Bu kadar yoğunlukta olması değerini öldürüyor bence çünkü çok fazla var Tarih konulu. Mesela Muhteşem yüzyıl çıktığında çok dikkat çekmişti çünkü o dönem tek Tarih dizisi o idi. Şimdi kanal başı Tarih dizisi var.
Diriliş ertuğrul ve muhteşem yüzyıldan başka izlemedim. Tek güzel olan bu ikisiydi. Birinin entrikalarını birinin tarihi sunuşunu seviyordum. Diğerleri hiraz fasafiso geldi. İzlemiyorum
Güzel başlayıp sonrası devamı vasatlaşan dizilerimiz var. Hep ilk bölümü güzel yapıyor yağlıyorlar ballıyorlar. Birde ilk bölümü sırf izlensin diye 77 kere tekrar yayınlayan kanallarımız var. Bence şu an da aşkı memnu gibi diziler yaprak dökümü gibi diziler hala kanal d tarafından yayınlanıyor dizi sektörünün bittikliğindendir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her kanalda yok TRT ve ATV de var ve bence normal yani Cio pesinde kosan asalak kizlarin hikayelerinden yine bile iyidir veya töre ugruna kadin katleden dizilerden veya içi boş mafya filmlerinden
sizi niye bukadar rahatsiz ediyor anlamiyorum? izlemezsin olur biter
Konusu , oyunculuk vb.. etkenler çok basit kaldığı için izlemiyorum. Böylesine büyük tarihi olan bir ülkenin bu kadar kötü yapımlarla ve bu kadar yüksel bedeller ödeyerek ekranlara yansıtması hiç hoşuma gitmiyor.