Küsecek bir durum yok ortada ama huyu varsa bilemem. Mutlaka bir filmde dizide ortak yanınız vardır onu bulmak önemli. Mesela o sana önermeden önce sen ona öner izlediğin ya da izleyeceğin şeyleri. Bazen atak beklemek değil, atak yapmak önemli.
Yani anlayışlı bir yapısı varsa emin ol küsmez. Sevgili olabilirsiniz ama her konuda illa uyuşacaksınız diye bir kural yok. Önemli olan birbirinizin sevdiği şeylere saygı duyabilmek. Çekinmeden sevgiline seni kırmak gibi olmasın ama ben senin sevdiklerini sevemiyorum, lütfen bana bu konuda anlayışlı ol dersen bence o da bu şeyi anlayışla karşılayacaktır.
Küsmemesi için gerekli açıklamayı yapabilirsin. İki ayrı kişisiniz zevkleriniz uymuyor olabilir. Ben bu tarz pek sevemedim ya ama senin için bakmaya çalışırım, baktım ama pek tarzım değildi devam edemedim, yan yana gelince birlikte izlersek belki devam edebilirim tarzı söyleyebilirsin ☻
Sende ona kendi sevdiğin dizileri öner izlemesini iste. Hatta sevmeyeceğini bildiği dizleri öner izlemezse bende izlemiyorum o zaman de kapat konuyu. Hatta beğenmediğine dair söylemlerde bulunursa sende kendi düşüncelerini rahatlıkla söyleyebilme fırsatı bulursun. Gerçi bunlar olmadan da düşüncelerini beyan edebilirsin ama esprisi olmuyor o zaman :)
Küsmemesi lazım sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz. Ayrıca baktın ki bozuluyor sende ona kendi beğendiğin dizileri izlemesi için dayat bakalım o nasıl tepki verecek.
Bunun çözümü basit sende onun sevmediği bir diziyi ona izlettir eger sana kuserse veya trip atarsa o sana dizi izlettiginde sende ona trip atarsın o zaman sana kusemez kuserse sen benim dizimi izlemiyorsun ben neden izleyeyim dersin offff yine çok zekiyim ya kafa zehir 😜😜😜
küsmemesi gerek. birlikte ortak zevkleriniz doğrultusunda içerikler izleyebilirsiniz. iletişimi Irmak sağlıklı bir ikiski için şart. sorunlari dile getirmeli çözüm bulmali henüz büyümeden😉
Eski sevgilimle dizi zevklerimiz pek uyuşmazdı. Yinede ben her onun dizi günü olduğunda sorardım bölüm nasıldı, neyi sevdin falan diye. O da hep bana benim zevkime uygun olma ihtimali olan dizi/filmleri önerirdi. Bu kesinlikle saygı meselesi.
hayır tabii ki küsmez. küsmesi hem çok çocukça hem de saçma olur. herkesin zevki farklıdır. kendisine film tarzının farklı olduğunu söylemen gerekiyor :)