5 Aralık 2021 tarihinde ödüllerin dağıtılacak Pantene Altın Kelebek ödüllerini adayları açıklandı. 8 Ekim tarihine kadar oy verebileceğiniz bu ödülün sahibi hangi dizi olmalı sizce?
AKINCI-ATV
AKREP-STAR TV
ALEV ALEV- SHOW TV
ARIZA–SHOW TV
ARKA SOKAKLAR-KANAL D
BABİL-STAR
BARAJ- FOX TV
BAŞ BELASI -ATV
BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA-ATV
BİR ZAMANLAR KIBRIS -TRT1
CAMDAKİ KIZ-KANAL D
ÇUKUR-SHOW TV
DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR-TV8
DÜNYA HALİ – TRT1
EMANET- KANAL 7
EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ- ATV
GÖNÜL DAĞI - TRT1
HEKİMOĞLU - KANAL D
HERCAİ-ATV
KAĞIT EV
KALP YARASI-ATV
KARDEŞLERİM-ATV
KEFARET-FOX TV
KIRIK HAYATLAR-KANAL D
KIRMIZI ODA - TV 8
KURULUŞ OSMAN-ATV
MARAŞLI-ATV
MASUMİYET -FOX TV
MASUMLAR APARTMANI-TRT1
MENAJERİMİ ARA-STAR
RAMO-SHOW TV
SADAKATSİZ-KANAL D
SAVAŞÇI - FOX TV
SEFİRİN KIZI–STAR
SENİ ÇOK BEKLEDİM-STAR TV
SON YAZ-FOX
TEŞKİLAT-TRT1
TOZKOPARAN İSKENDER - TRT1
TÜRKAN HANIM'IN KONAĞI - TRT1
UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU - TRT1
YASAK ELMA-FOX TV.
47. Altın Kelebek Ödülleri sahibini buluyor. Senin favori dizin hangisi?
Merhaba... İzlediğim bir çok yapım var. Hiç birini ödüle layık göremiyorum. Reyting uğruna nice değerler hiçe sayılıyor. Tavuk keser gibi adam kesiyorlar, kadını köle ediyorlar, kadını çaresiz aciz gösteriyorlar. Alkolü sigarayı yasaklarken, silahı, kadını aşağılamayı meşru gösteriyorlar. Hangisine en iyi dizi, en örnek dizi, kamu spotu gibi toplum bilgilendiren dizi olarak ödül verilmeli ki?
İzlediğim ve beğendiğim tek dizi "Gönül Dağı" buram buram gerçeklik var, dizide bizden birileri Anadolu var. Evimizden biri gibi, bizim gibi samimi ve gerçekçi. Tek ödüle layık dizi olarak görüyorum. Hakettiği karşılığı görür umarım.
Ben Gönül Dağı dizisinin olmasını isterim. Tam anadolu dizisi bizlere olumlu örnek içeren hikayeler sunuyor. geleneklerimizi anlatıyor. arkadaşlık komşuluk dostluk kardeşlik anne baba evlat sevgisi dostluk dayanışma sevgi saygı sadakat dürüstlük güzel ahlak gibi kavramları vurguluyor. Tam anadolu dizisi bu tip diziler çoğalsa keşke, toplumda olumsuzluklar biter. insanlara olumlu örnekler içeriyor. Diiziler toplum hayatını çok etkiliyor. inşaallah bu dizi diger dizilere örnek olur gönül dağı dizisi gibi diziler çoğalır.
Kurtlar Vadisi gibi Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizisine, en iyi müziklerine bile bir ödül verememiş ideoloji bataklığındakilerin adil olduğuna inanmadığımdan bir önemi yok bunların verdiği ödüllerin..