Farklı konulu aşk filmlere bayılıyorum en son kana susadım ve sevdiğim tüm erklere izledim onlara benzer film var mı? En iyi aşk filmleri hangileri?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİncir reçeli 1 ve 2 ikisi de harika. Daha dün izledim ikisini de ve bence çok hoş. Baş rolde halil sezai var, sırf şarkılar ve sözler için bile izlenebilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diziler & Filmler konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılYa ben sana direkt birkaç romantik komedi önereyim keyfine göre izle.
Jab We Met
Yeh Jawaani Hai Deewani
Moonu
Milenge Milenge
sen bu filmlere bir göz at. Biraz da dini böyle dini demeyeyim de sufi tarzı müzikal güzel bir şey istersen Sufiyum Sujatayum filmini hemen şimdi izle.113 Yorumla- +1 yıl
Sende benim gibi bollywood izliyorsun
- +1 yıl
Biz bu alemin düşkünüyüz, 400'ten fazla film izlemişimdir hint olarak xd seveceğin filmler olabilir evet :)
- +1 yıl
Sana bir sır vereceğim kolumda fanaa yazıyor
- +1 yıl
Bende hepsini izledim benim için bir sanam teri kasam bir kuch kuch hota hai bir fanaa olmadı
- +1 yıl
Fanaa'nın yeri bende çok ayrıdır ve çok güzel filmdir. Kullanılan müzikler bile çok ayrı bu güzelmiş.
Ben de o hissettiğin duyguları yine fanaa, ghajini de hissettim bir de moonu filminde hissetmiştim o da bana çok doğal ve sıcak geldi çünkü.
Olsun her filmin yeri bizde ayrıdır yine de izlemek lazım. Geçenlerde shiddat diye yeni bir film izledim o da izlenir tadımlık fena değildi xd - +1 yıl
Aamir ve kajol filmleri aşk ya
- +1 yıl
Dhanush var sen bu adamı da bi incele xd
Sufiyum Sujatayum da bak konu olarak basit ama gece izlersen böyle hoş duygular verebiliyor. - +1 yıl
ranveer de severim
- +1 yıl
Deepika ise beni mutlu ediyor
- +1 yıl
abhishek de son zamanlarda bir film çıkarttı, bob biswas diye ama aşk filmi değil tabi. o da güzel :)
- +1 yıl
Ben en son ranvver bir film yapmıştı onu izlemiştim artık hepsini izlediğim için güzel bulamıyorum
- +1 yıl
işte shiddat fena değil izlenebilri son zamanlarda çıkanlardan bi göz at :)
- +1 yıl
Bakacam beni bide guzaarish etkiledi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
142
Cevap
207Cevap
+1 yılMerhabalar.. Aşk filmlerinde önerebileceğim daha önce izlemediyseniz ; The notebook, Geceyarısından önce, Zamanda aşk, Senden önce ben, Grinin elli tonu serisi, Aşkın iki yüzü, After: Paramparça, Bir gün, Seninle bir ömür, aynı yıldızın altında, The Lobster, Umut isigim filmlerine bakabilirsiniz. İyi seyirler
10 Yorumla
+1 yılumut ışığımsın diye 2012 filmi var. Oyuncu konu falan çok iyiymiş. Biraz ksde takılayım film dolsun dedim, bende onu izlicem şimdi :D film süpriz benim için istersen sende izle :D izleyenlerin yorumuna baktım çoğu aşık olmak istiyorum yazmış. tam sana göre bence :D
1.bölüm = link
2.bölüm = link03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhadi ya sadece 2 bolum mu?
- +1 yıl
tüm filmi 2 bölüme bölmüşler
+1 yılbır fransız fılmı vardı , turkceye cesaretın var mı aska dıye cevırmısler hatta bı tanesı klıbınde kullanmıstı fragman gıbı
https://www.youtube.com/watch?v=R0ilmp6zMlElınkı ızle klıp hosuna gıderse fılmı ızle , ıstersen orjınal ısmınıde bulabılırım .
26 Yorumla- +1 yıl
begenıp begenmedıgını merak ederım ama :)
+1 yılHatırlanacak Bir Anı
https://oi54.tinypic.com/15xleut.jpg
www.sinemalar.com/film/26618/hatirlanacak-bir-ani00 Yorumla
+1 yılSırf aşk değil ama 3 idiots güzel sahneleri var
tabi bunun dışında
barfi aşkın dile ihtiyacı yoktur
Forrest Gump
50 İlk Öpücük
Kasımda Aşk Başkadır
Cennet gibi
Kız Arkadaşım
Kalbini Dinle
Önerilerim hepsi mükemmeldir ama aralarından en çok etkilendiğim kız arkadaşım ve cennet gibi oldu02 Yorumla- +1 yıl
vovvv Teşekkür ederimmmm =)
- +1 yıl
Ö. d :)
Bi film vardı adını bilmiyom bir kız bir erkek kardeş ve anne babaları vardı bu kızın bide kız arkadaş vardı ama lezoşlardı ;) birbirlerine aşıktı sonra kızın arkadaşı bunun abisine aşık oldu en sonunda 3 üde aynı yatakta aşk yaşadılar çok etkilenmiştim rus filmiydi ;)))
00 YorumlaAşk engel tanımaz. Mutlaka izlemelisin bence ✌🙃
www.hdfilmcehennemi2.org/...ngel-tanimaz-izle.html00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=1dYv5u6v55Y
kaliteli yapımdır kadroda güzel senaryoda. severim bu filmi00 Yorumla
+1 yılİzlemediysen eğer ki muhtemelen izlemişsindir LEON. Aşırı güzel film, seri katille küçük bir kızın aşkını anlatıyor, tam aşk denmez de işte izle pişman olmazsın emin ol. Tam adı filmin: Sevginin Gücü: Leon
07 Yorumla- +1 yıl
İzlemedim bakıyorum şimdi
- +1 yıl
Şimdi sana böyle anlattım da benimde izleyesim geldi tekrardan.. 5 kere izledim, arkadaşlara izlettim hatta, hiç aşk filmi sevmeyen biz çok sevdik, herkes sevdi. Çok tanındık bir film, o yüzden izledin sandım:")
- +1 yıl
İzlemedim bende cok merak ettim şu an :)
- +1 yıl
Hiç durmadan izlemeni öneririm, izlememen çok kötü olmuş bence ya.. Filmi ezbere biliyorum ama sırf sonunu tekrar görmemek için açamıyorum, aşırı acıklı son yapmışlar keşke öyle bitmeseydi de 2. si çıksaydı dedim :") Bu arada filmin hiç sıkıcı bir yanı yok, hep aksiyon var, azcık komedi var, dram var.. Hiç sıkılmazsın, öneriler içinde bunu en başa koymanı rica ediyorum, ilk önce bunu izle :")
- +1 yıl
Bunu izlemeye karar verdim :)
- +1 yıl
İyi seyirler diyeyim o halde, pişman olmayacaksın :") Ve görüşlerini merak ediyorum filmden sonra, mesaj olarak veya burdan cevap verirsen sevinirim :")
Bridget Jones's Diary -Yalnız bir kadının hayatı, hem eğlenceli hem romantik-
Safe Haven-Birşeylerden kaçan bir kadının, kendini güvende hissedeceği bir yer bulma çabası. Bu da romantik-drama karışımı04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbu kadin neyden kaçiyor ki? neden kimi ne sebepten buluyor, yoksa asktan kaçarken aska mi yakalaniyor
- +1 yıl
aynen dediğim film. şimdi izlicem bende güzelmiş film bakalım.
Yenilerde pek iyi bir şey yok.
https://www.youtube.com/watch?v=pq6lsZoWcFE
Ama Sweet November güzeldir:
Al battaniye, al kahveyi.
Yatır kız arkadaşını da yanına, seyredin beraber..01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet kardeşim izledim güzele benziyor cidden teşşekkür ederim...
+1 yılçok klasik ama söylemeden geçemiycem : p.i love you ...
öyle kocam olsa ayağına paspas olurdum şerefsizim... allah'ım bunu bir dua olarak kabul edebilirsin :) hatta azrail gelince ben ölebilirim onun yerine o kadar diyorum04 Yorumla- +1 yıl
ben arada izler ağlarım :)
- +1 yıl
umarım beğenirsin :)
herkes seks olarak görse de bence 50 ton tam bir aşk filmi
özcan fahriye ikilisinin oynadığı filmde iyiydi
ama favorimmmmm
selviboylu al yazmalım22 Yorumla- +1 yıl
Selvi Boylum Al Yazmalım verdiği mesaj açısından evet unutulmazlar arasına girdi ama ben daha çok aşkın tutkusunu sonuna kadar hissettirebilen filmleri görmek istiyorum.
- Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkürler...
+1 yıl3 moonu__ şiddetle tavsiye ediyorum izleyipte ağlamaman mümkün değil. ve Türk milletine yakın geldi bana şahsen avrupa filmleri aşk konusunda beni çok cezbetmiyo dediğim film hint yapımı ve ağlamaman mümkün değil
12 Yorumla
+1 yıl"A Moment to Remember" kore filmi izlerken ağladım. Fakat kore filmlerini sevmiyorsan "50 First Dates" diyebilirim. Bu filmde ağlamadım ama gerçek bir aşk filmi çokta güzel.
10 Yorumlakasımda aşk başkadır
aşk mektubu
teklif
göl evi link bence bunu hediye etmelisin oldukça duygusal12 Yorumla
+1 yılask tesaduflerı sever
ps i love you
notebook
en ıyı arkadasım evlenıyor
ozel bır kadın
ılk aklıma gelenler20 YorumlaAşk Yemini ( The Vow )
https://www.youtube.com/watch?v=RXzVOzcfEIc01 Yorumla- +1 yıl
İzledim mukemmel :)
elegy...ben kingsley ve penelope cruz oynuyo... on numara 5 yıldızlık bir film.. birde yerli bir film önereyim başka dilde aşk buda cok güzel bir filmdir
00 Yorumla3 moonu - black ( öğrencinin öğretmenine duyduğu derin sevgi ) more than blue, di yi ci, heavenly forest , jeux D' enfants ( yazılışını hatırlayamadım böyle bir şey ) bunlar genel anlamda sevdiğim filmler
00 YorumlaLa Vita Bella - Hayat Güzeldir
Aslında bir aşk filmi değil ama içinde harika bir de aşk hikayesi var. Özellikle adamın toplama kampında eşine kampın hoparlöründen şarkı dinlettiği sahne süper.10 YorumlaÇok fazla bilinmiyo ama Cashback. Sonra My Sassy Girl(ama kore versiyonu), A moment to remember, Music and Lyrics...
14 Yorumla
+1 yılArkadsım izletmişti Ganjin gbi bseydi adı kore filmi sanırım .ama ben pek beğenmemişt,im.fazla uzun,konuyu baya yaymışlar.benim sevdiğim''not: seni seviyorum'' var
12 Yorumla- +1 yıl
Arkadas kore filmi seviyomus heralde ondan dedim bunu,bana kalsa ask filmleri çok ilgimi çekmiyo
+1 yılall about my wife
https://www.youtube.com/watch?v=9brrKQ1VBqo10 Yorumla"vivah" en güzel film 😂👍 ama filmde yoğun adamlık hakim olduğu icin biraz hayal ürünü gelebilir insanlarımiza 😂😂😂😂😉😉
00 Yorumla
+1 yılthe fault in our stars harika canım gajini de çok güzel yani bunların tam işlediği konu aşk olmasada aşkta ağır basıyor izlemelisin
02 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler bakiyorum :)
- +1 yıl
rica ederim the fault in our stars ı youtubeden izlemeni önermem dublajı oldukca kötü :)
+1 yılİlk aşk izle derim
www.kalitelihdfilm.com/.../İlk_Aşk.jpg00 YorumlaFormat gereği, macera ve aşkı yoğun olarak bir araya koyamazlar =(
50 İlk Öpücük filmini izleyebilirsin..01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİzledim
Cesaretin var mı aşka? mutlaka izlemelisin bence gerçek aşk ya da onsuz yaşanılmıyacağını anlatan mükemmel bir filmdir :) sonunda ağlamıştım..
00 Yorumla
+1 yılaşkın 500 günü
notdefteri
cesaretin var mı aşka
titanic
aşk tesadüfleri sever
incir reçeli
unutma beni (türk)
beni unutma ( robert pattinson'un oynadığı)
hepsinde feci ağladım tavsiye ederim00 Yorumlavalla bu aralar korku filmi de öner deseler bu filmi söyleyip geçerim heralde :) ama uyuyor senin istediklerine kısmen cinsel yönden pek aradığını bulamasan bile :/
Aynı Yıldızın Altında – The Fault in Our Stars02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaaayy çok güzeldi o ya dün izledim onu sinemasınada gittim süperdi ya :)
Aşk filmi 2-3 tane falan izlemişimdir en fazla. The Notebook güzeldir, beğenmiştim.
10 Yorumlail mare - göl evi filminin orjinal kore versiyonu
daisy yine kore filmi :D
bide winter sonata diye bir kore dizisi var :D18 Yorumla- +1 yıl
il mare seyretmeye karar verdim :)
- +1 yıl
:) kore filmlerini izlemiyor pek erkekler genelde nedense
- +1 yıl
aynen ya, kore filmlerinde duygu daha iyi aktarılıyor. bide onların filmlerinde ne bilim ayşegülün suçu ne, aşkı memnu gibi konular değilde, çok güzel aşklar konu alıyor, bu yüzdende seviyorum kore filmlerini :)
- +1 yıl
olur :)
+1 yıl3.bp.blogspot.com/.../kas.jpg tabiiii
00 YorumlaBirbrleriyle sürekli takışann,birbirini çekemeyen,Ama bir o kadar da birbirini köpek gibi seven tipler görmek istiyorsann filmde.. ''Hırçın Sevgilim'' var.. Onu izle.
00 Yorumla
+1 yılthe fault in our stars çok güzel
ps ı love u çok severim
first 50 kisses güzel zevkli
crayz stupid love fena bir film
becoming jane çok güzel şu an izliorum
aşk doktoru komedi sağlam bir film07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılben önce hangisini izliyim :D
- +1 yıl
ne yaşamak istiosun ağlamak gülmek aşkı hissetmek ona göre söyleyeyim
Gizli Soran+1 yılaşkı hissetmek
- +1 yıl
ps ı love you ozaman güzel bir film başla hemen :D
Gizli Soran+1 yılizledim :D
- +1 yıl
the fault in our stars
ozaman bunu izlede ağla :D
Gizli Soran+1 yılOnu izlemeyen kaldı mı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Ma premiére fois - İlk aşkım" filmin fragmanı bile tatmin edebiliyor. Şahsen ben ağladım. Çok mükemmel. .
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbartma bence. Gİt en güzel en çok beğenilen bir DVD nin orjinalini al da basit kaçmasın. Ama kalkıpta Evim sensin falan alma. Sıktı artık. Değişik birfilm al.
En iyisi My Sassy Girl'dür (Kore yapımı olan)
Holywood'dan da What Dreams May Come nefistir.12 Yorumla
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
ekledim listeye afis iyimis
- +1 yıl
iniyo törrent
Tam anlamıyla aşk filmi değil ama ölüm emri diye bir film var baya ağlamıştım.
00 Yorumlatürk filmi izlemede kardes. kötü oluyorlar:D not seni seviyorum iyidir
01 Yorumla- +1 yıl
İzledim onuuu
Yok kızz :// keske yardımcı olabilseeydim :/ ama en son izlediğim whiplash var müzikal bir film arkadasın tabsıyesı de interpillar mı ne var heralde
00 Yorumla
+1 yılAşk güzel bir şey mi kötü
artık birileri karar vermeli
cünkü aşkta aglamak kadar sacma bir şey yok
aglama sebepleri sadece kaybetme korkusu00 Yorumla
+1 yılMy Sassy Girl, Tayland yapımı olanı izlemiştim bana hitap etmedi ama senin yaş grubuna gider bence.
00 Yorumla
+1 yılTitanic
Aynı Yıldızlar Altında
Göl Evi
Aşk Tutulması
Bir Küçük Eylül Meselesi
Aşka Yükseliş
Sadece Sen
ve Issız Adam (favorim)00 Yorumla500 Days of Summer (Beşyüz days of samır diye okuduğunu biliyorum.).
00 Yorumla
+1 yılSADECE SENNN izlemeden geçersen camdan at kendini aşağıya !!!
02 Yorumla- +1 yıl
o kadar mı güzel :)
- +1 yıl
!!! diyorum yani :D
"Aşk yemini" bu filmi izle. Birde zamanda yolculuk yapan adamın karısı var.
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasıl film az anlatır mısın?
- +1 yıl
Aşk yemini : Yeni evlenmiş aşık bir çift kaza geçiriyor. Kadın hafızasını kaybediyor, kocasını hatırlamıyor. Kocasıda tekrardan kendine aşık etmeye çalışıyor.
zamanda yolculuk yapan adamın karısı: Tamamen bir baş yapıt. Zamanda geriye gitme yeteğine sahip bir adam kadının birine aşık oluyor. Ve onu sürekli mutlu edebilmek için bu gücünü kullanıyor.
Gizli Soran+1 yılAşk yemini güzel gözüküyo :)
+1 yılEndless love. O kadar romantikler ki izlerken kendimi kesiyodum nerdeyse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaway from her
sweet november
casablanca
breakfast at tiffany's
love story
pride and prejudice
the way we were
the english patient
titanic
Romeo and juliet01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada kusura bakma, bu yıl için bildiğim kadarıyla pek kaliteli bir yapım yok. Ne varsa eskilerde var diyerek eskilerden paylaştım. Away from her çok güzel gerçekten. Tavsiye ederim gene de.
Hee evet haklısın haha tamam bak bunları tavsiye ederim
Leap year 2010
Ödül peşinde 2010
Kadın Aklı Erkek Aklı 200900 YorumlaHiç bir aşk filminin sonunu göremedim o yüzden cevap veremiyorum :/
00 Yorumlabence tamamıyla aşkı anlatan tek bir film o da my sassy girl
02 Yorumla
+1 yıllink not: ağlatır.
00 Yorumla
+1 yılAl Yazmalım
Aşkın 500 Günü
Başka Dİlde Aşk
İncir Reçeli
Kasımda Aşk Başka
Not: Seni Seviyorum00 Yorumlabu kızlarında tek başına aşk filmi izlemesine hayranım.. en son lake house izlemiştim hoştu izlemediysen bi göz gezdir
13 YorumlaThe Impossible ( Kıyamet günü ) Piyasada ki en iyi aşk filmlerine taş çıkarır :)
Öyle öpüşme sahneleriyle oluşturulan bir film değil. Konusu ve kadrosu çok iyi dram ağırlıklı :)05 Yorumla- +1 yıl
Ayy eksi verdim yanlışlıkla pardon :/
Bir bakayım fragmanına - +1 yıl
Sorun yok :) Kesinlikle izle
https://www.youtube.com/watch?v=cOragsBEUvA - +1 yıl
İzlemisim ben bu filmi fragmandan hatirladim :))
- +1 yıl
Evet :))
- Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../a20057-aski-bir-baska-anlatan-10-film
Hepsini seviyorum00 Yorumla - Devamını Gör (289)
Devamını Gör(334)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası