- Loki
- Squid Game
- The Falcon and the Winter Soldier
- Bridgerton
- The Walking Dead
- Mare of Easttown
- Shadow Bone
- Cobra Kai
- Lucifer

WandaVision izlemedim. Ama şu an merak ettim. Squid Game en iyi dizi seçilir diye düşünüyordum. Listede izlemediğim çok dizi var şaşkınım şu an. :D ben mi dünyadan habersizmişim. Hepsinin konusuna bakacağım, beğendiğim olursa izlerim. Bir şeyden geri kalmayı sevmem. :D
Kesinlikle kötü değil, fakat bana göre Cobra Kai en iyi diziydi. İlk kez tüm sezonu bir gecede izlediğim tek diziydi. Hem eski bir hikayenin devamını bu kadar iyi bağlamalarından dolayı, hem de yeni hikayeleri sıkıcı yapmadıklarından dolayı başarılıydı.
Sonrasında squid games te birinci olsa, şaşırmamak gerekirdi.
Cevap
26Cevap
Cobra Kai gibi bir dizinin değeri bilinmedi. Biraz da gençlik dizisi olduğu için olabilir. Ancak ben çok beğenmiştim, Netflix'te değilken bile izliyordum. Squid Game olmalıydı o kadar ses getirdi.
Ben lcdp son bölümü baya beğendim ya. Hatta orada gözden kaçan bir şey var onunla ilgili Bence hazırlıyorum
Squid Game kesinlikle...
ilk izlediğimde çok düşündürücü yanları vardı dizinin daha sonra şu yazıyı görünce de ne kadar haklı olduğumu gördüm. vaktiniz varsa lütfen okuyun.
https://onedio.com/haber/dunyayi-kasip-kavuran-squid-game-dizisinin-aslinda-bir-toplum-elestirisi-oldugu-teorisi-beyninizi-yakabilir-1010035
Loki izledim Wanda Visionda öyle..
Shadow Bone de güzeldi Falcon dizisi de aynı şekilde :)
diğerleri pek ilgimi çekmiyor
Loki'de güzeldi bence. Riot'un çıkardığı Arcane dizisi de güzel olmuştu.
Evet evet 😍😍😍😍😍😍 aşığım bu diziye özellikle Wanda’ya. Multiverse of Maddnes çıksa da izlesem keşke o filmden beklentilerim çok yüksek umarım karşılarlar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Abi luficer nası izleniyo cidden anlamlandıramıyom arka sokaklar izleyin mesut komiserin gülüşü luciferin karizmasından daha hoş ustaaağ ver odunu
The Walking Dead'in ilk sezonları diğerlerine kıyasla efsanedir, fakat bu seneki sezonları baz alırsak Squid Game derim
Wandavision aşırı şişirme bir dizi. Marvel stüdyosundan çıkmış net en kötü yapım. Kaptan marvel bile daha iyiydi bundan.
En gündemde olan dizi squid Game. Yılın dizisi 2-3 tane var.
Loki açık ara farkla önde ikincisi wanda vision ve üçüncüsü winter soldier
Başka dizi yoktu zaten marvel serisi son bulduğu için bu kadar akın oldu
WandaVision iyiydi. Agatha Harkness karakteri ayrı bir güzeldi.
Squid game'i listede gördükçe izleyici kitlesinin ne kadar kalitesizleştiğini anlıyorum.
WandaVision biraz durgun ilerliyordu ama güzeldi. Loki, Lucifer henüz izlemedim ama Squid Game çok iyiydi bence sıkılmadan izledim.
İmbd’ nin dünyadan haberi yok dhdh
WandaVision > Diğerleri
İzlemediklerim çoğunlukta bu listede.
Umutsuz ev kadinlari😁
Benim izledigim yabanc dizi burada yok ama efsane ustune de tanımam adini vermicem bu bir sir puhahaha. Gene kafayı yedim djdjd
League of Legends Arcane
Rekorla birinci
Friends kaç yıl geçerse geçsin
Ben lokiyi daha çok beğendim wandavisiona kiyasla
Biz halen the yüz tekrarını izliyoruz 😅
Alparslan Büyük Selçuklu fsdf
Bunu izlicektim ben iyi oldu hatırlattın 🤗
The Falcon and the Winter Soldie.. herhalde
Dizi sevmiyorum diye hiç biri🤣
Bana göre ilki Loki olmalıydı.
11-17 yaş arası mı oy kullanmış sadece
@Ebrarr79 senin görüşün yorumun ney 😊
@Ebrarr79 diğer hesabım da kapandı ya yanlış konu paylaşımın da soru sormamdan 🤦🤦 sana zahmet buna yazabilir misin istek gönderdim 😔
1) Loki
2) WandaVision
3) Bridgerton
Wandavision güzel dizi
Evet iyi ama loki bence daha iyiydi
My Name ve Hellbound da çok iyi
bunlar rtük gibi bir şey anasdasdwq
İzlemedim izlemek istiyorum
Wandavision çok eğlenceli
Squid game tabiki
Hiç birini seyr etmem sevemiyorum nedense
Yasak elma