Bu ülkede erkek aldatınca tükaka diyenler; Kadın aldatınca oh olsun derler.
Bahsettiğiniz karakter dizinin ilk bölümlerinde de kocasının en yakın arkadaşıyla yatmıştı.
Aldatmak kötüyse her iki cinsiyet için de kötüdür. Çamuru çamurla temizleyemezsin.
Eğer bu sona oh iyi olsun diyorsanız bu demektir ki kocanız, sevgiliniz sizi aldatınca siz de başkasıyla yatacaksınız.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ulan Aklınız Fikriniz Öpüşme de Cinsellik de Ne Kadar iğrenç Pislik varlıklar siniz siz ya Birde dizilerde böyle Sahneleri seviyor destekliyorsunuz ya Sizin kafanıza Ben Yani Şimdiki Nesil sütü Bozuk Ya eski diziler çok daha iyiydi şimdi cinselliğe kurulu olmuş Ki zaten yenileri hiç izlemiyorum
Dösfmsmnf ben de tam bunu konuşsam birileriyle diyordum iyi denk geldi. Ayyyy nasıl içimin yağları eridi an la ta mam. Dedikodu duymuş Cavidan hevesiyle zevk aldım sahneden. Beter ol lantinit Volki Tolki 💃. Ha bir de Arasla Asyayı da şipledim gittii...
Burdan Volki Tolkiye Demet Akalından İlahi Adalet şarkısını yolluyorum 😌. Kan beynime sıçrıyordu Asya Volkiye şiplenince. Bir de dizi bir ara o ikisini yapmaya çalışınca. Ah ama şimdi rahatladım 👩🌾👩🌾
İzlemediğim bir dizi hakkında ne kadar fikir sahibi olabilirim ki :D ama xperinizi almak için hem ankete hayır hemde buraya yorum attım. Çünkü sitede bir ısrar var!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
İnsanlara sürekli aldatanı aldatmalısınız anca böyle olur bu beyin yangınını gidermek mesajı verilmemeli dizilerde.. yanlış bence.. başrol kadını bildiğiniz gibi yan komşu erkeği ile 1 gece ilişki yaşadı.. onu kastediyorum..
Bu bedel miydi Eger bedel buysa asya çok önceden zaten başkasıyla birlikte olmuştu ki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hayır asya volkanın başkasıyla olmasına yıkılmadı ki aldatılmaya ihanetlerine oğlunu manipüle edilmesine yıkıldı üzüldü. bunların olması lazım ama ali akıllanmış belli.