Merhabalar… Hangi filmleri izledin sorusunun içinde “Grinin elli tonu serisi” dediğim zaman “Uuuuu sapık mısın beeee izlenir mi o film” diyenler çok olmuştu.. 😬 Bir bana değil izleyenlere bu muameleyi yapanları duydum. Hatta “neee Grinin elli tonu dedi hihihiii” diye kıkır kıkır gülerler. Yahu o filmin konusunu bir anlasalar böyle sapan saçma konuşmazlar dicem de böyle yorum yapanında konusunu anlamasını beklemek aya çıkmak gibi bişey olur.
Grinin Elli Tonu filmini izleyenlere neden sapık muamelesi yapıyorlar?
Konusunu bilmiyorum, ama fragmanı ve sürekli önüme çıkan videolardan ötürü cinsel sahnelerin çok olmasından dolayı öyle söylüyor olabilirler. Ama şoyle bir şey var ki, konusunu çok begendiğim için izledigim Sense 8 dizisi nerdeyse afedersin p*rno filmi gibiydi bazı yerleri. Hele 6. Bölüm. Ben atlaya atlaya gittim baya. Şimdi ben bu diziyi izledim diye sapik mı oluyorum. Hayır. Aklim fikrim var, rahatsiz edici sahneleri atliyorum. Konuya odaklanıyor maalesef çoğu güzel filmde aşırı sahneler de olabiliyor. O zaman hiç izlemicez rahatsiz oluyorsak. Ama izleyenlere sapık demek sacma oluyor. Çünkü sapıklık benim tanımıma göre, birini taciz etmek filan demek.
Bence bunun sebebi ilk çıktığında +18 sahneleriyle çok fazla gündem olması ve insanlarda ön yargı oluşturması. Hiç film kültürü olmayan biri sadece adını ve türünü duyunca tamamen seks kısmına odaklanıyor.
Bazı insanlar filme, film gibi bakmıyorlar maalesef! Hani cem yılmazın bir tabiri vardı bir gösterisinde titanic sonunda batıyor! Filme denizci zihniyeti ile bakarsan bunu bilirsin.
O tarz filmlerede sapık bir zihniyet ile bakarsan sadece o filmden onu çıkarırsın... Yani sana öyle diyenler kendileri o zihniyetteler.
Sanattan anlamayanlara sanat nedir anlatmak, mümkün değil. Bunun için önce, bunu anlayacak olgunluğa, kişiliğe, zihinsel gelişime ve kapasiteye erişmeleri gerekiyor. Aksi takdirde onların gözünde sanat hakkında saçmalayan bir kendini bilmez olmaktan asla kurtulamazsın..
Aykiri duran seylerin aslinda yasandiginda ve hissedildiginde ne kadar da haz verdigini, nefreti tutkuya donusturen 10 film varsa dönüşüm içeren 2 filmden bir tanesi budur derim. Digeri için DM 😜😁
Konu olarak sapiklik degil aksine sevgi ve kiskanclik icerir. Anlamsiz baslayan bicok seyin seks ile nasil anlam kazandigini anlatir. Sevgi ve tutkuyla butunlesen seksin nerelere kadar uzanabileceginin işlendigi ve ozgurluk kavramina farklilik katan siradisi filmlerdendir. Sapik diyene aldiriş etmeyin emin olun erken boşaliyordur.
Önce kitaplarını okudum sonra filmlerini izledim ve bir çok arkadaşıma tavsiye ettim. Hatta bir kaçı tuhaf anlamsız tepki verdi. Onlara güldüm ve içlerinde sakladıkları fantezileri saklma gereği duyduklarına saygı duyduğumu söyledim. Bence filmi izlemek sapıklık değil bdsm'yi fazlası ile yaşamak sapıklık olabilir.
Filmde anlatılmak istenen şey aslında o kadar önemli ki ne yazik ki milletin gözü ve aklı sadece seks sahnelerinde kaldı.
Bdsm ve köle-Efendi rolunu o kadar çok benimsemiş biri, sırf aşkı için kendini nasıl değiştirdiğini anlatan bir film. Bir bakımdan sevdiği kadın için alışkanlığından vazgeçip mutlu bir aile olmayı başaran birini gördüm.
Bu kadar açık saçık sahnelerinin olduğunu bilmeden izlemiştim. Madem başladım, yarıda bırakmayayım diye devam etmiştim. İzleyeceğim tarzda bir film değil. Ama sevenler için de sapık muamelesi yapmam. Daha berbatlarını da görmüştüm, görür görmez bunu da çekmezsiniz yani deyip geri kapatmıştım.
Vall bana göre sapık değiller zira film bdsm dünyasına hakaret 🤣🤣🤣 o yüzden sapık olamazlar. Ancak soft takılmayı seven biri olabilir. Bomboş bir romantik p. rno izledim ama vaktime acıdım
Sapıklık muamalesi yapmak saçma ama ne yazık ki filmde bir o kadar saçma. Sürekli git gel yaşayan bir film. Ne için çekildiğini bir türlü anlayamadım. Bdsm bu değil, aşk bu değil.
grinin elli tonu serisini de izledim 365 günü de benzeri cinsellik içeren pek çok film ecchi ve hentai dahil olmak üzere sapık olduğum için değil ayrı bir havası olduğu için