Selamlar,
Genelde Kore hayranı ergen tayfa bu tip dizilerden daha çok dram ve aşk üzerine diziler tercih ediyorlar. Aşırı yakışıklı oyuncuların hastası oluyorlar. Fakat bu dizide bunların hiç biri yok. Oyuncular güzellikleri ile değil yetenekleri ile sahneye çıkıyorlar. Bana göre son dönemlerin en iyi dizisi diyebilirim. Dizinin her bölümü her sahnesi insanın tüm bedenini ciddi anlamda gerebiliyor. O yüzden izlenilmesi gereken harika yapımların başında geliyor. Koreli kardeşlerimi bu konuda tebrik ediyorum. Hakkını vermişler.
Evet kesinlikle bir kore dizisinin beni bu kadar icine cekebilecegini dusunmezdim. 2. Sezon cikacak diye umuyorum. Sabirsizlikla bekliyorum
İyide koreliler genellikle bu tarz diziler yapıyor başka ne izlicez
Izliyorum son bolumu daha izlemem gerek. Ama cok merak ediyorum ama cok duygusal. Ji yeong, Kang Sae Byeok, Ali Abdul ve Yasli adamin Seong Gi-Hun ile vedalastigi anda dayanamadim. Alinin ihanete ugramasi cok kotuydu. Ji Yeong ve Kang Sae Byeokun birlikte son dakikalarinda kendimi tutamadim agladim. Misket oyunu cok kotuydu.. Oyuncular o kadar iyi oynadilar ki hala etkisindeyim. Son bolumu izlemeye korkuyorum cunku kesin hungur hungur agliycam.
Herkese tavsiye ediyorum cok guzel bir dizi. Ve dizinin yapimcisi Squid gameyi 2009 da senaryoyu falan yapmisti ama yapimci bulamadi. Her buldugu yapimci onu reddeti ama 12 yil sonra yapimci buldu ve dizi cekimlerine basladilar (bildigim kadariyla boyle).
Evet senaryo konusunda bende yazdiklarini okudum. Yillarca kabul edilmemis bir senaryo bugun heryeri salladi. Gercekten her bolumu ayri heyecanliydi.
Cevap
4Cevap
Tiktokda Anasının a*ı kadar hit oldu diye izledim mükemmel bir kdramaydı umarım 2. Sezonu çıkar ve kadroya jenniede dahil olur
Cidden 2. Sezon ciksin tum bolumlerini 1 gecede izlerim oyle merak uyandiriyor her bölümde
6. Bölümü izledim ve kapattım. O nasıl bir bölümdü ya devamını izlemeye yüreğim yok sbhdhs
Vardir vardir merak kotu bir sey eminim yakin zamanda izleyeceksin kalan bolumleri :)
İzlenir mi diyorsunuz
Kesinlikle izlenir
Eminim tesekkur etmek icin geleceksin :)
Ona benzer bisi izledim as the gods will yarin bunu da izleyecegim
İzliyordum evet 3-4 bölüm izledim kaldı
Ben izledim
Çok güzel bir dizi
İzledim
Çok güzeldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?