Çocukken izlerdim annemle. Peder sevmezdi annem severdi aksiyon silahlı şeyler sever annem. Hatta içinde kalmasın diye düğünde anneme silah sıktırmışlığım bile var. 😅 Çocuklukta kaldı kovboy filmleri bazen işten güçten, bazen çok geç uyandığımdan dolayı izleyemiyorum uzun zamandır.
Ahh babam tam bir kovboy filmi aşığı olabilir... Her halde dublajlı ve altyazılı izlemediği film kalmadı... Artık sadece kendi dilinde (ingilizce veya film hangi dildeyse artık) izlemek için bile izliyor... Bence güzel filmler ama benim çok ilgimi çekmiyor...
merhabalar.. Küçükken hatırlıyorum pazar günü kovboy dizileri olurdu. Anlamazdım hiç. İzlemiyorum pazar günü bişey. Genelde ya kitap okurum ya da resim çizmeye vakit ayırır. İzlersem de psikolojik gerilim temalı film bakarım; izlerim.
Sıkıcı değilse aksiyon gerilim varsa belki izlerim ama pek sevmiyorum kovboy dizilerini pazar günleri daha çok korku gerilim aksiyon filmlerini izlemeyi severim
Erken kalkabilirsem arada bir izliyorum, küçüklüğümü hatırladık soruyu görünce, eskiden dedemlere kalmaya giderdim her sabah erkenden uyanırlardı bende kovboy filmlerinin sesiyle uyanırdım. Ne günlerdi hatırlayınca duygusallaştım
Babamla eskiden izlerdik, ve açıkçası çok hoşuma giderdi. Babam benle izledikten sonra bana veriyodu televizyonu, bende ps2 oynuyordum o da geçemediğim yerleri yapıyordu. Çok severim