Netflix'ten söyleyebilirim sadecw. ▪️ The Stranger Things var izlemediysen fantastik bir dizi, çocuk dizisi zannedip izlemicektim ama öyle değil, aksiyonlu ve surukleyici bir dizi 3 sezon şimdilik, yeni sezonu gelecek. ▪️Alice in Borderland diye bir dizi var. Squid Game' e benziyor ama ondan önce çıkan bir diziydi. Mini bir dizi şu an ama bunun da 2 . Sezonu gelecek ▪️Unbeliaveble dizisini onerebilirim son olarak. Bir tecavüzcuyu yakalamaya calisiyorlar. Mini bir dizi ama ben sevmistim. Gerçek olaylardan esinlenilerek yapılmış.
Boş vakitlerimi dizi izleyerek geçirmek çok hoşuma gidiyor. Öncesinde atıştırmalıklarımı, içeceğimi hazırlamış oluyorum. Ancak “ne izlesem” telaşı beni çok yoruyor, öyle ki daha kendime uygun bir dizi bulamadan atıştırmalıklar bitiyor :) Birbirinden güzel içerikleri olan GAİN’e üye olduktan sonra bu sorunum ortadan kalktı. Hiç sıkılmadan izlediğim, bir sonraki bölümünü de izleyeyim derken başından kalkamadığım bir diziyi önermek istiyorum sana da.
Hiç sıkılmadan, keyifle izleyebileceğiniz en iyi dizi: 10 Bin Adım
Gain 10 Bin Adım
Komedi türünde eğlenceli içerikler seviyorsan bu dizinin tutkunu olacağından eminim :) Toplamda 2 sezonluk bir dizi, zaten bölümler de 10 dakika sürüyor. Yani su gibi akıp gidiyor, her seferinde kendimi diğer bölümü başlatırken buluyorum. Şimdiden bitince ne yapacağım, kesin boşluğa düşerim diye düşünüyorum ama GAİN’de gözüme kestirdiğim diğer içerikler de var. Aynen yola devam edeceğim kesin. ✌
GAİN 10 Bin Adım dizisinin konusunu da şuraya bırakalım, kimseler mahrum kalmasın!
Gain: 10 Bin Adım Konusu
Arkadaş kalmayı başarabilen iki eski sevgili, Dünya Sağlık Örgütü’nün uzun ve sağlıklı yaşam için her gün 10 bin adım atılmalı önerisine kulak verip birlikte her gün yürüyüşe çıkıyor. Tabii bu yürüyüşte neler konuşuyorlar neler :D Açıkçası beni çok özendirdi, ayrıldıktan sonra arkadaş kalabilmek herkesin harcı değil diye düşünüyorum. Bu yüzden dizi çok eğlenceli ilerliyor.
10 Bin Adım Dizisi
Başrollerinde Devin Özgür Çınar ve Engin Günaydın yer alıyor, ikisi de diziye cuk oturmuş diyebilirim, ikisinin de oyunculuklarına hayranım :) 10 dakika gibi kısa bir sürede beni eski sevgiliyle arkadaş kalınabileceğine ikna ettiler, finali görmek için çok sabırsızlanıyorum. #10BinAdım dizisinin bana göre bir diğer güzel kısmı da sağlıklı yaşama teşvik etmesi, neden her gün 10 bin atmıyorum diye kendimi sorgulamaya başladım şimdiden.
İzlerken çok keyif alacağınızdan eminim, her gün #10BinAdım atmayı da unutmayalım :) Eski sevgiliyle arkadaş kalabilme konusunu da bir düşünelim bence 🤩😉
Bir değil onlarca dizi önerilebilir ancak herkesin izleme alışkanlığı farklıdır. Bu nedenle en sağlıklı olanı ilgi alanınıza giren kategorilerdeki seçenekler arasından seçim yapmak.
Ama yine de bir kaç dizi önereyim. İzleyip izlemediğinizi bilemem tabi ki ama benim severek izlediğim bir kaç dizi bunlar
Bu aralar netflix de the office izliyorum ve eğer komedi dizisi arıyorsanız öneririm. Ama dizinin en büyük challenge 'ı ilk bölümleri izleyebilmek. Mizah anlayışı ilk başlarda biraz seyirciyi yoruyor. Ama alıştığınız zaman rahatça 9 sezonu bitirebiliyorsunuz.
bendede hepsi var gainden blu tv exxenden netflix:P bende hep netflix abandım aaa leyla ile mecnunda iyidir:) sokağın çocukları adana 01 modun devamı tarzı:P
Boş zamanlarımda film dizi izlemeyi seviyorum ama bazen bazı diziler sıkıcı gele biliyor ve insanın hevesi kaçıyor normal olarak. Sana önereceğim dizi "Ben Kimim" çok güzel bir film izlemeni tavsiye ederim:)
Konuşanlar var onu izle helbound izle netlik de çıkan son vampir dizisini izle listede 1 sırada ben dün başladım mükemmel diyemem henüz ama akıcı gidiyor şimdilik
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Adını unuttum izleyip cok begendigim bi dizi vardı aklıma gelince yazarım ://