Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya hakkında twitterda atılan bir tweet gündem oldu. Bazı kullanıcılar destek verirken bazıları tepki gösterdi. Ne diyorsunuz?
Serenay Sarıkaya hakkında atılan tweet gündem oldu! Sizce abartılmayı hak eden oyuncu hangisi?
çok saçma bir alt yazı olmuş.. dünya starı olma yolunda giderken nüfus cüzdanında doğum yerine mi bakiyorlar.. dünya starı olacak olsaydı buradan da olurdu.. bırakın artık şu her başarısızlığa bir bahane uydurma huyunuzu.. olduğu olacağı bu kadarmış işte..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Off Valla bıktım Ünlüler hakkında Çok magazin haber olmasından Yok İşte o onunla çıkıyor ev almış yok Çocuk istiyor Bizene banane Tamam iyi ünlüler var tabiki Ama insanların özeline girmeyin Şimdiki nesil ünlülerden bir halt olmaz zaten Ne varsa 1990 larda daha önceleri çok daha güzeldi asıl kaliteli değerli ünlüler 2000 lerden önceydi Çünkü o zamanda kiler şöhret için değil gerçekten emekle Bizleri mutlu edebilmek için çalışıyorlar di şimdiler Bakıyorum amaç şöhret Ün
Amerika’da sokaklarda bir kadınlar var ama sokaklarda bide ajanslardan filan bahsetmiyorum bile serenay gibi 50 tanesini ceplerinden çıkartırlar serenay Türkiye de geçerli güzel kız olmadığı için yoksa nice Avrupalı Amerikalı kızlar var bakmaya kıyamazsınız serenay hiçbir şey yanlarında bu kadar abartmayın
tweet çok saçma. Baska bir yerde olsaydı bu kadar ünlü bile olamazdı. Misalen Hadise Belçika vatandaşı ama orada yuzune bile bakılmadı. Nitekim kendiside biliyor. Bizim ulkemizdede bu sayı oldukça fazla. Turkiyede serenayı üçe katlayacak kişiler mevcut tek farkı birileri elinden tutmamış olmaları (. Bilgide , guzellikte)
@xCuppycake sence ama bence ne güzellik var nede ahım şahım bir oyunculuğu var. Sadece aykırı rollerle gündemde kaldı bir kaç yıla kadarda unutulup gider
Ceza -eminem olabilirdi , Şebnem Ferah -Evanescence , Tarkan , sertap erener falan çok iyi yerlere gelirdi. Ama Serenay ünlü bile olmazdı muhtemelen. Oyuncu olarak pek örnek veremedim. Muhtemelen Haluk Bilginer hollywoodda oldukça önemli bir aktör olurdu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tepki de vermem destek de olmam bu tweet üzerinden ama şöyleki dünya starlığını güzel kaşa göze itinaden vermeyecekler heralde amerikada yahut Türkiyede de binlerce güzel kız var serenayı solda bırakacak kadar ama starlık için bu yeterli değil tamam oyunculuk var ama o da bir yere kadar
Bazı insanların enerjisi "bazı" insanları çok etkiler dolayısıyla da o kişiler onlara ekstra çekici gelebilir. Misam ben de scarlett Johnsonn'a tapabilirdim bana o kadar güzel geliyor hani o yüzden kişisel tercihlere saygı duymalıyız
Biz daha serenayin oyle wauw bir oyunculugunu filmini dizisini gormedik. Keremle sevgili oldu agzi degisti aaa hmm hömm demeye basladi. Avrupai bir kadinmis kendisi 🙄 Fazla abartiliyor ne oyuncular var bee
Ahahhaahahahahahahaha ahahahahaha güleceğim yoktu. Bu kıza gelene kadar o kadar sanatçı sayarım ki ABD de doğsaydı dünya yıldızı olurdu diyeceğim. Bu kız kim ki yanından geçemezdi onların. Başta Kemal Sunal geliyor.
Demet Evgar gibi bir oyuncu bile hak ettiği değeri göremiyorken Serenay Sarıkaya Mimiklerine hakim olamayan bir oyuncu olarak sadece Sümük sahnesi için oscarı hak etmiyor.
oyunculuğu iyi zaten mesleğine göre yorum yapabiliriz ama o kadar wow değil aklımda kalan bu yorum yapmak için izlemek ve ne için izlediğini düşünerek izlemek gerekir.
Bence dünya starı olması gereken isim Burcu Biricik
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yine olsun dünya starı tutan mı var😅 zaten yıllardır dünyaca ünlü markalarla, isimlerle çalıştı. Çok ünlü insanlarla aynı ortamlara giriyor. yeterince kendini gösterdi. Dünya starı olabilecek olsaydı çoktann olurdu zaten. Güzelliğine sözüm yok çok hoş bir kız. Fotoğrafın altındaki açıklama için bu sözlerim😊