Tolga çevik çok içten geliyor bana. Onu severdim. Şu an ise Hasan Can Kaya'yı çok beğeniyorum. İlk başlarda programı izlerken dedim ki yahu bu ne biz sanayide çırakken bu muhabbetleri zaten yapardık diye yargılamıştım. Ama izledikçe fark ettim ki gerçekten sarıyor adamın muhabbetleri. Birde halkı konuşturuyor ön planda daha çok oraya giden halk oluyor 😄
Oldum olası talk şov izlemeyi seven bir insan değilim. Fakat çok eskilerde beyaz şov gerçekten keyifli oluyordu. Sonradan format falan değişti. Yeni dönem oyuncuları, yeni çekilen dizilerin reklamı derken izlenme hale geldi. O yüzden bu yakınlar pek takip ettiğim talk şov yok. Yabancı yapımlar daha eğlenceli oluyor.
Tolga çevik'in üstüne ben kimseyi tanımıyorum. Adam bel altı olmasa bile güldürebiliyor. Cem yılmaz çoğunlukla bel altı espirilerle güldürmeye çalışıyor ata demirer ve beyazda fena değil ama bi tolga çevik kadar etki bırakmıyorlar bende
Genelde beyazın programına çok bakardım. Ama oda artık o ses Türkiye'nin kadrosuna geçtiği için pek bakma şansım kalmadı. Bu sıralar kendimi Netflix dizilerine verdim. Sırayla hepsini izliyorum.