Hepsi çok iyi kullanıyor gerçekten. Oyunculuğu bıraksalar fenomen olarak devam ederler bence.
Hande Erçel
Bensu Soral
Serenay Sarıkaya
Demet Özdemir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ünlüleri pek takip etmiyorum. Nasıl paylaşımlar yapıyorlar onu da bilmiyorum. Ama takip etsem güzel olanı değil , eğlenceli paylaşım yapanı takip ederdim.
Hepsinden önce bu sektöre serenay girdi. Adanalı dizisinde babacim repliği ile gönüllere taht kurdu. Bir neslin sarışın aşkını devleştirdi. Sonra da ne olduysa bişey oldu kıza medcezirde zirveyi oynadı ondan sonra kayboldu. Fi Çi Pi de bi döndü geri. Şimdi de yanlış bilmiyorsam şahmaran adlı bir dizide oynayacak sanırım. Valla ben takip edeceksem Serenay'ı takip ederdim.
Cevap
18Cevap
Hepsi. Çünkü hepsi statülerni korumak için sosyal medya kullnmak zorunda zaten. Ünlü olmasalar da geçimlerini o şekilde sürdürebilirlerdi
Bunların hepsinin çapı zaten IG fenomenliği. Türkiye'de bunlara oyuncu diyorlar. Dizileri bazen görüyorum, çoğu zaten 2 saatlik reklam. Bunların üzerlerindeki designer elbiselerin reklamıyla falan geçiyor.
Valla ben bu ülkede burnundan akan sümüklü sahnesi ve sübyancı beylere olan ilgisi ile boş bir ünlülük taslayanlar kadar ünsüz olması gereken ünlü kadar büyük bir matematik sayısı görmedim
Hepsi güzel ama hepsi samimiyetsiz geliyor takip edemiyorum
Aralarında en çok Bensu Soral hoşuma gidiyor. O kesin olurdu.
Ülkenin en boş kıtlesı 1- fenomenler 2- sıyasetcıler..
Oyunculuklariyla gündem olamiyorlar tarzlatiyla olmaya çalışıyorlar. Serenay hariç
Oyuncu olmasalar da olurmuş bence..
Hepsinin ayrı ayrı özellikleri var ve başarılılar ama benim en çok dikkatimi çeken ya ni sadece bu kişiler için değil çevremde sokakta ya neden biz bu kadar alımlı olamıyoruz yani neden
Hicbiri desem doyduk zaten oyuncuya da fenomene de
Hiç birini takip etmiyorum
Fenomen takip etmiyorum bunları da etmezdim
Handeyi seçtim ama hiçbirini secmesek daha iyi
Hande Erçel ortaligin tozunu attirirdi
ünlülerde normal ya abartılacak bir şey yok
Aslında Bensu'yu da öylesine seçtim :)
Hande olabilir bence.
Demet en samimi gelen
Hepside çok tatlı
Hande
Hande Erçel