İzledim ve saçma buldum kadın bakire adam bunu halletmeniz lazım deyip hemen kadınla yatıyor sonra sonuda saçma bitti sırf seks sahneleri ile ün kazanmış konu olarak saçma Submissions dizisini öneririm bu grinin elli tonundan daha iyi 6 bölümden oluşuyor.
İzlediğim ve beğendiğim için ismini nickime verdim Henüz 4 yaşındayken ailesi tarafından evlatlık verilen bir çocuk büyüyüp yakışıklı biri olunca üvey annesinin arkadaşı olan bir kadının aşırı isteği ile ilişkiye giriyor fanteziler öğreniyor ve bunları sevdiği kadına uygulamak istiyor Erotizmin yanında trajik yönü de var
konusu çok cüretkar ama film vasattı bence. çok yüzeysel geçmişler güzelim fantezileri. ben daha çok şehvet ve sertlik görmek isterdim. Çok soft geçmiş yaa , kendi fantazilerim bile daha sert ve cüretkar
Aslinda film son sozuyle kendi ozetliyor, (cokca detaylandirmayi uygun bulmuyorum, yoksa mazosistlikten, sadizmden vs gibi turevli bir cok konuya deginmek gerekiyor) anastasia diyor ya filmin sonuna dogru " biz sadece duzusuyoruz, aslinda ben onunla sevisebilirdim" butun sorun burada, sevisebilmekte ! Ama anlatim su bu oyuncu performansi falan vasat ! Kitabi okudum yeniden okumak tercihim..