Diziler & Filmler Yargı dizisindeki Pars savcıya hasta olan var mı? hheryerkaranlık Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor of 1 xpere resim ykmuş. Yakışıklıkık falan değil adamın tarzı, karizması, oyunculuk yeteneği efso yaaa.🤩 Güncellemeler+1 yıl Çok sııkıcısın KS geldiğime pişman oldum yine gidicem Yargı dizisindeki Pars savcıya hasta olan var mı? Cevapla Dizi Soruları Fal Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çevremdeki bütün kadınlardan aynı cümleyi duydum, bu da kadınların büyük bir kısmının tipe değil zekaya ve davranışlara baktığının kanıtıdır bence. 1 6 Yorumla hheryerkaranlık +1 yıl Valla mı kız? Ben diziye yeni başladığım için yeni farkettim toplumdan haberim yok. Ama tüm kadınlar aynı fikirdeysek haklıyım demektir.🤩 adamı izlemek aşırı hoşuma gidiyo ajsjsj Yorumla Acılıkoala +1 yıl Evet hepimiz aynı fikirdeyiz hatta Ilgaz'dan daha fazla seveni var 😂 Yorumla hheryerkaranlık +1 yıl AAAYNEEEEN SHSJSJSJSJSJSJJFJDDJ Yorumla hheryerkaranlık +1 yıl Ilgaz daha yakışıklı ama Pars’ta beni çeken başka şeyler var😂 Yorumla Acılıkoala +1 yıl Pars hem zeki hem de komik, Ilgaz çok soğuk ve sıkıcı benim hiç ilgimi çekmiyor. Yorumla hheryerkaranlık +1 yıl Haklısın vallahi😁 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tipsiz, savcıların çoğu öyle uyuz tipli, çoğu da tipine bakmadan kendini bişey sanıyo 0 0 Yorumla
-iirene Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl yok ulaşamayacağım şeylere bakmıyom bile 0 3 Yorumla hheryerkaranlık +1 yıl Aman o ulaşsın bana be Yorumla -iirene +1 yıl nsqjkebfkjwebfjrejkfbrekjber süper ya Yorumla hheryerkaranlık +1 yıl Ahssjsjskskskala Yorumla
MuYılmaz99 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl çok iyi ya 0 4 Yorumla hheryerkaranlık +1 yıl İzliyonsun mu Yorumla MuYılmaz99 +1 yıl pars kim Yorumla MuYılmaz99 +1 yıl 😂 Yorumla hheryerkaranlık +1 yıl 🙄 Yorumla
fofenk_1 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl hayir yok 0 2 Yorumla hheryerkaranlık +1 yıl Çok sıkıcısın git Yorumla fofenk_1 +1 yıl teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çevremdeki bütün kadınlardan aynı cümleyi duydum, bu da kadınların büyük bir kısmının tipe değil zekaya ve davranışlara baktığının kanıtıdır bence.
Valla mı kız? Ben diziye yeni başladığım için yeni farkettim toplumdan haberim yok. Ama tüm kadınlar aynı fikirdeysek haklıyım demektir.🤩 adamı izlemek aşırı hoşuma gidiyo ajsjsj
Evet hepimiz aynı fikirdeyiz hatta Ilgaz'dan daha fazla seveni var 😂
AAAYNEEEEN SHSJSJSJSJSJSJJFJDDJ
Ilgaz daha yakışıklı ama Pars’ta beni çeken başka şeyler var😂
Pars hem zeki hem de komik, Ilgaz çok soğuk ve sıkıcı benim hiç ilgimi çekmiyor.
Haklısın vallahi😁
Tipsiz, savcıların çoğu öyle uyuz tipli, çoğu da tipine bakmadan kendini bişey sanıyo
yok ulaşamayacağım şeylere bakmıyom bile
Aman o ulaşsın bana be
nsqjkebfkjwebfjrejkfbrekjber süper ya
Ahssjsjskskskala
Karizmatik
çok iyi ya
İzliyonsun mu
pars kim
😂
🙄
Ğiiğkk tüf 💦
hayir yok