Diziler & Filmler AŞK 101'İ İZLEDİNİZ Mİ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor geceden beri izliyorum 2 sezonu da bugün bitirdim ilk sezon gayet iyi, eğlenceli ve hareketliydiama 2. sezonda bu hareketliliği hiç hissedemedim sönük de baya son 2 bölümü iyiydi sadecesiz ne düşünüyosunuz? AŞK 101'İ İZLEDİNİZ Mİ? Cevapla Aşk Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LunaDelRey Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl bu gidişle izlicem galiba o kadar spoi yememe rağmen :d 0 3 Yorumla Soran +1 yıl izle ilk sezon güzel cidden ama 2. sezon o kadar iyi değil. d Yorumla LunaDelRey +1 yıl bana da 2 çok iyi dediler jaagsgshsg Yorumla Soran +1 yıl izle karar ver ama ban göre 1. sezon 2. ncisinden daha iyiydi ya flhşlhfgih Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 31 (sj) yaşındaki herifi liseli yapmışlar ya :D Hastayım bu Türk dizilerine. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet ama bence yaşlarını göstermiyolar o kadar Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Okulumda çekilmiş bir dizi izlememem aptalca olur 0 19 Yorumla Soran +1 yıl gerçekten mi hangi okul ora ya Yorumla Soran +1 yıl ve yeri nerde? Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl Maçka Akif Tuncel lisesi Maçka da yeride Yorumla Soran +1 yıl baya büyük lise ama ha meslek lisesi mi orası peki Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl Evet meslek ve teknik lise Yorumla Soran +1 yıl güzel baya dışı ya Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl https://voca.ro/1nspZeRbB3Bt Yorumla Soran +1 yıl ses atmış şglhçniöfinö kaç yaşındasın sen Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl Yaş doğru 😂 Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl https://voca.ro/161QEpH6B8SD Yorumla Soran +1 yıl ciddi mi daha genç gibi duruyon sesinden onu hissettim ondan sorim dedim :D Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl Dinle dinle son sesi Yorumla Soran +1 yıl he evet öyle bi şey duymuştum Yorumla Soran +1 yıl doğrudur bade işcil 38 yaşındaymış Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl Yessss 😂 Yorumla Soran +1 yıl sohbetin sarıyo neyse iyi geceler hadi Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl Sitem miydi bu yoksa ciddi misin 😂 Yorumla Soran +1 yıl yok ciddiyim niye sitem olsunki? Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl Yaaa teşekkür ederim öyleyse iyi geceler 💫 Yorumla
Sanamısorucamm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İzlemedim henüz merak ettim ufaktan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl git izle knk Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İlk çıktığı zaman izledim iyiydi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ben izlememiştim 2 sezonu da izlemek bugüne nasipmiş izledim bitirdim hepsini Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 339 cevap paylaştı. Ergen 101 izlemem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bende ön yargılıydım çoğu kişi gibi ama izleyince beğendimgayet güzel Yorumla
Siyah1Kadın Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl İzledim🥺 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl 2 sezonu da beğendin mi Yorumla Siyah1Kadın +1 yıl Evet Yorumla
Gmabol631 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Yakında izlerim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl izle izle (: Yorumla
biiarkadaşabakcam Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Sadce ilk sezonunu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 2. yi izlemedin mi Yorumla biiarkadaşabakcam +1 yıl Yok netflix sozlesmem bitti almadim nasil guzel mi Yorumla Soran +1 yıl internette bedavaya izleyebilirsin ben google a yazıp izledimilk sezon daha iyiydi 2. sezon fena değildi izlenir ama yinede Yorumla biiarkadaşabakcam +1 yıl Bilmiyodum tsk Yorumla Soran +1 yıl rica ederimmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bu gidişle izlicem galiba o kadar spoi yememe rağmen :d
izle ilk sezon güzel cidden ama 2. sezon o kadar iyi değil. d
bana da 2 çok iyi dediler jaagsgshsg
izle karar ver ama ban göre 1. sezon 2. ncisinden daha iyiydi ya flhşlhfgih
31 (sj) yaşındaki herifi liseli yapmışlar ya :D Hastayım bu Türk dizilerine.
evet ama bence yaşlarını göstermiyolar o kadar
Okulumda çekilmiş bir dizi izlememem aptalca olur
gerçekten mi hangi okul ora ya
ve yeri nerde?
Maçka Akif Tuncel lisesi Maçka da yeride
baya büyük lise ama ha
meslek lisesi mi orası peki
Evet meslek ve teknik lise
güzel baya dışı ya
https://voca.ro/1nspZeRbB3Bt
ses atmış şglhçniöfinö kaç yaşındasın sen
Yaş doğru 😂