Kitap uyarlamaları izlemeyi çoğu zaman severim. Ve öyle yapımlar var ki takdire şayan. Genel olarak hepsi benim bebeklerim ama sanırım çocukluğumdan kalma izlediğin ilk filmlerden olduğu için bu sorunun cevabı benim Harry Potter serisi.Ama tabi ki Yüzüklerin Efendisi, Hobbit, Robert Langdon vb. Gibi sayılabilecek bir sürü film serisi var.
Peki bu sorunun cevabı sizin için hangi film serisi?
Ben kitabını okuduğum eserlerin filmini izlemem, filmini izlediklerini de kitabını okumam, çünkü aynı tadı alamayacağımı düşunürüm. Ama kitabıni okumasam da Montr Kristo Kontu filmini çok beğenmiştim. Onu izledikten sonra kitabını okumadim zaten. Aynı şekilde Harry Potter filminin kitabini okumadim ama seri olarak en beğendiğim filmdir. Kaç kez izledim bilmiyorum.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İkisinin de kitapları çok güzel ve ikisini de kaç defa okudum, izledim inanın sayısını bilmiyorum. 😊😊 Ama tabi ki bir konuda haklısınız kesinlikle ikisi aynı tadı vermiyor ama ben hem kitaptan hem de filmlerden farklı farklı zevk almanın yöntemini buldum sanırım iki türlü de hoşuma gidiyor 🥰🥰
İlla ki oluyor bunlar çünkü her detayı uygulamak mümkün olmuyor maalesef. Yine de mesela Percy Jackson serisine göre çok daha uygun şekilde uyarlanmış seriler bunlar.
İnanırım çünkü aynı şey benim için Harry Potter da geçerlidir. Canım sıkıldıkça okurum ya da izlerim. Televizyonda denk gelirsem değiştirmem benim için büyülü bir dünya hala. Sanırım aynı şekilde sizin için de yüzüklerin efendisi ve hobbit aynı durumda.
İlk film ile diğer filmler bana alakasız geliyor hep :D Ayrıca 4. filmden pek umutlu değilim. Fragmanlar şimdiden olumsuz gözle bakmama neden oldu. Ama gideceğim yinede :D
En İyi Cevaplar