Selam KS ahalisi! Squid Game dizisini izleyip beğenmiştim ve acaba bu tür başka diziler var mı diye Netflix'te dolaşırken Alice İn Borderland dizisine rastladım. Dizi Tokyo'da geçiyor. Squid Game'in Japon versiyonu gibi, bu dizide de oyunlar oynanıyor, kaybeden ölüyor. Esas oğlan, oyun yöneticisinin peşinde. Bence çok güzel dizi. Başka bu diziyi izleyen var mı?Tokyo şehir merkezinde bir an 2 arkadaşınızla yapayalnız kalsanız ne yaparsınız?
Evet ben önceden izlemiştim geçen seneydi. Bu dizi bir mangadan esinlenilmiş hatırlamak gerekir oysa squid game farklı alakası yok dizi ile sadece benzeri “oyun oynamaları ve hayatta kalma mücadelesi” ben şahsen mangayı bilmesemde dizinin hikayesi İyi buldum, ya yarattığı gerilimle ya da karakterlere olan bağlılığıyla bizi sona heyecanla götüren bir dizidir, işte bu dizi onun bir parçasıdır, özgün olma erdemine sahiptir. oyunlarda onlarla birlikte yansıtılır (soru şu... kim tarafından organize edilir?) Bulmacaları çözmeye ve özellikle kimin nasıl hayatta kalacağını bilmeye çalışıyoruz! Kısacası, nefes nefese, düşünceli ve özgün... Köklü karakterler, kendi hikayeleri var. Dostluk var, korku var, delilik var, zeka var, şüphe var, hayatta kalma içgüdüsü... dediklerim hoşumuza gittiyse İzlenmenizi tavsiye ederim 😌
En İyi Cevaplar