Merhabalar 🍫Sevgili ile illa romantik bir film , ortam oluşturmak için aşk filmi mi izlemek gerekiyor, mesela oturup animasyon filmi izlesek romantikliğe gölge mi düşer? Ne güzel animasyon filmleri var işte, baş başa zaten romantik olunuyor🧘♀️
Sevgiliyle animasyon film izlemek romantikliğe gölge düşürür mü?
Sevgiliyle romantik film izlemek dışında tüm film türleri romantik bana kalırsa. Nedense sevgiliyle aşk filmi izlenir diye bi mantık var ama bence izlenmez. Hem animasyon neden izlenmesin ki.
Bence insan sevdiğinin yanında olursa en dehşet verici korku filmi bile kendi içinde bir romantizm şölenine dönüşebilir. Düşünsenize sevgiliniz yanınızda ve beraber korku filmi izliyorsunuz. Sevgiliniz bazı sahnelerde korkudan size sarılıyor veya korkunçlu sahnelerde sevgiliniz çok etkilenmesin diye elinizle gözünüzü kapatıyorsunuz falan. Bence çok romantik. 🙂🙂
Yo bence çok güzel bir ortam. Animasyon filmlerini çok severim zaten. Hem komik hem heyecan verici oluyorlar. Özellikle Madagaskar, Buz Devri, şirinler, otel transilvanya, evcil hayvanların gizli yaşamı adlı animasyon filmlerini çok severek beğenerek izledim. Manita olsa onunla da bu filmleri hep izlerim valla şikayet etmem. Kendisi ederse de sorun ederim haha
Hayır, tabi ki düşürmez. İlla ki aşırı derece romantik bir ortam olmasına da gerek yok bana göre. İnsanın sevdiğinin yanında olması yeterli bazı şeyler için.
Romantik insan en komik anları dahi romantikleştirir, bu onun süper gücüdür.
Ama romantik ayağına yatıp sonra aynı yatağa girmek isteyen insan, sosyal ikilemli bir sosyopattır ve o insan daima cinsel çıkarları doğrultusunda hareket eder.
İlla romantik film izlenecek diye bir şey yok. Biz animasyon da izliyoruz, savaş da izliyoruz, bilim kurgu da izliyoruz. Her tür izlenir yani sizin ne sevdiğinize bağlı tamamen. Kimseyi takmayın ne istiyorsanız onu izleyin. Romantiklik film izleyerek değil kalpten gelen bir şey ne izlediğinizin önemi yok.
Sevgili ile illaki romantik film izlenilmeli diye bir kural yok. İki kişininde ortak zevklerine göre her türlü film izlemek mümkün. Bu aksiyon olabilir romantik olabilir korku animasyon bilimkurgu yani aklına daha ne gelirse. Orada önemli olan birlikte bir şey yapmaktır. İllaki romantik film olacak aşk dolu filmler olacak değil.
Hiçte bile ne alaka çokta güzel ve çokta tatlı olur Hangi düşünceyle bu saçma şeyleri düşünip ediyonuz be bacılarım abilerim alkah aşkına biraz mantıklı güzel tatlıca mutlulukla huzurlu düşünün size iyi gelen şeylerin size zarar vermesini düşünmeniz hangi akıla ere bilir
Ah ah bu mediya hep saçmalıklarla solu
İstediğinizi yapın becanım öok güzel ve tatlk hoş olur izleyin izleyin
Ben ne romantizmler yaşadım ne korku filmi ne animasyon film ne komedi filmi vız yani. Çok bilirim filmlerin yarım kaldığını. İllaki romantik film şart değil. Soba her daim yanar yakmasını bilene.
Eğlenceli bir deneyim olabilir ama en önemlisi her anında romantik olucaksın diye bişey yok bazen arkadaş gibi eğlenip kahkahada atmak lazım sürekli mırç mırç olunmaz bence
İnsan sevdiğiyle çocuk olmayı ve çocuklaşmayı da ister, önemli olan güzel ve keyifli zaman geçirmektir ne yapıldığının bir önemi yoktur. Animasyon filmi izlemek romantikliğe gölge düşürmez.
Hayaller başka bahara o cümleyi kurduğuma bakma benim amaçlar bambaşka ne seks ne sevgi ne de aşk flan Sağlığım ve huzurum varsa gerisi Kariyer Lüks bi yatım olana kadarda bu kariyer sevdası bitmeyecek :) O zaman herkes peşimden ağlar zaten
Yok anliyorum seni. Hala var nadirende olsa. Iliskide aldatma sebebide bu yuzden oluyor zaten yani cinsellikte karsi cinsi doyuramadi diye baska kisilere yönleniyorlar ki bana cok sacma geliyor