Diziler & Filmler "Korku filmleri bozdu ya" diyenlere önerebileceğiniz filmler hangileri? GumballWaterson Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor E biraz da korkalım dimi? Klişeleri aşabilirsek bu iş olur gibi... "Korku filmleri bozdu ya" diyenlere önerebileceğiniz filmler hangileri? Cevapla Film Soruları İş Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
LaLaLand_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 66% +1 yıl Eski yapımlar hariç korku filmleri bana hiç zevk vermiyor.En sevdiklerim; hayvan mezarlığı- psycho - diğerleri ve yetimhane 1 0 Yorumla
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Guadagnino’nun yeniden çektiği Suspiria gayet güzel. Hem korkutması hem de alt metinleri açısından. 1 0 Yorumla
Alisaofficial Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 978 cevap paylaştı. Korktuğum film henüz izlemedim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Genelde Türkiye’de yapılan korku filmleri daha iyi 1 0 Yorumla
azimlifaree Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Önerim yok ama brnde öneri bekliyorum.😀 1 4 Yorumla GumballWaterson +1 yıl Soruyu beğenerek takip edebilirsin :) Yorumla azimlifaree +1 yıl Bildirimlerden hoşlanmıyorum ama daha fazla kişi görsün diye beğeneceğim. Yorumla GumballWaterson +1 yıl Teşekkürler 💖😇 Yorumla azimlifaree +1 yıl ❤️ Ne demek Yorumla
Sarcosuchus Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. the vvitch a new-england folktale 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eski yapımlar hariç korku filmleri bana hiç zevk vermiyor.
En sevdiklerim; hayvan mezarlığı- psycho - diğerleri ve yetimhane
Guadagnino’nun yeniden çektiği Suspiria gayet güzel. Hem korkutması hem de alt metinleri açısından.
Korktuğum film henüz izlemedim
Genelde Türkiye’de yapılan korku filmleri daha iyi
Önerim yok ama brnde öneri bekliyorum.😀
Soruyu beğenerek takip edebilirsin :)
Bildirimlerden hoşlanmıyorum ama daha fazla kişi görsün diye beğeneceğim.
Teşekkürler 💖😇
❤️ Ne demek
the vvitch a new-england folktale
Gerilim onerecek yok muu
Çığlık 3 tabii ki