Diziler & Filmler Ezel nasıl bir dizi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ezel nasıl bir dizi daha önce izleyen var mı güzel bir dizimi yoksa kötü bir dizimi? Güncellemeler+1 yıl Diziyi en az 10 defa bitirenler var mış 😳 Güncellemeler+1 yıl Kızlar ezel izler mi 😳 Ezel nasıl bir dizi? Cevapla Dizi Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Meliodassss Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok güzel ama bölümler uzun olduğu için ortalara doğru biraz sıkabilir ama çok iyi mükemmel yani son bölümde gözyaşlarini tutmak mümkün değil 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eyşan diye bir or**pu var mış 😳 Yorumla Meliodassss +1 yıl O öyle değil 😂😂 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Erkeklerin sözünün gectg kadını umursamayan hanzo ağa dizisi iste 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum Yorumla Meliodassss +1 yıl Hayır o kadar da değil şimdi lütfen 😂😂 Yorumla seyda028 +1 yıl değil mı Yorumla Meliodassss +1 yıl Tamam kabadayılık var orada haklısınız efenim ama kadınlara değersiz davranilmiyodu Yorumla seyda028 +1 yıl Sıla ya en başta nasl davraniodu herkes unuttun sanrm Yorumla seyda028 +1 yıl Pardon yanls yazdm Yorumla seyda028 +1 yıl Sıla diyorum kıza yani adını ilunuttm kizin adam nasl davraniodu izlemedin mi Yorumla Meliodassss +1 yıl Ona bakarsan o kız yüzünden adam hapise girdi ailesi zarar gördü. Eyşan 😂😂 Yorumla seyda028 +1 yıl Kiza yaptıklarını nie gormezden geliosun. Yorumla Meliodassss +1 yıl Ya şimdi görmezden gelmiyorum evet intikam almak için birşeyler yaptı ama hala onu çok sevdiği için dayanamadı vazgeçti. Yorumla seyda028 +1 yıl Olan olduktan sonra vazgeçti Yorumla Meliodassss +1 yıl Tamam ya sen haklısın daha fazla savunamicam 😂😂 Yorumla seyda028 +1 yıl Bncedeee Yorumla
Phloxtreme Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl çok güzel bir dizi hayat dersi resmen :D ama dikkat et bağımlısı olursun bende 3 kez bitirdim 0 0 Yorumla
SuatBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Meyvenin kabugunu soymadan icinden ne cikicak bilemem kardesGuzel dizi 2 kere izledim. 0 0 Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 909 cevap paylaştı. 4 kere bitirdim çok güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok güzel ama bölümler uzun olduğu için ortalara doğru biraz sıkabilir ama çok iyi mükemmel yani son bölümde gözyaşlarini tutmak mümkün değil 😂😂
Eyşan diye bir or**pu var mış 😳
O öyle değil 😂😂
Erkeklerin sözünün gectg kadını umursamayan hanzo ağa dizisi iste
Anlıyorum
Hayır o kadar da değil şimdi lütfen 😂😂
değil mı
Tamam kabadayılık var orada haklısınız efenim ama kadınlara değersiz davranilmiyodu
Sıla ya en başta nasl davraniodu herkes unuttun sanrm
Pardon yanls yazdm
Sıla diyorum kıza yani adını ilunuttm kizin adam nasl davraniodu izlemedin mi
Ona bakarsan o kız yüzünden adam hapise girdi ailesi zarar gördü. Eyşan 😂😂
Kiza yaptıklarını nie gormezden geliosun.
Ya şimdi görmezden gelmiyorum evet intikam almak için birşeyler yaptı ama hala onu çok sevdiği için dayanamadı vazgeçti.
Olan olduktan sonra vazgeçti
Tamam ya sen haklısın daha fazla savunamicam 😂😂
Bncedeee
çok güzel bir dizi hayat dersi resmen :D ama dikkat et bağımlısı olursun bende 3 kez bitirdim
Meyvenin kabugunu soymadan icinden ne cikicak bilemem kardes
Guzel dizi 2 kere izledim.
Biraz izledim güzeldi
4 kere bitirdim çok güzel
Müptelası çok ben izlemedim
Sence mira isimmi güzel yoksa yade mi?
6/10