Tabii çünkü insanoğlu kendisi hep mutlu olmak için programlanmıştır. Fakat bu çoğu zaman kişi kendisini yanlış programladigi için çoğu sonlar mutsuz da olabiliyor
ama başlığın hakkını vermeli bence yoksa kalıcı bir eser vermez zamanla tozlu raflarda yerini alırsın önemli olan iz bırakmak değil mi unutulmak için emek verilmez :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Okumayı seven bir insanım. Şu şekilde bir başlık olabilir "HAYATIN SONU"
neden sonu neden başlangıcı değil?
Çünkü okuyabiliyorsan yapabiliyorsan başlamışsın demektir. Merak edilen ise "son'dur
sonlar mutlu mu olmalı peki?
Tabii çünkü insanoğlu kendisi hep mutlu olmak için programlanmıştır. Fakat bu çoğu zaman kişi kendisini yanlış programladigi için çoğu sonlar mutsuz da olabiliyor
senin kitabının sonu mutlu biterse gerçekçi olur mu sence hayat başlığı altında yazılan bir yazıya bir kaç beden büyük gelebilir bence
Evet doğru söylüyorsun bor kaç beden büyük gelir fakat mutlu sonla biten herşeyin özüne bakılmaz gerçekçi mi oldu yoksa olmadı mı diye
ama başlığın hakkını vermeli bence yoksa kalıcı bir eser vermez zamanla tozlu raflarda yerini alırsın önemli olan iz bırakmak değil mi unutulmak için emek verilmez :))
İz bırakmak için değil insanlara yazılanlara hayran bırakmak için yazılmalı bence zaten o zaman unutulmaz olur
o zaman sen mutlu sondan vazgec :)
Neden
gerçekçi olmak için :))
Doğru peki sen düşünüyorsun?
ben yazmam ama okuyabilirim :))
Cok merak ettim sizi
nasıl bir merak?
Cok ince bir soru geldi
Hmmm şöyle bor cevap vereyim. Hoşlandım
çok şakacısınız cidden güldürdünüz :))
Gülmek iyi gelir sizi bir an bile tebessüm ettirebildim ise ne mutlu bana
Günaydın kitaplar diyarının güzel kızı, günaydın filmlerin vazgeçilmez başrol oyuncusu tatlı kız
günaydınlarr :)))
Tebessümüne kurban olduğum
:o
Neden şaşırdın? Bizim oralarda sevdiği veya hoşlandığı kişiye söylerler bunda acaba kötü bir şey mi dedim. Yanlış bir şey söyledi isem özür dilerim
Kitapları seviyorum..
Hımmm... Adını "Bakış açısı" koyardım
konusu ne desem çok mu safça olur :)
Yoo, konusu toplum ve anlayışsızlıkla ilgili olurdu büyük ihtimal.. empatinin ne kadar gerekli olduğunu hatırlatmak adına
bunu sevdim basımı yapılınca haber veriniz lütfen :))
Ahhh umarım 🙂
Hayatta hiçbir şeyi sevmem
neden yaşıyorsun amacın ne
Amacım yok ben yaşayan bir ölüyüm bir hiçim
ölülerle konuşabildiğim için sevinmeli miyim?
Bilmiyorum ya çok iyi değilim
iyi olmama sebebin?
Ya yalnızım sevgilim yok maddi durumum yok daha ne olsun
bunlar sorun değil ki sen dertlenmeye yer arıyorsun hepsi bu
Niye sorun bence senin tabi sevgilin var ve güzelsin
Ne iş yapıyorsun
sevgilim yok :)) artık işsizim
Ne okudun neden yok sevgilin
Gelsene bir
nereye geliyorum? istemediğim gerek duymadığım dogru kişiyi bulduğuma inanmadığım için yok
Meslek var mi
iyi geceler :))
Ya niye gidiyorsun merak ettim sadece
Kaçıyorsun hem
Sen Kırıkları
can kırıkları gibi :((
Evet 😕
Okumak ve yazmak, beni tanımlayan iki söz..
hmm
dm ye gelsene
dm lerden hoşlanmam :))
Yorumlarda seni üzebilir
Marvellois tarrific