Netflix'in yeni dizisi 'Hellbound', ilk gününde 'Squid Game'i solladı. Siz hangisini izlediniz? ↗
Çukur dizisini izleyenler keko mudur?
Netflix'in yeni dizisi 'Hellbound', ilk gününde 'Squid Game'i solladı. Siz hangisini izlediniz? ↗

Erkek tayfanın yüzde 90 ı apaçidir.. bütün apaçi mahallelerinde her taraf o malum çukur simgesiyle doludur.. tişörtleri şapkaları vs de var.. sadece apaçiler giyer.. silahlı, işte mafya mufya, "çökme tabir edilen " gibi şeyleri seven ve bu tip şeylere özenen hatta ufak ufak uygulayan tayfa izliyordu genellikle.. yüzde 10 üzerine alınmasın ama genel durum bu benim çevrede gördüğüm şey.. Anneler sırf dizi izlemek adına izliyorlar bunları.. ama genç tayfa özellikle de erkeklere bakıyoruz , Kurtlar vadisi vs tayfası.. benzer bir kitle.. sadece izleyen değil , izlediklerini fiiliyata da dökmeyi düşünenler..
Kesinlikle... 70 ıq altı olmak lazım.
https://www.youtube.com/embed/qsP5LkxouOwbir o çatışma sahnesine bak. bir de şuna bak. misal bir keko şu aşağıdaki çatışma sahnesinden hiçbir şey anlamaz. misal kekolar yabancı film seyretmez; seyredeni ayıplarlar. peki gerçekte neden seyretmezler? anlamazlar çünkü. Türk filmlerinin konusu basittir. ben hiç seyretmeden beş bölüm sonra ne olacağını bir türk dizisinde tahmin ederim. adam silah çekse diğer adamı vurması beş bölüm sürüyor :)
https://www.youtube.com/embed/gnpj0lxizo8annen hariç hepsi keko :)
annelere laf yok. onlara her şey serbest... benim annem de hind dizilerini seviyor. bir tane masum muydu, mahzun muydu onu seyrediyordu hep.
Cevap
43Cevap
Ben bu diziyi 4 sene boyunca kesintisiz bir şekilde izledim. Kimin hangi diziyi izlediğini ve o izlediği diziye göre de bir yaftalama çok saygısızca bir davranış. Bazen insan sırf bu yaftalamaya maruz kalacak diye izlediği diziyi bile söyleyemiyor.
Ama öyle düşünen varsa tamam ben keko oluyorum o zaman. 😅
Bir insanın dizi film seçimiyle onu keko olarak yargılamak ters bir şey bence. O zaman her silahlı yapım izleyen keko mu oluyor :D
Sadece bununla keko olunmaz lakin hiç izlemedim
Selamlar,
Ya bir insanın ne izlediği ile alakalı yargıya varmak dünyanın en sığ düşüncesi. Herkes opera seyretmek zorunda değil kardeşim. İster çukur izler. İster Kurtlar Vadisi izler. İsterse flash tv kileri izleyerek halay çeker. Bizi ilgilendirmez kimin ne izlediği. Ben izlemedim hiç izlemem de ama izleyen insanı asla böyle şeyler yargılamam. Ayıp denen bir şey var.
Her mevzu bitti şimdi insanları izledikleri filmlere ve dizilere göre mi ayıracağız yani? Herkesin film/dizi zevki kendine göre, herkes istediğini yapmakta özgür. Aynı zamanda herkes birbirinin zevkini beğenmese de saygı duymak zorunda bence. 🙂🙂
Vallahi açıkçası 4 sezon izledim sonradan zaman içinde şunu anlamaya başladım ki gerçekten artık televizyonlarda normal bir yayın çıkmıyor yani insanlar sadece bıçak silah bir birini öldürmek şiddet içerikli yayınlar sonra diğer kanal açıyorsunuz birbirini aldatan eşler gayri meşru ilişki yaşayan insanlar, zina eden insanlar yani saymakla bitiremem ondan sonra toplumun neden böyle olduğunu daha iyi anlıyorsunuz. Zaten isteseniz de istemeseniz de o saatte O televizyon yayınına onu koydukları için insanlar mecburen o saatte evlerinde oldukları için ister istemez izliyorlar ve çok kötü durumdayız ülke gitgide de psikopata bağlıyor RTÜK diye bir kuralımız var hiç bir halta yaramıyor
Selam canım🌹
Benimde izlemişliğim var keko muyum sana soruyorum. Bence Çukur dizisi Türk dizi tarihinin en kaliteli 10 yapımı arasına girer.
Bir kişinin lafıyla keko olucak değiliz ayrıca Çukur izleyenler olarak😂
Arkadaşının telini ver zopa atayım ona keko zopası😂😂
Merhaba,
Çevremde herkes bu dizinin bağımlısıyken gerçekten bir kere bile oturup izlemedim bana bu tür diziler hiç güzel gelmiyor nedense tabi bide çukur dizisinin başrol oyuncusunu herkesin aksine ben sevmiyorum izlemememde onunda büyük etkisi vardır.
İnsanları izlediklerinden, dinlediklerinden, okuduklarından, mesleklerinden dolayı keko, çomar tarzı benzetmeleri fazla tasvip etmemekle birlikte, Türk dizi kuşaklarının klasik aşk, dram, entrika tarzındaki dizilerden paçayı sıyırıp, farklı bir konsept edinmiş bu diziyi kekoca bulmamakla beraber, sokakta 1 gün bile hayatta kalmayı beceremeyecek insanların internet üzerinden başkalarının yaşamını üzerinde algı oluşturmasına da gülüyorum. :)
Hiç izlemedim o diziyi. Keko değildir bence fıstığım ya.
Diziye göre kekoluk olursa bana sorarsan tüm dizilerimizde bir olmamışlık var.
Zaman geçsin diye izliyoruz çoğunu.
Tabiisi öylesin 🤍
alakası yok. çukurun başı çok güzeldi sonradan saçmaladı ama başını izleyen bırakamadı normal olarak ve çok sarıyordu saçma şekilde :D bi ara bende bırakıcaktım ama bırakamıyordum
ne alaka 4 sene izledim keko falan da değilim o aşağıda çukura saydıranlara da lafım türk dizi tarihinin en yüksek reytingini alan dizi hangisi oldu sizce sırf şurda bi halt gibi görünmek için milletin emeğini veya başkalarının sevip izlediği bişeyi kötüleme hakkını size kim verdi? boş muhabbet yapmayın.
Bilmem. Ben Çukur adlı diziyiz hiç izlemedim. Ama bir dizi izlenince keki olunmaz, hiç bir şey olunmaz. Sahi keko ne demek ben onu da tam olarak bilmiyorum.
Valla annen de keko oluyorsa bende keko oluyorum galiba toplu semt oturuşu vakti gelmiş demektir shhdheb
Ciddi anlamda sosyolojik sorunlar içeren ve belli psikolojik gruplara kesinlikle yasak olması gereken bir dizi keko falan değil ama sıkıntılı biraz
Zeki insanın, aklı başında insanın böyle mafyacilikmis, bilmem necilikmis böyle saçma sapan şeylerle işi olmaz.
İzleyen bi çok insan kekodur aksini iddia eden dızzodur bu kadar net
Annen istisna olabilir keko da olabilir bilemiyorum
Hiç oturup izlemedim, keko diyemeyiz ama denk geldiğim anlara göre yorum yapacak olursam dizide biraz serseri havası vardı.
Güzel olduğu için izlenir kekoluk ile alakası yoktur 😇
Diziden çok çekildiği yere bayılıyorum balat çok güzel bir yer
Dizide güzel iyi tutmuştu
Genelde yerli dizi hastaları keko oluyor. Annenizin durumu nedir bilemiyorum.
diziiyi benimseyenler keko
onun sadece dizi oldugun bilip boşverenler değil :)
Peki arkadaşın neler izliyormuş? Hikayesi hoşuna giden insanlar izliyordur keko diye yapıştırmam kimseye 😃
Çukuru gördüm koştum da geldim 🤣🕺🕺
Kurtlar vadisi gibiydi silah kısımları bea keko değil
Patenti yoksa koştum u kullanacağım 🤣
Hanımefendi çok elit ve kalitelisiniz bu soru bunun göstergesi bence abartıldığı kadar bir dizi değil bence de İçerde çok daha başarılıydı.
Şiddet içeren bir dizi yanılmıyorsam yani evet keko, kıro, mal biri
Keko meko ne olmuş yani 😂 ben izliyodum pazartesi akşamları, heycanlı oluyordu.
Vurdu kırdı kim ya da kimlerin işi ise izleyenler de madden manen o sınıfa girerler HALİYLE!
Alakası bile yok efendim.. İnsanın sevdiklerini ve mahallesini koruması niye kekoluk olsun ki..
İnsanların davranışlarını kötü yönde etkilediği kesin ama
İzlemiyorum ama kekoluk ne alaka onu anlayamadım Herkesin görüşü ve bakış açısı farklı
Yok ya olur mu öyle şey. Ben izlemedim ama izleyen de keko değil
Bende kekoyum o zaman
Adaamm gibi adammdırrr
Bilmiyorum vallahi ben izlemedim sevmiyorum
Hayır, bende izlemiştim
Ciddiye almıyorum pek isteyen istediğini izler
Türk dizileri izlemem berbat..
Hiç izlemedim. Keko demem
Evet kekodur hiç izlemedim izlememde
uç kuruş izliyorum romanım
Hayır sadece diziden anlamıyor
Ahahshsjxn hic izlemedim ya