kore filmi ama cok iyi miracles in december. cell no.7 ikincisi ise ayni yildizlarin altinda bu da yabanci birincisi baba kiz hikayesi ikincisi sevgililer iste :'(
00 Yorumla
+1 yılsanki 1 saattir aynı soruyu goruyorum. bruce wils ve kucuk bir cocuk var robotmuş cocuk o film guzeldi ya da o cocugun robot olup oynadıgı film adı aklıma gelmedi
00 YorumlaSon Sarki
Cesaretin varmi aska
Not seni seviyorum
Not defteri
Bide ask filmi değil ama aglatacak film istiyosan
Can dostum'u izle gercekten guzel bir film :)01 Yorumla- +1 yıl
evet bende farkettim onu.fena şarkı değilmiş aslında : )
aftershock...Resmen hıçkırarak ağlamıştım ya çok kötüydü
https://www.youtube.com/watch?v=6_QML6RdN0E00 Yorumla
+1 yılBlack
A moment to remember
dancer in the dark
ilk aklıma gelenler30 Yorumla
+1 yılHüzünlü ilerleyen övgü filmde ağlarım zaten😕me before you ile babam ve oğlum filminde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım
11 Yorumla- +1 yıl
Çoğu film*
+1 yılçok varda en son ağladığım hatta sümüklerimle birlikte beynimide mendile bırakıcaktım nerdeyse bizim için şampiyon
10 YorumlaHint filmi.
Pakistanli konusamayan bir kiz cocugu vardi.
Sevginin gucu mu neydi..
Cok guzel..
Hep aglarsin..
Bir de babam ve oglum...11 Yorumla- +1 yıl
Evet salman Khan filmi sanırım
Film değil ama bildiğin gibi değil ve uçurtma avcısı kitaplarını okuduğumda istemsizce yaş doldu gözlerim.
10 Yorumla- 15 Yorumla
- +1 yıl
üstüne yok ya
- +1 yıl
@lüllüoğlu Bu komik ki belkide skeçler falan yapıldı ondan bana komik geldi :)
- +1 yıl
@lüllüoğlu O zaman yık geç beni :))
Özellikle ağlamaya çalışmama rağmen hiçbi filmde ağlayamadım ama if i stayin bazı sahnelerinde ve Matrix te Trinitynin öldüğü sahnede gözlerim dolmuştu
00 Yorumla
+1 yılBeyaz melek
Güneşi gördüm
Bu iki filmde hıckıra hıckıra agladigimi hatirliyorum ve her izledigimde de aglarim10 Yorumla
+1 yılIzledigim en guzel en duygusal en romantik en fantastik kisaca herseyi barindiran bir film herkese tavsiye ederim ZAMAN YOLCUSUNUN KARISI
10 Yorumlason izlediğim aynı yıldızın altında birde canakale belgeseli vardı ağlamak demeyelimde gözlerim dolmuştu :)
10 YorumlaNiye moralin bozukken ağlatan film izlemek istiyorsun ki? Komedi izle illa dram diyorsan da "Su Gibi" olabilir "Interstellar" olabilir ben onda çok ağlamıştım. "Sonsuz Aşk" güzeldir aklıma da film gelmedi fazla
12 Yorumla- +1 yıl
Bilmem ağlayıp rahatlamak iyi gelir.
Canım kardeşim yeşil çamdan tarık akanın çapkınlık yapmadığı tek film galiba çok etkiliyor beni hele müziği
h ttps://w ww. youtube. com/watch? v=Y231x2bhWkE
şunu dinlermisin hala içimi parçalıyor01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldinledim canım kardeşim :)
Hülya Koçyiğit_Çetin Tekindor_YAVRULARIM...hiç bi türk filmini izlerken ağlayacağımı düşünmemiştim,genelde çok komik geliyor hepsi bana.Bu filmi mutlaka izlemelisin,yanına bi kaç paket mendil almayı unutma ;)
10 Yorumla
+1 yılKaplumbağalarda uçar onu izle gecenin 2 siydi izledim sabahın 5 ine kadar ağladım
20 YorumlaDelibal
Ghajini
Aynı yıldızın altında
Her çocuk özeldir
Salya sümük ağlamasam da baya baya etkiledi10 YorumlaMe Before You aga sonu harbi kötü buna ben ve tüm terazi burcu erkekleri ne zaman görse oturur paso ağlarız
00 Yorumla
+1 yılben iki seyde agladim senden bana kalanin son sahnesinde bide hercai hercaide surekli agliyorum her sahnesinde
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYaa ağlama gözlerine yazık
Hachiko filmini önerebilirim. Köpekleri hiç sevmeyen birisi olarak bu filmden sonra sevmeye başlamıştım. Benim için özel bir filmdir kendileri
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılTom hanks filmlerinde hep ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ya bazı animasyon filmler de çok şey nemo oyuncak hikayesi bolt gibi vs.
00 Yorumla
+1 yılThe Meyerowitz Stories (New and Selected) Adam Sandler oynuyor oldukça duygusal ve içinizi ısıtan cinsten harika bir filmdi. Tavsiye ederim.
00 YorumlaEn çok ağladığım filmler incir reçeli ve halam geldi filmi olmuştu izlemenizi tavsiye ederim kesinlikle
00 Yorumla- Devamını Gör (861)
Devamını Gör(906)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem