Diziyi detaylı izleyenler anlamıştır zaten bariz detaylar vardı ben söylemiştim evdekiler bugün aaaa sen nasıl emindin dediler 😃 şimdi biraz heyecanını kaybedecek ama kadının çabalarını izleyeceğiz elbette.
Ben bu adamdan zaten en başından beri şüphe ediyordum, ve şüphemde her zamanki gibi yanılmadım, şimdi geriye tek delil bulmak kalıyor, kadın polise bile sırnaştı, şimdi o polis ne yapacak bu durumu paylaşacak mı acaba polis arkadaşı ile, kadın evli üstelik evli bir kadınla oturup bir şeyler içmenin mantığı ney acaba? Kadehlerden birşeyler bulmaları gerekiyor bence yıkansa bile bulunması gerekir.
Saçma bir dizi yapılmış, piyasada konu ile hashtagler açılmış, kamu araştırması yapılmış, dizinin biraz daha uzatılabilmesi için ters köşe yapılarak fazladan bir kaç bölüm daha izlenme kasarsak kardır anlayışı ile buraya kadar gelmiş. Buradan sonra ne olacak, ya bir aşk akışı sağlanacak, standart Türk dizilerine çevrilecek, ya da orijinal haline bağlı kalarak devam edecek. Sonunu merak edenler varsa Liar dizisini izleyebilirler. 2 sezon 12 bölümlük biz dizidir. Tabi dizi süreleri yurt dışında bizimki gibi 2 saat olmadığı için bize uyarlandığında 6 bölümde bitmesi gerekir. 🤣🤣🤣
Tecavüze uğrayıp bir de ispat etmeye çalışıyorsun ne kadar acı bir durum ya. Şerefsiz hem tecavüz ediyor hem de inkar minkar hala kadına saldırıyor. Arsız pislik resmen.
Ulan zaten dizide ki olay örgüsünün konunun gerçek hayatla alakası yok mu kimin yalancı olduğu çok belli yani bunun için 6. hisse gerek yok biraz mantıklı düşünen adamın yalancı olabileeğini anlar ülke tacizden tecavüzden geçilmiyor.
Ben söyleyim hemen. Geriye kalan 2 sezon boyunca aynı şeyler devam edecek. Kemik kadro yavaş yavaş diziden ayrılacak. Yeni oyuncular gelecek. Sonra dizi reytinden dolayı ani bir final ile ekranlara veda edecek.