KScanlar dostlar, malum artık hızına yetişmek pek mümkün değil Djital Dünya'da her ülkeden diziler, filmler. Anlık çevirileri olan videolar bolca çıkıyor. İzlerken son dönemlerin meşhur izleme şekli daha kısa zaman da daha çok şey izlemek için hızlandırılmış izleme şekilleri oluştu.
Ben de daha yeni yeni 1.5x hızında izlemeye başladım anlaşırlığı bozulmuyor ama 2 ve 2.5 izleyenler de varmış o seviyede nasıl hissettiriyor keyfi bana uygun gelmedi. Peki sizler ; Dizileri, filmleri, youtube videolarını kaç x hızında izliyorsunuz?
Dizileri, filmleri, youtube videolarını kaç x hızında izliyorsunuz?
Filmleri/dizileri bu hızla izlersek ne anlamı kalır ki. Bu kadar acele etmeye gerek yok. Yoksa izlediğimiz yayınlardan pek bir şey anlamayız bu gidişle. Ben normal hızında izliyorum. Öyle x2 falan izleyeceğime hiç izlemem daha iyi.
Anlama kapasitesi farklı elbette demekki alışma meselesi. Ben yeni bir diziye başlayacaksam ki bu dizi eski ama benim için yeniyse sezonları çok olduğu için ortalama 40-50 dk olan bölümler en azından 1.5x hızı anlaşırlığını bozmuyor ve izleme süremiz kısalıyor diğer bölüme bakmak için. Tabiki daha yüksek oynatma hızını önermem şahsen hem ses bozuluyor hem duygusal etkisi.