Hayır ya neden boş insan olsun. Ben izlemiyorum, küçükken çok severdim ama büyüyünce izlemeyi bıraktım. Bana zaman kaybı gibi geliyor ama severek izleyenler varsa saygı duyarım neden boş insan olarak yaftalayayım ki? Benim kuzenlerim var, hepsi aklı başında insanlar ve Survivor çok seviyorlar, hiç kaçırmadan izliyorlar.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Survivor İzleyenler Hiç Alınmayın Doğru ya Doğru Harbi Boş Dangalak siniz sizler tamam boş vakitte bir şey izleyin tabiki ama böyle saçma sapan yarışmadan ne anlıyorsunuz ben İzlemiyorum ve bu yarismanin acilen bitirilmesi lazım eskiden ne güzel programlar vardı be 2000 lerden önce 1990 lar o yılları çok özlüyorum şimdiler saçma sapan boş
İzlediğim bir yarışma değil. Gerçi izlediğim bir program yok. Boş insan diyemem. Bir program yüzünden insanları aynı kefeye koymak asıl boş adamlıktır.
İlk yayınlanmaya başladığı dönemlerde takip ederdim, eğlenceli gelirdi. Şimdilerde TV8 kanalına bile hiç göz atmıyorum. TV'den genel olarak soğudum galiba.
Türk TV programları hemen hepsi boş ve zaman kaybı. Özellikle gündüz programları tamamıyla boş insanların izleyeceği türden hep. Akşam saatlerin de survivor gibi saçma sapan programlardan ibaret.