Spoiler vermek büyük saygısızlık. Boş insan davranışı olarak nitelendiriyorum. Herkes senin gibi filmin ya da dizinin çarpıcı sahnelerini ve sonunu bilip izlemek istemez. Zaten asıl film/dizi izleyicisiyim diyen spoilerlara ihtiyaç duymadan izler.
Bu spoiler durumu sitede çok can sıkıcı olmaya başladı. Yahu adam dizi/film fenomeni olmuş ya da sıradan üye her neyse, bir paylaşım yapıyor spoiler dolu. Gel de delirme.
Birçok sitede yer alan "spoiler" opsiyonu KS'de de olmalı. Spoiler veriyorsun ve cümle sansürleniyor. Üzerinde *Spoiler* yazıyor. Tıklayınca görüyorsun.
Sayılsın bence ya. 😀Düşünsene sonu ters köşe bir film açıyorsun, sonunu izlediğinde acayip etkileneceksin, ama biri gelip diyor ki, sonunda bu olacak 🤦🏻♀️
Netflixte Scream dizisi vardı katili 10. Bölümün sonunda ters köşe ortaya çıkıyordu. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, arkadaşım 9. Bölümde katili söylemişti, pıçaklayasım geldi arkadaşımı😀
Evet, bence sayılmalı. Hayır, çenemi tutamıyorum diyorsan o zaman film & dizi muhabbeti yapma bir zahmet! Spoiler vermek, izleyen kişiye büyük bir saygısızlık. Ben senin izlediğin filmin sonunu söylüyor muyum? 😬😬
Ya insanlar onca yıl bi sürü şey okuyup senelerini versin ve sizin gotübo. klu derdinizle mi uğraşcak? Kendinizi bu kadar önemli görmeyin cidden israfsın