Çöreğim Elvan ❤️ tam da içimden geçeni yazıp bana bu haftayı ailemle ve Netflix'e düşerek geçirmemi tavsiye etmiş. Kalplerimiz birmiş.Bana şöyle başından kalkamayacağım, telefona bile bakmak istemeyeceğim sürükleyici süper bir dizi önerebilir misiniz?
“Cehennem Lordu” Lucifer Morningstar; Los Angeles Polis Departmanı için suçluları yakalamaktadır. Ancak büyük bir sırrı vardır: Bu çekici adam, aslında yeryüzüne düşmüş bir melektir! Sıra dışı konusuyla birçok kişi tarafından çok beğenilerek izlenen dizi.
La casa de papel
Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Bu inanılmaz soygunu henüz izlemedysen hiç beklemeden başlamanı öneririm.
The Witcher
The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası patlak veren savaş anlatılmaktadır.
Élite
Elite, ülkenin en seçkin okuluna gitmeye hak kazanan işçi sınıfından üç gencin hikayesini konu ediyor dram ağırlı olan dizinin konusu izlerken birçok duyguyu yaşamana sebep olacaktır.
Breaking Bad
Lisede kimya öğretmenliği yapan Walter White bir gün doktordan ileri safhada akciğer kanseri olduğunu öğrenir ve ondan sonra bambaşka bir insana dönüşür tüm zamanların en iyi dizisi olmaya aday olan bu diziyi daha izlemediysen en kısa zamanda başlamanı öneririm.
Benden bu kadar umarım beğenirsin iyi seyirler diliyorum..
Şimdi, bende şöyle sürükleyici yeni bir dizi arayışı içerisindeyim. Hazır karantinadayken zamanımızı değerlendirelim 🙂
Eger izlemediysen sana "Prison Break" tavsiye yapabilirim 🙂Bir de, "Banshee" diye bir dizi var ki, efsanedir... Sürekliyicidir... Bittiğinde kendimi boslukta hissetmiştim🙂
Henüz bir sezonu çıkmış olsa da Shadow and Bone tam da o tarz bir dizi. MÜ KEM MEL.
Breaking Bad de öneririm ama izlemediysen eğer umarım benim gibi baştaki 1 2 bölümüne bakıp sıkılıp bırakmazsın çünkü hayatımda izlediğim en kusursuz dizidir kendisi.