Chucky özgün adıyla Child's Play, Don Mancini tarafından yaratılan sekiz slasher filmden oluşan Amerikan korku filmi serisidir. ve Nihayet serinin sonundan sonra Dizisi de başladı, Türkiye de Beinconnect platformunda ilk bölümü yayınlandı
Chucky nin Dizi Versiyonu nu Nasıl Değerlendiriyor sunuz?
valla ben alt yazı sevmiyorum beinconnect müşteri temsilcisini aradım en kısa süre de dublajlandırma yapılacak dedi ama bu diziyi illaki izleyeceğim fragmanını izle çok heyecanlı biraz korku var ama bu dizi korku dan çok intikam gibi bişe
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Beğendim hatta bencesini paylaştım👍
spoliler yoksa okurum :) ben daha izlemedim dublajı çıkmadığı için
Katil Bebeğin Yeni Kaosu: Chucky ↗
spoiler yok demi yazında :)? onu sordum
Genellikle film ve dizi bencelerimde spoiler paylaşmıyorum.
Bencenizin ara yüzüne baktım evet gayet başarılı ve spoilersiz bir tanıtım yazısı tamamını okurum Teşekkürler :)
Yok artık, dizisi mi çıktı 🧐
Beinconnect platformunda https://www.beinconnect.com.tr/dizi/chucky :)
Teşekkür ederim. Korku filmlerin çok sevmem, ama bunu merak ettim. Idare ederim bir gözümle jsjsjsjs
henüz türkçe dublajı yayınlanmadı, beinconnect de, ama en kısa süre de dubaljıda çıkar
Iyi bakalım, İngilizce öğrenmenin zamanı geldi belki😂
valla ben alt yazı sevmiyorum beinconnect müşteri temsilcisini aradım en kısa süre de dublajlandırma yapılacak dedi ama bu diziyi illaki izleyeceğim fragmanını izle çok heyecanlı biraz korku var ama bu dizi korku dan çok intikam gibi bişe
Tamam, bugün araştırırım. Altı yazılı ben de sevmem.
yani ayrıca kardeşim resident alien uzaylı dizisini mutlaka izle dublajı var, 1 sezon çekildi yeni sezon yakında
bilim kurgu filmlerini sevmiyorum maalesef. Teşekkür ederim ☺
arkadaşım bahsettiğim dizi aslında bilim kurgu değil komedi dizisi bak linkini atıyorum detaylarını okursun https://www.beinconnect.com.tr/dizi/resident-alien
Tamam işte, komedi severiz. Zamanım olursa bi göz atarım.
:) iyi bakalım
1. sezon muhteşem ötesi 2. sezon da baya iyi ama 3 rezalet