Onlar süper
Adamlar yapmış la yapmış.
Aksiyon desen var, kurgu desen var, senaryo desen var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Selamlar,
Yeşilçamdan Hababam Sınıfı, Şaban Oğlu Şaban, Oh Olsun, Neşeli Günler vs birçok sevdiğim film sayabilirim.
Fakat kesinlikle günümüz komedi filmlerinin çoğunu sevmiyorum. Yüzlerce çekilmiş komedi filmi var lakin ben aralarından maksimum 10 tanesini seviyorumdur. Mesela örnek vermem gerekirse:
Bunlar arasından en sevdiğim ise en az küfüre yer veren Eltilerin Savaşı filmidir.
Vallahi lafı ağzımdan aldın. Kesinlikle komedi dendi mi ya küfürler, ya bel altı saçma mizahlar -mizah demeye de bin şahit- havada uçuşuyor. Hep derim: 'Şaka ve mizah, zeka işidir. Herkes güldüremez.'
~komedi sektörü de boş kalmasın diye basıyorlar küfürü. İnşAllah tez zamanda düzelir bu saçmalık 🌷
Yerli filmlerin çocuğunda bu sıkıntı var zaten.. Korku filmlerinde klasik cin çağırma seanslarıyla korkutma çabası, komedide de küfür ve bel altı şakalar.. Yerli filmleri tercih etmiyorum bu sebeple 🤞
Esasında severim. Fakat son zamanlarda türk komedi filmini saçma sapan alakasız cinsellik iceren nahoş davranışları konu alıyorlar. Komedi denilen şeyde zeka önemlidir. Fakat gel gör ki recep ivedikle bu durum tamamen belden aşağı konumuna indi. Dolayısıyla pek izleyesim gelmiyor
Cevap
52Cevap
eskileri severim yenileri sevmem
Türk sinemaları Oz baştan sona komedi zaten tekrar tekrar izlerim 🤣 slsksks hele İbrahim ritatlı sesin var birtane filmi çocuğuna flüt alamıyor, meyhanede 70'lik rakı içiyor 🤣 dkdjdjd tekrar tekrar izlerim bu efsaneleri halada gülerim. Yanak kası şart, 🥳 kdkdk
Tek oyunculu komedi filmleri tutmuyor bence, oldukça az bir zekayla ancak gülünebilir ( Cem Yılmaz hariç)
Fakat zengin bir oyuncu kadrosu olan komedi filmleri daha kaliteli oluyor..
Diğer yandan yabancı komedi filmleri hem komik değil hem cinsellik olmadan gülüncek birşeyleri olmuyor :))
yerli komedi filmleri olarak eski türk filmlerini tercih ederim Sadri alışık filmleri veya
Öztürk serengil'in filmleri gibi
şimdiki zaman komedi filmleri güzel değil çünkü bel altı ve küfür çok kullanılıyor
insanlar resmen küfüre gülüyor
sokakta küfür duysa kan gövdeyi götürür ama :D
Yeni tarz kısa kısa romantik komedi dizileri var. Mesela “Tamam Tamam” isimli yerli dizi bir özel kanalda ama iyi tuttu. Kaç sezondur devam ediyor. YouTube dan izleyebilirsiniz. Fena değil, eğlenceli olmuş. Ama dediğin gibi komedi sinemaları biraz tutmadı, haklısın. 😎
Sevdiğim komedi filmleri var. Bunlar:
Deliha
Eyvah Eyvah
Maide’nin altın günü
Baba parası
Celal ile Ceren
Eltilerin Savaşı
Kolpoçino 1
Kutsal damacana 1
Rexep İvediğe gülemedim. Beğenmiyorum. İlk iki filmini izledim. Diğerlerini izlemedim. 🤷♀️😌
Yerli filmler genelde komedi, dram ve korku üzerine başarılı. Ben küfüre takılmıyorum komik geliyorsa komiktir benim için. Kimi komedyenler küfürsüz anlatıyor ama komik gelmiyor ama Cem Yılmaz anlatınca komik geliyor. Filmler için de böyle
severim, yabancı komedi filmleri bu kültüre komik gelmiyor
yabancı bi komedi filmi önersene reyiz
Nasıl birşey olsun
ev sevdiklerinden öner işte : ) yabancı komedilere 1-2 baktım beğenmedim ilgimi çekerse izlemeye başlarım
eyvah eyvah, recep ivedik başta olmak üzere aşırı kötüler sebebi halkın bunu sevmesi Karayip Korsanları gibi filmimizin asla olamayacağını düşünmek üzücü
Turkiye 3-4 dizi haric gerisi cop hic bir sey de basarili degiliz aga bi voleybolda falan iste resmen zirveyi yasiyoruz her konuda millet gelisir biz genlesiyoruz galiba 😂
Türk komedi filmlerinin çoğu pespaye ve rezil ama iyi olanları da elbette var. Özellikle Şener Şen'in Namuslu adlı filmiyle Kemal Sunal'ın Zübük adlı filmi harika.
Hepsini değil. gülse birsel'in kaleme aldıklarını.
Bide kemal sunal olmazsa olmaz.
Cem yılmaz'ı da unutmamak gerek.
Kemal Sunal ve Şener Şen'in beraber oynadığı tüm filmleri severim.
Günümüz komedisi olarak ise G. O. R. A
Eskiden cok izlerdim. Safak Sezer'in filmlerini cok severim onun disinda begendigim olmuyordu pek, simdi de izlemem
Genel olarak sevmiyorum komediyi çoğunlukla bel altı konulara götürüyorlar çünkü.
Kaçma birader en sevdigim çok komik
Genelde türk komedi tercih ederim. Ama komedi anlayışı biraz kaba biz de çok fazla argo kelimeler kullanılıyor.
yesil çam komediydi evet 🙂
ve dediginze katiliyorum... simdi ki nesilin komediden anladigi belalti kufurden ibaret
Bir sürü amerikan yapımı da var küfürlü ve bel altı
Türk komedisi diye kısıtlama yapılması gereksiz
hayır bence beceremiyorlar ben yabancı filimlerde gülüyorum yerli filimler beni güldürmez aksine sinir oluyorum
Yenilerden kaliteli olanları nadir. Ama eskileri seviyorum. Özellikle ustanın filmlerini. Kemal Sunal. 🙂🙂
Hayır gaz çıkartarak ateş yakma sahnesi olan bir filmi sevmemi beklemeyin
Ewwtt özelikle cem yılmaz filmlerini severek izlerim
Sevmiyorm argo kelimeleri komik diye yutturmaya calısiyorlar
Ciao
Argo ve cins***k katmadan kaliteli komedi yaptıklarına henüz şahit olmadım dolaýısı ile pek beğenmedim. Sevmedim.
genel olarak sevmem. fazla da izlemem ama aykut enişte hoşuma gitmişti.
EVet seviyorum.
ARada sadece küfür dinleyerek amaçsızca ekrana bakıp kahkaha atmak kafamı boşaltmamı sağlıyor
her zaman da bir mesaj beklentisi olmamalı insanın.
Eski dönem yeşilç * komedilerini severek izlerim yeni çekilenler komedi değil şarlatanlık.
yeşilçam tabıkı.
ivedik falan degıl tabı cem ıyıdır.
Küfürden cinsellikten ibaret basit kalitesiz sevmiyorum genelde Yeşilç * harici tabi
Günümüz komedi filmlerini yerli ya da yabacı ayırmaksızın izlemiyorum çünkü gülmüyorum
Evet severim ama Recep Ivediki pek sevemedim.. Eyvah eyvah çok güzeldi.
Ben de Türk komedi filmlerini hiç sevmem çok rezil filmler abi
Bi esprisi yok pek izlediğim bir türde değil zaten.
Severim izlemişliğim oldu. Bu arada nerelerdesin yav sen.
Pek sevmiyorum sevdigim iki film var sadece biri aile arasinda digeride aykut eniste.
Recep ivedik, kolpacino falan tarzi olanlari sevmiyorum oyuncularida sevmiyorum.
Mecbur kalınca izliyorum... Birkaç tane dışında komedi yok zaten, daha çok rezillik, rüsvalık, insanımıza hakaret denilecek türdeler...
Çok çok nadir çıkıyor düzgün filmler onun dışında izlemekte tercih ettiğim yapımlar arasında çok yer aldığını söyleyemem.
Eskileri dersen tamam ama küfürlü maymun gibi şarlatanlık yapan yeni nesil yapımları sevmem.
recep ivedik küçükken komik geliyodu şu an saçma komedide iyi olan filmlerimiz var
Aykut enişte çok iyiydi ya bence kaliteliler de var ölümlü dünya falan da iyi
Evet seviyorum genelde Kemal Sunal Şener Şen filmlerini çok seviyorum
Recep İvedik tiplmesiyle Şahan Gökbakar bence komedyen değil öküzlük abidesi
Komedi izlemiyorum, aslında bizimkiler komedi yapamiyor.
Recep İvedik dışında severek izlerim
Celal ile Ceren beğenmiştim
Kemal sunalın filmlerini severim
Evet severim hem de çok
Nadir güzel bir yapım oluyor geneli aptalca
Hayır tercih etmiyorum çok
Kolpaçino serisi hariç gerisi işe yaramaz
Severim özellikle hep yek serisi
Küfürsüz komedi yapılabilir.
İzlemiyorum komik gelmiyor
Sevmem, genel olarak komedi izlemiyorum zaten.
Cem Yılmaz'ın filmleri iyi gayet...
Sadece Yeşilç * filmleri severim komedi olarak.
Sevmiyorum. saçma sapan hareketler.
Şafak Sezer fena değil
Türk sinemasından hiç bir umudum yok izleniyorum bile.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?