Kütahya seramiğin reklam filmide çok anlamlı geldi, izlemeniz için bırakıyorum.
Çok güzel olmuş, Cumhuriyetin 1 dakikada anlatmış resmen. ❤️
Aras Kargonun hazırladığı ve tekrar tekrar izlediğim videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bütün imkansızlıklara ve zorluklara rağmen bir milletin Atatürk ile birlikte küllerinden doğarak kurduğu Cumhuriyet'in kurulduğu gün elbette bir tesadüf olamazdı.
Bize bu ülkeyi zor şartlar altında kurup bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına aziz şehitlerimize ve gazilerimize ne kadar minnettar olsak azdır.
1925’de Cumhuriyet kutlamaları sırasında Çankaya Köşkü'nde Fahrettin Altay Paşa, Atatürk’e şu soruyu sormuştur: “Cumhuriyetimizin ilanının 29 Ekim'e denk gelmesi acaba bir tesadüf müdür? Üç gün evvel, beş gün sonra da olabilirdi.” Bu sorunun cevabında cumhuriyet tarihimizin az bilinen bir gerçeği saklıdır. Atatürk, Cumhuriyetin ilanı için vatanımızı işgal altında bırakan Mondros’un bir gün öncesini seçmiştir. Mondros 30 Ekim’dir, Cumhuriyet 29 Ekim.
Çünkü
Bağımsızlığımızın simgesi Cumhuriyetimizin 98. yılı kutlu olsun!
Çoğumuz dikkat etmemişizdir, ve yine çoğu insan Mondros'un 30 Ekim olduğunu bilmiyordur.
Cumhuriyetimizin tarihi bile tesadüfü değil. ❤️
Güzel görüş ve reklam filmi için canı gönülden teşekkür ederim @Deniz Unay sevgilerimle. 🙏
hepsi çöp başka bir şey değil bildiğin afyon başka bir şey değil aşırı derecede yapmacık zerre samimiyet yok. Cumhuriyetin 85 yılda ortaya getirdiği blimsel çalışmalarıda düşününce gülüyorum böyle videoları izleyince hepsi reklam bunların tribünlere oynuyorlar başka bir şey değil. Cumhuriyetin kaymağını yiyen şakşakçı, rozetçi kemalistlerin reklam filmleri, dediğim gibi afyon bunlar başka bir şey değil. Atatürk dönemini bilmem ama atatürkten sonra cumhuriyet rozetçi kemalistlerin geçim kaynağı olan cumhuriyet bu tarz reklamlara oturma organımla gülüyorum. Görür görmezde kanalı değiştiriyorum H... SSS S.. KTTTRR diyesim geliyor :D zavallı kurtuluş savaşı gazileri kendi ülkelerinde mülteci gibi yaşıyor yıllardır, yılda bir kez hala hatırın kalmasın iki rozet takılır, sonra en baba araziler araplara peşkeş çekilir, hiç unutmam çocukken araplar yüzünden kiralık ev bulamadık ülkede bilimmiş her bilimde cumhuriyet yeni kurulmuşmuş geçin bu işleri :D 80 yılda değişen bir şey yok, değişen tek şey milletin anası iki misli ağlatılıyor, dün chp yiyordu cumhuriyetin kaymağını bugün akp, araplar ile ortak olup toprakları peşkeş çeken bugün akp ile çanak tutan cumhuriyetin kaymağını yiyen sabancı çekiyor bir de bu reklamı ne ironi ama
Rica ederim.
Timuçin Esen'in oynadığı tabi ki 😊❤
❤️
Cevap
41Cevap
Fırsatçılığa alet etmek için bunlara gerek yok. Milliyetçi duyguları anlamlı günlerde duyguları kabartıp reklam sonunda markalarını övücü sloganlar girmeleri anlamsız bilmem kaç yıldır halkın yanındayız imajları verip kendi içinde skandalları, işçi ve tüketiciye karşı itibarsızlıklarını böyle günlerle kapatmıyor.
Ha çekersin kutlarsın kendince ama kamu spotu mantığıyla yap reklam yapmadan kendini ön plana çıkarmadan. Her medyada reklamını anlamlı günlerde yapmana gerek yok kendi sayfana koyduğun versiyonuna koy yeter.
Niye ben tvde hoşuma giden gururlandırıcı bir cumhuriyet çalışması sonunda yüzümü ekşitecek bir firma logosu tanıtımı göreyim anlamlı günler reklama milli duygularla alet edilmemeli.
tüm özel sektör firmalarının ve özellikle Sabancıların Cumhuriyet bayramı videolarını iki yüzlü buluyorum ve inandırıcı bulmuyorum. Cumhuriyet değerleri ve kazanımları yıllarca aşağılanırken, o kazanımları sağlayan kurucu liderlerine sarhoş ayyaş sağır vs her türlü hakaret edilirken sesini çıkartmayan, yüz milyonlarca dolar borçları silinen ve sessiz kalanların şimdi sanki cumhuriyetçiymiş gibi yalandan videolar çekmeleri bana ikiyüzlülük olarak geliyor.
Cumhuriyete sahip çıkmak istiyorsanız çıkın Tüsiadda, ticaret ve sanayi odasında konuşun. artistlik yapmayın.
Yaşadığımız her günün anlamı Cumhuriyette saklı, kutlu olsun.🙏🏼
Hepsi birbirinden güzel. 🥳
Bu arada Florabacchus profil fotosunu degistirmis ben sookk 😅
😅 Kendi fotomu koyayım dedim birazda. Djdkdjd
Hee resmen rihannanin ikizi gibisin masallah 😂😂😂
Rihanna benim fotolarımı çalmış, dava ettim mahkeme sürüyor sjsjsjdj
Kazanacaksin davayi eminizzz 😂
😅Fotolarımı orada burada kullanmasın yeter, gözüm parada değil bak djdksmsmd
Hepsi birbirinden güzel, canım atam sonsuz sevgi ve saygılarımızla.

Sabancı'nın ve Petrol Ofisi'nin anlatımı çok duygulandırıyor... Teşekkürler floriçem...🤩🤩🤩🤩🤩
🥰❤️💐
Reklama ne lüzum, Paşam'ın ciddi bakışlı tek bir Gif'i yeter. Çok ayrı bir seviyede bende onun sevgisi.
🤩🤩🤩
Elbette ama AkFetoPkkAbdİsrailELEle Partisi'nin son 20 yılda filizlediği, palazlandırdığı Cumhuriyet düşmanlığından ötürü heves bırakmadılar, acayip bir arapperest, leş, köpek nüfusu var ülkemizin, maalesef!
Hepsine aşık oldum gerçekten. :) Yaşasın Cumhuriyet!
İstanbul Havalimanı'nınki bir tek bana mı saçma geldi. Hepsi ortalama yani hiç birinde böyle tam Cumhuriyet coşkusu, birlik beraberlik mesajı verilememiş gibi. Yani çalışılmış ama bir şeyler eksik gibi geldi bana eski reklamlar daha anlamlıydı sanki.
Hiç birini izlemedim
Bu bayram coşkusu stadyumlarda kutlanmadigindan beri bende bitti artık
Bir sürü reklam izledim sabah beri, en beğendiklerimi ekledim.
Çoşku bitmez içimizde. 🖐️
Y ı l d ı m
Y ı l d ı k
Ne güzel tüm ülke tek yürek olmuş insan TÜRK olduğu için bir kez daha gurur duyuyor. Ama keşke bayramlar yasaklamasa eskiden olduğu gibi statlarda coşkuyla kutlansa işte o zaman çok daha güzel olurdu.
Doktorlu olanı sevdim. Sadece geçmişe değil geleceğe ve başarılara da odaklanmış.
İstanbul Havalimanı'nın reklamını çok beğendim açıkçası, çok başarılı olmuş. Duygulandım 😭
Bir ülkenin alım gücü yokksa... devletin sağlaması gereken adalete güven yokksa... En önemlisi şirketler bu ülkeye güven olmaz yatırımımızı çekkelim diyorsa... O ülkede cumhuriyet olsa ne yazar olmasa ne yazar 🤷♀️ Sadece o ülkenin vatandaşı cumhuriyet var der ayıp olmasın diye... geri kalan dünya da ki insanlar adaletsizliği güvensizliği ve ekonomikk oynakklığıyla yargılar ülkeyi.
Hepsi birbirinden güzel
Çünkü içinde Atam var 🤍🤞🏻✨
Isin garibi 15 Temmuz için reklam çekip 29 Ekim için çekmeyen bi taraf var ben onun sebebini merak ediyorum
Böyle özel günleri reklam amaclı olarak kullanılması yanlıştır?
İstanbul Havalimanının reklamı hayatımda izlediğim en güzel reklamlardan mükemmeldi tüylerim ürperdi
Bu arada Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun ❤️
Hepsi birbirinden güzel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. 🙂
Turkcell'in reklamı çok tatlıydı. 🥺 Favorim Turkcell'in reklam filmi. 😊
cumhuriyetin reklama ihtiyaci yok aslinda onu bir turlu anlayip algilayamadik bu cok uzucu bi durum
D çok güzelll çok anlamlı 🇹🇷
A tabiki çünkü o kadar insanın orada şiiri bilmesi ve hep beraber söylemesi çok güzel bişey
Hepsi bir birinden güzel ve anlamlı
Haberden başka bir şey izlemiyorum benim için anlamsız diziler boş ve adı üzerinde cumhuriyet bayramı reklamı adam reklam yapıyor neyini beyeneceğim reklamın
Turkcell yine yapmış yapacağını ^^
C şıkkındaki 1923'deki Ayşe'yi canlandıran oyuncunun adı ne?
Bilmiyorum ki
hepsi birbirindne güzel
Sabancı beni çok duygulandırdı 😭😭😭
Hepsinde emek var ve hepisi cok guzeL.
Benim en beğendiğim geçen seneye ait.
Herkese kutlu mutlu bayramlar
Güzel düşünüyorlar ama
Hepsi birbirinden güzel...
kütahyalı olduğum için kütahya tabiki😇😍
Hepsine emek harcanmış, hepsi çok güzel ve anlamlı
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun🇹🇷
TRT on numara beş yıldız yapmış 💥
Hepsini
Güzel buldum
turkcell ve sabancı
Hepsi çok güzel👌🏻
Hepdi birbirinden güzel olmuş bence
Hepsi iyi
Sade reklamlarda kalması işişn kötü yanı.
Hiçbirisini beğenmedim. Hepsi rezalet ve iğrenç!!! Midem bulandı 🤮
turkcell gayet iyiydi ufak kız çok şekerdi
Hepside güzel
Yasaklanan Atatürk reklamı'
1. cisi
Aras kargnun reklamını beğendim ben
Çok anlamlı
Hepsi de güzel bence
Hepsi
Hiçbiri. Umurumda değil.
Türkcell
türkcelll