Hepimizin zaman zaman izlediği yerli - yabancı diziler vardır. Öyle ki sevdiğimiz dizilerde karaktere karşı fazlasıyla sempatiklik oluşuyor. Bazense o karakteri canlandırmak gibi bir hayale kapılan da oluyor.
Peki ya sen hangi sevdiğin dizide, hangi karakteri oynamak isterdin?
Kesinlikle The Witcher dizisi diyebilirim. Çok sevdiğim ve çok karizmatik bir karakter. Elimden olsa sadece bu rolü canlandırmak isterdim. Bunun dışında karakter istemem.
‘Çalıkuşu’ dizisindeki ‘Feride’ karakterini olabilir. Aslında hiç bir zaman böyle düşüncelerim olmadı ama ne zaman Çalıkuşu dizisine denk gelsem oynadığı rolü öyle beğenirdim ki Fahriye’nin... bence şu ana kadar kendisinin oynadığı en güzel rol de olabilir benim açımdan. Ha bi de unutmadan ‘Evim Sensin’ filmindeki rolü de çok güzeldi. Çok içten çok doğal bir şekilde oynuyor ve rolünün hakkını çok iyi bir şekilde veriyor bana göre. Ama Çalıkuşu dizisindeki dönem kıyafetleri ve doğal oyunculuğu beni daha çok cezbederdi
Arka sokaklarda kemik kadrodan her hangi bi karakter olabilir adamlar senelerdir güzel ekmek yediler diziden hala daha yiyorlar da ömür boyu iş garantisi miss 👌