Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’un buluştuğu dizinin ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Diziyi izlediniz mi? İzleyenler beğendi mi?

İzlemedim. İzlemeyide düşünmüyorum çukur ve roman dizisi karışımı tuhaf bişi olmuş. Vasat bir proje tüm emeğe yazık. Oyunculara, sözleşmeleri kafaları güzelken imzalattılar herhalde hahahahaha başka bi açıklaması olamaz 🤣🤣
İzledim. Gözlerim şahikayı aradı (o hala Şahika benim için 😂)
Bir miktar zayıflık vardi dizide. İlk bölümün günahı olmaz ama 🤷😂
Şu psikopata bayıldım. Türküsü, arabasını, gariban duruşu 😂
Psikopatin ne olduğunu daha çözemedik ama
İzlemeyi çok istemiştim ama o vakitlerde spora gittiğim için fırsat olmadı. Bilakis Üç kuruş yerine abimin oynadığı Barbaroslar dizisini izlemek daha keyifli.
Üç kuruşluk dizi izlemem ben hdkg
Cevap
8Cevap
Yok izlemedim, izleyeceğimi de sanmıyorum. Sarmıyor bu tarz içerikler
Dün izledim ve yarısından sonra sıkılıp kapattım. Artık izleyeceğimi de sanmıyorum. Ay Yapım'dan "Ezel", "İçerde", "Çukur" ve "Şahsiyet" gibi kaliteli dizileri izledikten sonra böyle basit bir proje, bana sadece "Dağ, fare doğurdu." dedirtti.
Bok gibi bir dizi hele o Kızın oynayışı ne öyle rezalet hiç beğenmedim çok basitti
Kiz güzel ama Allah hakkı için ha ama oyun zorlama olmuş sana katiliyorum
Izlemedim bir kac bolum yayinlansin yorumlar guzel olursa izleyebilirim 🌼
İzlemedim
TV izlemem zaten
Hele ki yerli yapım hiççç 0
İzledim, pek beğenmedim.
Şu kartalın şivesi roman şivesi değil yapamamış ege şivesi yapıyo bu da sırıtıyo bi de seri katili oynayan oyuncu da hiç seri katil tipi yok onun harici ilk bölüm belki daha iyi olur
#Bonjour
Yasak Elma izliyorum ben.
İzlemedim ama belki izlerim
Hayır. İzlemeyi düşünmüyorumda.
Zaman kaybı bir dizi. Fazla uzun sürmez
hayır izlemedim ama çok övdüler..
İzledik fena sayılmaz değişik noktalara gidebilir
Hayır yasak elma izledim
İzlemedim
Bugün izlicem
Fazla uzun sürmez gibi geliyor
Yok güzel mi