Ben mitoloji ve sanat tarihi ile çok ilgiliyim. Sizce böyle yazsam olur mu? İlla müzik resim vs mi yazmam gerekiyor?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İstediğini yaz ben gelen cvlerde onlara önem bile vermiyorum. Teknik yeterliliğe bakıyorum o yüzden istediğini yazabilirsin
Sizin sektör nedir? Gönderebilir miyim CV'mi? :D
Hahahah satış pazarlama işini iyi yaparsın sen 😂😂 mühendislik firmasıyız endüstriyel kontrol sistemleri yazılım ve otomasyon üzerine 😂 senin branşın ne hangi pozisyonda iş arıyorsun 🤔
Gıda Mühendisi olarak iş arıyorum fakat gıda sektöründe genelde erkek mühendis arıyorlar. Anlayabilmiş değilim.
Gıda mühendisi mezun arkadaşım vardı kız o da senin gibi cv gönderiyordu laboratuvarlara filan geri dönüş oluyordu. Şimdi ilk kez senden duydum erkekleri seçiyorlar diye. Sizin çalışabileceginiz yerlerde çok aslında hepsine cv gönder ne kaybedersin.
Biri illa ki olumlu olur ☺️
Laboratuvar derken gıda laboratuvarı bulamadım. Yani İstanbul'da yok en azından. İş alanı geniş deniyor ama hangi konularda, biri bana söylesin. :D Bir de ben yeni mezunum. Yeni yeni bakmaya başladım ilanlara, 1-2 aydır. 2 senedir iş bulamayan gıda mühendisi çok arkadaşım var. Ondan biraz ümitsizim.
Gıda Üretim Tesislerinde, otellerde, kamuda, gıda laboratuvarlarında iş bulabiliyorsun bunlar benim bildiklerim tabi şimdi baktım İstanbul'da gıda laboratuvarları varmış. Eurofins diye bir firma var mesela
İstanbul'da gıda laboratuvarları var ama gıda mühendisi arayan yok. Onlardan dönüş yapan olur mu emin değilim. Aslında laborant olmak istiyorum da...
araması önemli değil bende çalışan aramıyorum ama her gün cv geliyor. Hepsine CV gönder ne kaybedersin? Hatta imkanın varsa başka şehirleri de düşünebilirsin
Ufff maalesef ailemden dolayı şehir dışına gidemiyorum :'((
Sağlık olsun sen de İstanbul'daki yerlere başvurursun lablar gıda üretimi yapan firmalara otellere başvur biri illa ki tutar
İnşallah. Teşekkür ederim :)
En büyük hobim, amirlerimle, patronumla vakit geçirip onlardan işi öğrenmek yaz. Kesin işi kaparsın
VUHHUUUUUU HARİKA
Bölümün/mesleğin ne gerçekte
Bir de yaşın 29 mu cidden?
Yok 24 yaşındayım. Gıda Mühendisliğinden mezun oldum bu haziranda
Kendi bölümünden devam etmek istemiyor musun peki?
Bana aşık olunsun istiyorum. Ben olmasam da olur. Bana değer verdiği sürece ben ona tüm sevgimi veririm...
Bir yerde bu yorumunu görüp yazdım sana da
Valla şu ara, para kazanayım da. Bölümüm için de iş ararım
Hangi şehirdesin sen
Ayni şehirde isek
Yardımcı olabilirim belki
Teşekkür ederim iyi niyetin için. :)
Paylaşmak ister misin şehrini
Buradan ya da içerden
İstanbul?
Yakinim ama 34 de değilim maalesef😞
İş başvurusu yapacağın departmana uygun şeyler yaz
Hepsi çok farklı :D
Her iş başvurusuna uygun CV hazırla
Sertifika ve kurslarım onunla ilgili ama ilgi alanına gıda ile ilgili ne yazabilirim bilmiyorum :D
Mitoloji falan sadece yazı kalabalığı yapar inan. Bakmazlar bile
Tamam ama cidden gıda mühendisliği ilgili ne yazabilirim bilmiyorum hiç
İlla bir şey yazmak zorunda değilsin aslında. Bölümle ilgili meraklarını ve hedeflerini yazabilirsin
Onları yazdım evet. :)
Başka bir şey yoksa olmayan fazla şey yazmaya gerek yok
Yaz degisik gelir ilgi ceker
Yaz nasil olsa orayi kimse okumuyor
yaz tabii
Hobin yok mu?
Ne alaka
Demek ki yok totoş
kitap okumak yaz
Yaz kafana göre