Diziler & Filmler Etkisinde kaldığınız bir film oldu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benimkisi piyanist filmi.Cok uzun bir süre etkisinde kaldim. 11-12 yaslarinda izlemistim birde. Etkisinde kaldığınız bir film oldu mu? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MRisTT Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Goranin etkisinde kalmıştım. 15nci dakika uyumuşum, ninni etkisi yaptı galiba.. Allah'tan film bitmeden uyandimda rezil olmaktan kurtuldum. 0 0 Yorumla
Suzan99 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl City of Life and Death çin filmi https://www.youtube.com/embed/hGWOMDmMszk 0 0 Yorumla
miesss Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Derin uzay araştırmaları ilerleyince her şeyin adını şirketler koyacak. IBM Uzay Gemisi, Starbucks gezegeni.. Şaka şaka. Fight Club'ı çok severdim. :) 0 0 Yorumla
Meddiii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Evet sayili filmler var Hachiko bir kopegin hikayesi filmi beni cok aglatmisti 1 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kara Murat Devler Savaşıyor. Ben de 12 yaşlarında izlemiştim. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Her (2013) filmi etkiledi. 0 0 Yorumla
Nazlı_Aslaner Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ben izlemedim. Ama izleyebilirim bugün. Sizi ne olarak etkiledi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dram olunca kolay etkilenirim. Savas filmi sonucta, soykirim vs Yorumla Nazlı_Aslaner +1 yıl İzleyeyim o halde Yorumla
Siyahsever06 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Uff ben her izlediğim filmin etkisinde kalıyorum 😂 1 0 Yorumla
Herseyseninleguzelx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Müslüm filmi. Hayatı beni çok etkilemişti. 💖🎈 1 0 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 38% +1 yıl "Aşk" 2015 yapımı gayet etkili bir film🙄 0 0 Yorumla
Canmehmet2133 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 94% +1 yıl babam ve oğlum çok uzun zaman etkisinde kalmıştım 0 0 Yorumla
Mehmetakifacer Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Dabbe 🤣🤣 panik atak etti beni 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ay ben onun uc serisini Tek izledim gece vakti jsjdh Yorumla Mehmetakifacer +1 yıl Manyakmısın dostum Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Mehmetakifacer +1 yıl Kabul ediyorsun yani Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 910 cevap paylaştı. Aslan kral 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Goranin etkisinde kalmıştım. 15nci dakika uyumuşum, ninni etkisi yaptı galiba.. Allah'tan film bitmeden uyandimda rezil olmaktan kurtuldum.
City of Life and Death çin filmi
https://www.youtube.com/embed/hGWOMDmMszkDerin uzay araştırmaları ilerleyince her şeyin adını şirketler koyacak. IBM Uzay Gemisi, Starbucks gezegeni.. Şaka şaka. Fight Club'ı çok severdim. :)
Evet sayili filmler var Hachiko bir kopegin hikayesi filmi beni cok aglatmisti
Kara Murat Devler Savaşıyor. Ben de 12 yaşlarında izlemiştim.
Her (2013) filmi etkiledi.
Ben izlemedim. Ama izleyebilirim bugün. Sizi ne olarak etkiledi?
Dram olunca kolay etkilenirim. Savas filmi sonucta, soykirim vs
İzleyeyim o halde
Uff ben her izlediğim filmin etkisinde kalıyorum 😂
Müslüm filmi. Hayatı beni çok etkilemişti. 💖🎈
"Aşk" 2015 yapımı gayet etkili bir film🙄
Karanlıklar ülkesi serisi
babam ve oğlum çok uzun zaman etkisinde kalmıştım
Dabbe 🤣🤣 panik atak etti beni
Ay ben onun uc serisini Tek izledim gece vakti jsjdh
Manyakmısın dostum
Evet
Kabul ediyorsun yani