Diziler & Filmler En sevdiğin film türü hangisi? Katreyn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1) Favori film tarzın hangisi?2) Hangi film türü ortadan kalksa önemsemezsin? En sevdiğin film türü hangisi? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Uaena_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İlk soruya belli bir cevabım yok ama ikinci soru için vıcık vıcık gerçeği yansıtmayan dram dolu aşk filmleri diyorum. 1 0 Yorumla
Jennie_fanb0y Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl 1. Soruya cevabım Aşk ve gerilim2. korku 1 1 Yorumla Katreyn +1 yıl 😅 Aşk adamı Yorumla
Ziya007 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Komedi, macera filmlerini çok severim☺ 1 1 Yorumla Katreyn +1 yıl 2 soruya cevabın nedir? Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl korku severiz 1 1 Yorumla Katreyn +1 yıl 2 soruya cevabın nedir? Yorumla
KasifeSor Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Komedii 1 7 Yorumla Katreyn +1 yıl Favorin var mı? Yorumla KasifeSor +1 yıl Yerli yabancı? Yorumla Katreyn +1 yıl Yabanci Yorumla KasifeSor +1 yıl Biraz klişe olacak ama 3 idiot her zaman izlerim Yorumla Katreyn +1 yıl Jim carrey dersin diye düşündüm 😅 Yorumla Katreyn +1 yıl Onun filmleri efsanedir Yorumla KasifeSor +1 yıl Evet o daa müthiş yetenek 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlk soruya belli bir cevabım yok ama ikinci soru için vıcık vıcık gerçeği yansıtmayan dram dolu aşk filmleri diyorum.
1. Soruya cevabım Aşk ve gerilim
2. korku
😅 Aşk adamı
Komedi, macera filmlerini çok severim☺
2 soruya cevabın nedir?
korku severiz
2 soruya cevabın nedir?
favorim turk sinemasi... digerlerini takip etmem
Fantastik
Aksiyon ve Dram
Aksiyon
Komedii