2014 yılında ekranlara veda eden efsanevi dizi How I Met Your Mother'ın yan dizisi olacak olan How I Met Your Father setinden ilk fotoğraf geldi!Hilary Duff dizinin ana karakteri ve çocuklarına babalarıyla tanışma hikayesini anlatan Sophie'yi canlandıracak.
Dizinin toplam 10 bölümden oluştuğu ve 2022 yılında Hulu'da yayınlanacağı söyleniyor. Dizinin pilot bölümünü ise How I Met Your Mother'ın 208 bölümünün 196'sını yöneten Pam Fryman yönetecek.
Dizinin Hilary Duff dışındaki oyuncuları: Chris Lowell, Suraj Sharma, Tom Ainsley ve Tien Tran.
Sizce yeni dizi, orijinali kadar sevilir mi? Siz izler misiniz?
HIMYM'nin yan dizisi olan yeni dizi How I Met Your Father'dan ilk görsel yayınlandı. Sizce dizi aynı tadı verir mi?
Ah @DorothyBabe bende bugün bu soruyu düşünüyordum. Hızlı olan kazanır ama :) Bu görsel beni inanılmaz heyecanlandırdı gerçekten. Bu diziyi gerçek anlamda izlemeyi sevenler anlar. Umarım tez zamanda hemen çekilirde bizde izleriz.
Açıkçası ben HIMYM dizisini de çok fazla seven biri değilim. Yine de bu diziye bakmayı düşünüyorum belki severim. Eğer dizide karakterleri orijinal karakterler yaparlar ve sanki ilk diziyi burada yaşatmaya çalışıyorlarmış gibi karakterleri eski karakterlerin özelliklerine benzetmezlerse ve orijinal hikayeler çıkarırlarsa böyle olan her sitcom gibi sevilebilirler bence. Ama özenti diyebileceğimiz şekilde ilerlerse durum o zaman insanlar hoşlanmayabilir.
How I Met Your Mother kadar beklenen ilgiyi görmedi bence... Çünkü ilk yapım yılların dizisiydi... Güzeldi... Komikti... Ama bu eskisiyle kıyaslanıp gölgesinde kaldı bana göre... Yani güzel bir yapım olsa da eski kitlenyi tatmin etmedi tam olarak...
Hillary Duff tüm oynadığı yapımlar beğenilmiştir gayet sempatiktir. Ama dizi tutacağını sanmam. HİMYM bizim için efsaneydi. Öyle kalacak hiç bir bölümünü kaçırmadan izlerdim cnbc e 'de. Hala bile orada burada denk gelince de izlerim.
Aslında diğer dizinin fanları yani bizler akın etmekten ziyade biraz çekimseriz bu konuda 😕 Çünkü ilk dizideki 6 karakteri farklı oyuncularla anlatacaklar diye korkuyorduk açıkçası ama durumuj böyle olmadığını görünce ön yargılarımızın azaldığını düşünüyorum. Ben de öyle oldu.
HIMYM hikaye olarak iyi değildi, sözde annesiyle tanışma hikayesini anlatacak olan adam baştan sona robine olan aşkını anlattı çocuklara dizi boyunca. Ekip sağlamdı ve ilerleyiş güldürüyordu bu nasıl olur bilmiyorum.
Nasıl olduğuna bakmak için 1-2 bölüm izlerim ama aynı tadı vereceğini sanmam. Güzel olan şeyleri tadında bırakmak en güzeli. Yan dizileri, uyarlamaları vs hiçbir zaman sevemedim.
Robin bir bölümde çocuğunun olmayacağını öğreniyor ya, Ted de Tracy'le tanışmasını anlatıp devamını anlatmıyorsa kim olabilir? Robine dönüşünü sonradan gösterdiler
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > HIMYM'nin yan dizisi olan yeni dizi How I Met Your Father'dan ilk görsel yayınlandı. Sizce dizi aynı tadı verir mi?