Ben hala severek ve keyifle izliyorum. Gerek o eski güzel günler olsun. Gerekse o samimiyet olsun benim içimi hala sıcacık yapıyorum.

Özel olarak aratıp izlemem ancak denk gelince de kanal değiştirmem. İzleye izleye ezberledik artık zaten o acemi ama içten senaryolar abartılı roller hala insanın içini ısıtıyor
Evet severim tabiki. Çocukluğum Yeşilçam filmlerini izleyerek geçti, hala da severek izlerim denk geldiğim zaman. Özellikle Hababam Sınıfı Serisi bence Yeşilçam'da yeni bir çağ açmıştır..
Severim. Her sahnesini ezbere bilsem bile hep bir heyecanla izlerim. O samimiyet ve duygu şimdiki filmlerde yok.
Ah çok severim narcos bey hala da izlerim. 🤧
Cevap
12Cevap
Cok severimm favorilerim:

(Gulen gozler)
Yeşilçam filmleri yeşilçam sokağından geliyor, merak edenler yt de yeşilçam sokağının tarihçesine bakabilir. Ne alaka bende bilmiyorum ama bilgilendirme amaçlı dipnot olsun dedim.😄😄
Adile Naşit, Münir Özkul ve Kemal Sunal'ın olduğu tüm filmleri severim
Sevmiyorum, genelde konuları saçma oluyor. Ama nostaljik olsun diye bakıyorum arada, rastladığımda falan.
Yesilcam filmlerinden kasit banu alkan ya da ahu tugbanin havuz basi filmleri degilse izlerim evet.
Severim tabiki.. o eskilerin doğal saf ve güzel duygularını yansıtır. İnsanın içi hoş olur
Hala izlerim. Sıkılmam birde öyle bir şey ki her izlediğinde ilk defa izliyormuş gibi izliyorsun.
Evet arada güzel oluo favorim tosun paşa, ihtiras falan istersem Banu Alkan klasikleri 😂
Belgin doruk göksel arsoy çok severek izlerdim hepp
Çok severim. Acaba izlemediğim filmler de var mıdır diye hep düşünürüm
Bazılarını çok severm..
Evet. Bazı eski filmlerin yerini hiç bir şey dolduramaz.
Çok severim hergün olsa hergün izlerim şimdi ki diziler gibi değil ne varsa eskilerde var
Yalnız değilsin kral nostaljiyi şimdiki dizi fimlerden heö daha gerçek hemde daha samimi buluyorum. Kaç yıl geçmesine rağmen vermek istediği mesaj anlamını hiç yitirmiyor
Hemde nasıl en çok da Kemal Sunalın filmleri.
Severek izlerim
Severim denk geldikçe izliyorum.
Evet çok severim halada izliyorum 😊
Aile şerefi özellikle çok severim.
Kalitenin, kalite olduğu filmleri kim sevmez ki.
evet hala keyifle izliyorum..
bayılıyorum tv de karşıma çıktıkça izliyorum
Tabii ki olmazsa olmaz
Evet hemde çok
Evett🥺
Severim.
Severim
Eski filmler gibisi yok
Severim izlerim
Çok severim. Her pazar illa izlerim
severim
Çok severim