Ancak izliyor olsaydım; öpüşme, sevişme, koklaşma, mafya, zengin fakir, aldatma, entrika gibi konular izleyeceğime tarihi karakterlerden “kurgulanan” bir diziyi yani Akdeniz Barbaroslar’ı izlerdim.
Benim de hoşuma gitmiyor mafyamsı, entrikalı, zengin-fakir ayrımlı, aldatmalı diziler. Tarihi diziler konusunda da hemfikirim, beğeniyorum Tarih konulu dizileri. Ön yargılı bakmazsan “Aziz” dizisi de hem tarihi, hem de izlemesi çok keyifli. Birinci bölümünü severek izledim. Belki hoşuna gidebilir 🧚🏻♀️
bir sinema sever olarak iki dizi var aslında üç kuruş ve yargı sevmemin nedenleri üç kuruş oyuncu kadrosu ve senaryosu ve romanları seviyorum sanarım yargının ise oyunculuk uyumu efsane oyunculuklar ve ters köşe aziz dizinde ve yalancı dizisindeki- oyuncular bana çok itici geliyor barboros dizisinde ise tarihi dizilerde hep bir tarihi bozukluk vardır aynı zamanda barboros hayrettini oynayan adamın sen anlat karadenizdeki gibi şive yapmamsı girit şivesi saçma olmuş bir zamanlar kıbrısı fırsat buldukça seyretmeye çalışıyorum daha günümüze yakın olduğu için bence daha iyi olmuş
Üç kuruşu daha izleyemedim ama bir Çukuru hissettirecek seviyede dizi olabilir. Zaten dizinin çoğu kadrosu Çukur dizisinden gelme. Urazdan hiç bahsetmiyorum oyunculuğu zaten muhteşem.
Türk dizilerini izlemesem de, Aziz dizisi birazcık dikkatimi çekti. Fakat onunda senaryosunu beğenmedim. Çok fazla duraksatılıyor. Gerçekçiliği tamamen gitmiş. Düşman birliklerinin karşısında sen Türk bayrağını açıyorsun ve 5 dakika boyunca yönetmen o kadını çekmiş. Gerçekçi olmak lazım. O kadını orada vururlar.
Aynen. Bir yerde okumuştum sevmek nedenlere bağlıdır ama aşk nedensizdir. Sevdiğin şeyleri kelimelere dökebilirsin ama aşk için şu veya bu sebepten diyemezmişsin. “Seviyorum çünkü o da beni seviyor, seviyorum çünkü bana iyi davranıyor...” diye bir açıklaması var sevginin ama “Neden aşıksın?” diye bu sorunun cevabı olmazmış. Ben de neden hayran oldum Kaan’a anlamadım shsh