Başrolde Johnny Depp olmasaydı hiç sevmezdim, izlemezdim bile.
#FloraSoruyor 🌺

Marvel filmlerini seviyorum. En sevilen karakterlerin bazılarını canlandırmış olan oyuncular bu rollerini almadan önce, kendilerinden önce başka oyuncular düşünülmüş. Mesela Iron Man'i Robert Downey Jr.'dan önce başka bir isim düşünülmüştü.
Constantine filmini eğer Keanu Reeves'ten başkası oynasaydı asla sevmezdim. Filmin öyle bir havası var ki. Keanu'dan başkası asla yakışmazdı o filme. Keanu ya da ben ölmeden ikincisi çıksa keşke.
İnşallah diyelim. 😅
Adam aynı tarihte hem Matrix 4 hemde wick 4 filmlerini tamamladı. Nolmuş bir de Constantineyi oynasın iletişimin yolunu bulup dicem ona wjdjd
Filmi izlemediğimi söylesem ayıp olur mu sjsjshf
Constantine? İzlemedin öyle mi? Sen? Constantineyi izlemedin mi? Ajdjd
😅Bağır herkes duysun sksjshs
Megafon verin bana ahah. Olabilir tabi her insana hitap etmez filmlerin bazıları 😄
Unutmazsam izlerim bir ara, Keanu Reeves'i sevmiyorum. 😅
Resmen adama tepki olarak doğmuşsun ilk kez sevmiyorum diyen birini gördüm 😄
Oda beni sevmiyor ama, karşılıklı sksjahsh
O zaman hiç sorun yok demektir 😄
Kesinlikle 😅🖐️
En sevdiğim film olmadı hiç ben konuya bakıyom genel olarak
AA ciddi bir görüş.
Aig seçeyim sjsjjss
Eee
İiii
Gggg
Sjsjsjs
Yeniden çekilen bir Türkân Şoray olmayan bir Yeşilçam filmi düşünemem misalen. En başta bambaşka bir aktris olsa belki. Tüm filmlerde geçerlidir bence bu izlenim. Zihin fena benimsiyor. Sonra da fena yadırgıyor.😄😄
Cevap
6Cevap
Rocky ve Rambo karakterlerini Sylvester Stallone değilde bir başkası canlandırsaydı izleyeceğimi zannetmiyorum.
Ben zannetmiyorum efendim beğeneceğimi çünlü o duyguyu geçirmesi lazım
En sevdiğim aktör. Cüneyt Arkın. Onun oynadığı filmleri başka birisi oynasaydı izlemezdim
John Wick karakteri kimseye gitmezdi
Sevmem farkliliklar hoşuma gitmez.
Sevmezdim belki bilemiyorum hiç tanımamak lazım :D
Severdim çünkü hikayesi çok güzel
Sanmıyorum
Hayır
Hayır 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?