Kaybedenler Kulübü filminin ikincisi neden hiç bir platformda ve sitede yayınlanmadı?

Kaybedenler Kulübü
Kaybedenler Kulübü
Kaybedenler Kulübü filminin ikincisi neden hiç bir platformda ve sitede yayınlanmadı?
Kaybedenler Kulübü filminin birincisi oldukça sevilen bir filmdi. Ben de defalarca izleyebilirim. Fakat ikincisi yani "Kaybedenler Kulübü Yolda" filmi sadece sinemada verildi ve sinemaya gitmeyenler izleyemedi. Ben de dahil olmak üzere. Hiç bir yerde neden yayınlanmadı? İzlemek isteyenler nasıl izleyecek? Çok aradım ama bulamamıştım.
Diziler-Filmler 📽
Diziler-Filmler 📽
#Edameda
#Filmler
#KaybedenlerKlubü
📽️📺🎬
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeler
+1 yıl
Nerden geldi şimdi aklıma bu ya
Güncellemeler
+1 yıl
Kaybedenler kulübü yolda artık netflixte. Oley 🤩🤣
Güncellemeler
+1 yıl
1 yıl sonra daha yeni izledim. Neden yayınlanmadığını şimdi daha iyi anladım. Birincisi daha iyiydi. Bu ne seksten başka bir şey yok. Hele survivor eda akkayanın o sahnesine şaşırdım baya. Kız p** çekmiş iki dkda. Berbat 🤢