Diziler & Filmler Sizi bir film karakterine benzetiyim mi? LacivertGandalf Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 712 Yapay Zekaya Sor Akşam akşam canım sıkıldı. Sizi bir film karakterine benzetiyim mi?#LacivertGandalf Güncellemeler+1 yıl Yoruldum bi ara yeniden gelirim. Sizi bir film karakterine benzetiyim mi? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
65412 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 92% +1 yıl benzet bakalım özelliklerim şansız bir insanım durur durur sesiz kalırım bir anda ni patlarım ortalığı birbirine katarım 1 8 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Balrog Yorumla 65412 +1 yıl güzel :D en azından şahin k demedin :) Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Balrog çok iyi ama 😃 karizma sjsj Yorumla 65412 +1 yıl şahin k dar karıizma :D kadın demiş ya beni o kadar erkek z2kti şahin k dan aldığım zevki hiç birisi vermedi diye :D Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Haydaaa zjsjsjTamam Şahin k ol iste yeter Yorumla 65412 +1 yıl hahahah :D birisine yaz bakalım erkeklerden şahin k diyerekten ne diyecek bakalım :) Yorumla LacivertGandalf +1 yıl O riski alamam djsj Yorumla 65412 +1 yıl yaz işte :) bence güler herkese hollivut adama turkish power :D Yorumla
WetKoala06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Benzet diyeceğim de galiba film çekmek gerekir bana. 🤣🤣🤣 1 3 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Neo Yorumla WetKoala06 +1 yıl 😂😂😂 Koala Neo. 🙂🙂 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Hee erkrk Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 300 cevap paylaştı. Peki benzet bakalım. Ama tam benzesin dostum… 🤪Not: Orofil resmim en büyük ip ucu… 😎 1 2 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Pp deki adamı unuttum. 😅James Bond olsun Yorumla 06romeo +1 yıl Tamam oda doğru da orijinal adı:Pierce Brendan Brosnan 😎 Yorumla
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 855 cevap paylaştı. Hahhahaay😄 Şaşırt beni😆🤪 1 4 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Trinity shs Yorumla BiBusesin +1 yıl Jakxkxk bu mu? Özlxlxlx cankan kardeşler deseydin daha iyidi😂😂 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Bilerek yaptım gıcıklık olsun xd Yorumla BiBusesin +1 yıl Ksxkxkx püü kzlxlx herkeste bana gıcıklık ediyo😆 Yorumla
1feministnkrmakopegi Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl sıkı can çıkmaz soğuk esprisi yapıyım da aklın başına gelsin mng gandalfı 1 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Senden adam olmaz 🙅🏻♂️ Yorumla
Denizyukxel Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl kendimi malekith gibi hissediyorum ama yorumunu merak ettim 0 0 Yorumla
Ütü-Masası Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olur tabii buyur.Ben senin için Mithrandil diyorum ☺️ 0 0 Yorumla
isibala Takip Et Master Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl yuzum gorunmuyor amma soye olur durumumla benzet biseye bi karakter film 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 477 cevap paylaştı. Bak dikkat et benzetirken yoksa gelir ben benzetirim. 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ooo çok iyi soru yes sör söyleyin lütfen 1 2 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Kara Dul Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Waooww mükkemmel bir hatun bayıldım teşekkürler 🙏✨ Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Benzet cicekli bir karakter varsa fena olmaz 1 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Lara Croft Yorumla
_Liya_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Saçma sapan bir şey olmasam barii 😅 1 2 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Leia Organa Yorumla _Liya_ +1 yıl İyi 😊 Yorumla
_Slash_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Benzet 1 4 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Ragnar Lodbrok Yorumla _Slash_ +1 yıl 😂 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Noldu be en iyisini verdim sjsjj Yorumla _Slash_ +1 yıl Sevdim ondan güldüm Yorumla
kalpmimarı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Merak ettim şimdi. Tabii buyrun. 1 4 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Hannibal Lecter 😄 Yorumla kalpmimarı +1 yıl Uff en sevdiğim film karakteri 😍 nokta atışı yaptın desem yalan olmaz. Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Ciddi misin? 😂 çok iyi oldu o zaman Yorumla kalpmimarı +1 yıl Sen içindeyken bu dünya daha ilginç " 😌 Yorumla
reisaga Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Seni mi kircaz reis. Buyur. 1 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Magneto Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Merak ettim acaba ne diyeceksin tipimi bilmeden Gandalf :) 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Benzet 1 2 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Harley quinn Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Oovvv yeeeaaahh😈😅 Yorumla
AyşeAfraa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Kedi kadın Yorumla
venom4499 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Benzer abicim 1 2 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Venom Yorumla venom4499 +1 yıl Ufff fena Yorumla
J0seph Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl evt. 1 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Tchalla Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Olur 1 4 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Jack Sparrow Yorumla semxsem +1 yıl Teşekkür ederim popüler adam ama benzemiyorum 😕 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Abi aklıma gelmedi sana benzeyen 😕 Yorumla semxsem +1 yıl Olur olur canın sağolsun da gözlerim sürmeli değil 😃😃 Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl İndiana Jhones Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Benzet bakalım 1 2 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Willy Wonka Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl ahaha:D hiç beklemiyordum daha çok kötü şeytani bir karaktere benzetmeni isterim :) Yorumla
balhatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl benzett🤠 1 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Harley quinn Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet üstad ☺️ 1 4 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Aragorn Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Müthiş bir seçim oldu Cuk oturdu 😅 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Yakışır sana diye düşündüm 😃 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Yakıştı. Saçlar, tip aynı 😅 Yorumla
kronikvaka21 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 82% +1 yıl Evet 😂 1 4 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Arwen Yorumla kronikvaka21 +1 yıl Hadi ya jddjdj kadın güzel ama Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Bence çok iyi sjsj Yorumla kronikvaka21 +1 yıl Neye göre benzettin bilmiyorum ama baya güzel 😂😂 Yorumla
YeahRight Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Benzet gandalfcim 1 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Sarah Conner Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Söyle knkacim 1 5 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Elizabeth Swann Karamelaaaa +1 yıl Yaa bayılıyorum o kadına😍😍 LacivertGandalf +1 yıl Ciddi misin 😃 iyi bar LacivertGandalf +1 yıl İ Karamelaaaa +1 yıl Hihiim🥰
angrir Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Takip ediyorum bu soruyu enteresan olacak 😆😆 1 2 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Luke skywalker Yorumla angrir +1 yıl Your thoughts betray you. Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 745 cevap paylaştı. Buyrun 1 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Hermione Granger Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Gelsin😀 1 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Maksimus Yorumla
mmertdursun Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Benzeeet 😃 1 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Komutan Logar Yorumla
Ayuboğanxxl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Olur kanka 1 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Joker Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Çok abartmamak şartıyla benzer bakalım 😄 0 3 Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl Benzet 😄 bakalım Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Gamora sjsj Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl Thanks 😄 Yorumla
Nnur3436 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl Sen benzetmeden ben diyeyim Harry Potter 🤓 1 0 Yorumla
Patatesdekiçamurum Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Ben de benzetilmek istiyordumm😩 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
elşenmichaelgeorge Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Pp ya fotoğrafımı koyuyorum)) merak ettim 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Şu anda çok merak ediyorum.😀 0 1 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Beni neden benzetmedin ki küstüm sana 😔 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Olur 1 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Rose DeWitt Bukater Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Olur 1 2 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Han solo Yorumla cnklc +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 364 cevap paylaştı. Gönder gelsin 🙏 1 3 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl En iyisini veriyorum Vito Corleone Yorumla FelFire +1 yıl Ovvvv bu iyiydi bak 😎 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Sana kıyak geçtim 😉 Yorumla
MonoBehavior Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Benzet kral 1 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Yoda Yorumla
Sakinvetatlikiz Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Benzet 0 9 Yorumla Sakinvetatlikiz +1 yıl Ahaha üşengeç Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Napim 100 görüş gelmiş shsh Yorumla Sakinvetatlikiz +1 yıl Ya nw var 100 tanecik görüş😄 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Uğraşamam ben 50 falan gelir sanıyordum 😄 çok istiyorsan sen yap Yorumla Sakinvetatlikiz +1 yıl Iıı şey benim çok önemli illerim var 😄 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Öyledir tabi 😄 Yorumla Sakinvetatlikiz +1 yıl 🤣🤣 öyle öyle Yorumla LacivertGandalf +1 yıl İnanmış gibi yapayım öyleyse 😄 Yorumla Sakinvetatlikiz +1 yıl Tamam 😄 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Olur, benzet. 0 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Dom Toretto Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Benzet bakalım 0 2 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Batman Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Uuu severus Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Olur 1 3 Yorumla Pulsarr +1 yıl Harley Quinn-Tatlı-Zeki-Tehlikelihttps://imgyukle.com/i/kpXlQb:D :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @Pulsarr 😃 Uğruna delirdiğim Adamda gelmiş Yorumla Pulsarr +1 yıl <3 <3 <3 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 948 cevap paylaştı. olur benzt 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Benzet benii 😋 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
benzet bakalım
özelliklerim
şansız bir insanım durur durur sesiz kalırım bir anda ni patlarım ortalığı birbirine katarım
Balrog
güzel :D en azından şahin k demedin :)
Balrog çok iyi ama 😃 karizma sjsj
şahin k dar karıizma :D kadın demiş ya beni o kadar erkek z2kti şahin k dan aldığım zevki hiç birisi vermedi diye :D
Haydaaa zjsjsj
Tamam Şahin k ol iste yeter
hahahah :D birisine yaz bakalım erkeklerden şahin k diyerekten ne diyecek bakalım :)
O riski alamam djsj
yaz işte :) bence güler herkese hollivut adama turkish power :D
Benzet diyeceğim de galiba film çekmek gerekir bana. 🤣🤣🤣
Neo
😂😂😂 Koala Neo. 🙂🙂
Hee erkrk
Peki benzet bakalım. Ama tam benzesin dostum… 🤪
Not: Orofil resmim en büyük ip ucu… 😎
Pp deki adamı unuttum. 😅
James Bond olsun
Tamam oda doğru da orijinal adı:
Pierce Brendan Brosnan 😎
Hahhahaay😄 Şaşırt beni😆🤪
Trinity shs
Jakxkxk
bu mu? Özlxlxlx cankan kardeşler deseydin daha iyidi😂😂
Bilerek yaptım gıcıklık olsun xd
Ksxkxkx püü kzlxlx herkeste bana gıcıklık ediyo😆
sıkı can çıkmaz soğuk esprisi yapıyım da aklın başına gelsin mng gandalfı
Senden adam olmaz 🙅🏻♂️
Benzet hadi 😄
kendimi malekith gibi hissediyorum ama yorumunu merak ettim
Olur tabii buyur.
Ben senin için Mithrandil diyorum ☺️
yuzum gorunmuyor amma soye olur durumumla benzet biseye bi karakter film
Bak dikkat et benzetirken yoksa gelir ben benzetirim.
Ooo çok iyi soru yes sör söyleyin lütfen
Kara Dul
Waooww mükkemmel bir hatun bayıldım teşekkürler 🙏✨
Benzet cicekli bir karakter varsa fena olmaz
Lara Croft
Saçma sapan bir şey olmasam barii 😅
Leia Organa
İyi 😊
Benzet
Ragnar Lodbrok
😂
Noldu be en iyisini verdim sjsjj
Sevdim ondan güldüm
Merak ettim şimdi. Tabii buyrun.
Hannibal Lecter 😄
Uff en sevdiğim film karakteri 😍 nokta atışı yaptın desem yalan olmaz.
Ciddi misin? 😂 çok iyi oldu o zaman
Sen içindeyken bu dünya daha ilginç " 😌
Seni mi kircaz reis. Buyur.
Magneto
Merak ettim acaba ne diyeceksin tipimi bilmeden Gandalf :)
Ben doğrudan Joker (eleman) çünkü iş hayatı ona götürüyor
Benzet
Harley quinn
Oovvv yeeeaaahh😈😅
Olur
Kedi kadın
Benzer abicim
Venom
Ufff fena
evt.
Tchalla
Olur
Jack Sparrow
Teşekkür ederim popüler adam ama benzemiyorum 😕
Abi aklıma gelmedi sana benzeyen 😕
Olur olur canın sağolsun da gözlerim sürmeli değil 😃😃
Olur
İndiana Jhones
Benzet bakalım
Willy Wonka
ahaha:D hiç beklemiyordum daha çok kötü şeytani bir karaktere benzetmeni isterim :)
benzett🤠
Harley quinn
Evet üstad ☺️
Aragorn
Müthiş bir seçim oldu
Cuk oturdu 😅
Yakışır sana diye düşündüm 😃
Yakıştı. Saçlar, tip aynı 😅
Evet 😂
Arwen
Hadi ya jddjdj kadın güzel ama
Bence çok iyi sjsj