Bahsettiğim şey orta dünya, orklar, elfler ve nice birbirinden beter canavarlar. Bu zorlu göreve siz çıkmaz ister miydiniz Frodo Baggins ve arkadaşları gibi.

Kesinlikle isterdim. Orta Dünyada yaşamak aşırı keyifli olurdu. Kitaplarını okurken aldığım haz filmlerde eksik kalsa da orada yaşamak gerçekten mükemmel olurdu. Tehlikeli ama zevkli.
Heh evet hiç işim gücüm yok. Bunun büyücüsü var, güçlüsü kalıplısı var. Ben çıkacağım, hem de hiç uğruna. Normalde görsem kalp krizi geçireceğim tiplerle savaşacağım bir de (bkz kıymetlimisss) Bırakın yiaaa 😂
Yanımda Sam olacaksa tabii isterdim 🙂
O olmadan hiçbir şeyi başaramazdı minik Frodo.
Selamlar.. Kesinlikle olmak isterdim.. Adrenalini seviyorum.. Keyifli geceler..
Imm olabilir aslında neden olmasın ;)
Teşekkürler yavrum 😉🖤
Cevap
20Cevap
Ben yüzüğü direkt Sauron efendimize veririm. Bu dünyaya iyilik yapmak bir halta yaramıyor.
Bu fantastik dünyada olmak isterdim
🗡️⚔️🏹🛡️
Yok yüzüğü çıkarmazdım ben, o yüzden hiç bulaşmayım.
Harry Potter ve yüzüklerin efendisi serilerine ilgim eskisi kadar var halen ara ara izlerim ❤️
Öyle bir şansım olsaydı tabiki taşırdim: fedakarlığın sunduğu sonsuz huzur 🔗
Olurdum ama ne kadar başarılı olurdum onu bilemiyorum. Yüzüğün sorumluluğu çok büyük valla ben almıyım vazgeçtim 😄
Kis gununde otur evinde kestane pisir cay kahve ic ne isin var zaten ekonomik kriz var adami keserler valla altinla gezilirmi
Hayır istemezdim. Kahraman olacağım diye canımı riske atmak istemem. Başkası yaparsa alkışlar tebrik ederim 🥳🧚🏻♀️
Yüzüklerin efendisini hiç sevmediyim için bence istemezdim 😁Ama yüzük yerine başka bir şey olsa düşünürüm😁
Ay yok ben istemem benim derdim bana yetiyor bide milletin canavarları ile uğraşamam 😀
Yok Ben onlara yardım eden orman elflerinden olayım 🧚♀️😅
Altın bu kadar pahalıyken çok riski bir iş olurdu.😂
Taşıyıcı olup yüzüğü sahibine yani Sauron'a verirdim :D
Yok umrumda olmazdı yüzük kellem giderdi
yüzüklerin efendisi evreninde ork bile olmak isterdim be :D
Yok evde kahve içmek daha akıllıca 😄 hava soğuk
isterdim kutsal gorev😁
Hayır evillere geçerdim ben ya
Kalsın onca yük sorumluluk altına girmem
Evet aksiyon isterdim tabi
evet kendime kullanırdım :D
Yok istemem büyük sorumluluk