No cinsel. Cinsellik kastetmiyorum
+18 filmler izler misiniz?
No cinsel. Cinsellik kastetmiyorum

Soruyu ilk gördüğümde 'yuuuh!' gibi bir tepki verdiğimi inkar edemeyeceğim🤣 Ama açıklamayı okuyunca genelde izlediğim filmleri kastettiğini anladım.
~en sevdiğim film türü desem yeridir korku için. Boş vaktim oldukça açar izlerim 🎩
Ben öyle şeyler yazar mıyım 😄
Yani ondan şaşırdım ya zaten
Küçükken korku filmi olarak vampirli kurt adamli şeyler izlerdim. Bunun dışında kan ve vahşet iceren filmleri pek sevmezdim. 'taki birgun punisher warzone 'yi ve dabbe 5 i izleyene kadar. Sonra izlemeye başladım. Hikayesini beğendiğim korku ve gerilim tarzı filmleri izlemekten keyif almaya başladım. Hatta dabbe serisini ve buna benzer bir-çok filmi de izledim. Fakat yinede aksiyon filmleri önde geliyor
Korku filmi seyredemiyorum.
Aşırı kanlı film de referansı sağlamsa izlerim, zira her önüme geleni izlediğimde psikolojimi cidden kötü etkiliyor.
Üç harfli vs filmlerini zaten izlemem.
12 yaşın da kızlı erkekli muhabbetlerini duydum birbirlerine p*rno çeşidi öneriyolardı... Yani şu izlemiyorum diyenler bi sktirsin gitsinler.Ülke bu yaşa kadar düşmüş la. içler acısı.
Detayı oku
+18 sonuçta ha bu ha o hepsi +18 kapsamın da ama okumamışım haklısın :D
😄
Cevap
54Cevap
evet çok izlerim genelde korku izliyorum zaten
+18 dersen tabi cinsellik hemen anlar millet :D Ben izliyorum valla. Hiç zerre kadar etkisi de olmuyor.
Haklısın.😃
Bir an dedim ne oluyor. Sen böyle soru sormazdın. İçimiz fesatmış 😀
Sonra detaya baktım da çaktım mevzuyu.
İzliyorum tabi.
Reis ben no cinsel 😄
Aynen
İyi gidiyorsun 😀😀🤘
Erotik shop dükkanım var. Dvd cd satiyon tanesi 200 tl 😂😂😂. Soruya gel ya 😂 ben 9 aydır normal film bile izlemiyom 😂
Reis erotik demeidm
Detay okumadım 😂
😒
Dervişin fikri zikri😂
@Karamelaaaa ahahahah 😂🤭
😂😂😂
korku gerilim filmlerin tümü +18 en çok izlemekten keyif aldığım kategoride o...
cinli seytanli filmleri 2 yildir izleme merakim azaldi simdilerde korku korku dram ask dram gibi konulu filmler izliyorim icine 18 arti sahnelerde oluyor tabikide bazen fraqamanda osahneleri gorunce sirf o yuzden izliyorum filmleri.
Cinselliğe taşıyordum az daha 🥴
İzlerim en sevdiğim film türüdür ))
İçiniz fesat sizin 😄
Tabiki🦂 , örümcek adam fantezili)) + 🔞
İlk baktığımda bu şekilde gördüm 😄
+18 diyince direk korku ve gerilim filmleri geldi aklıma ne kadar da iyi niyetliyim 😂😂😂
😃
Yalan kötüdür geçmişte izlemişliğim var
Gençlere yalan söylemek istemiyorum
Reis detayı oku 😄
İzlemem ayıptır günahtır ben terbiyeli ve masum biriyim beni bilen bilir :D
Ne alaka 😂 detayı oku
Olsun onları da izlemem ben çizgi film izlerim sürekli. Bunu korku filmi izlerken kahkaha atan biri söylüyor :D
18 bir tek cinsel kategori olanlardan izlerim
Yani romantik vesaire
Korku film izleyemiyorum korkuyoruk çünkü
Ama korku oyununu rahat oynuyorum anlamadım gitti
Korku filmleri severim ama cin temalı filmler çok çok saçma geliyor bana o yüzden mantıklı bilim kurgu karışık korku filmlerini severim favorim '' IT 1 ve 2
İzlerim. Erotik de izlerim komedi de izlerim korku nadir de olsa izlerim. Erotik olayına gelirsek mantığım filmin içine sıchıyor.
Küçükken tek başıma izlerdim hepsini. Korkmazdım. Hala korkmam ama severim. Bilimkurgu fantastik daha çok severim. Uzayda geçen türleri daha çok.
Bir ara alacakaranlık kuşağına merak sarmıştım 30 lu yaşlarımın başlarında sonra tat vermez oldu bıraktım.
Deadpool hayatimda ilk ve son izledigim guzel kurgu fantastik filmiydi bidaha da ayni kategoriden bi filmi severek izleyecegimi sanmiyorum🙄
Korku severim sadece diğer türleri sevmem ama korku filmini de gece izlerim ki daha etkileyici olsun diye
Gerilim filmlerini seviyorum ama korku filmlerini izleyemem. İzlesem de 1 hafta uyuyamam.
Malesef izleyemiyorum hala, cok fazla etkiliyor beni 😅
İzlerim ama birinin gazına gelirsem tek başıma izleyemem
Pek tercih ettiğimde türde filmler değil.
18+ olacaksa bile türü gerilimdir muhtemelen.
İzlerim, sadece sekten ibaret olmayan kaliteli +18 yapımlarda var
Sonrasında ne kadar altıma s*çacak olsamda korku filmlerini severek izlerim.
Bahsettiğin kategoride olanların hepsini izlemeyi seviyorum, korku filmleri de dahil.
Ben korku filmlerinden çok korkuyorum izleyemiyorum artik minnak kalbim dayanmıyor 🤷♀️😂
Korku sevmem konusunu beğenmiyorum diğer türleri konusuna bağlı belki izlerim.
Yok. Dizibox. com dizileri izliyorum android tv den..👍
İzlediklerim oluyor bazen sadece zombili şeyler izlemem onda cidden korkuyorum.
O senin dediğin manada +18 filmleri severek izlerim, ama kanlı olmasın lütfen. 😎
Korku, gerilim filmlerini severim. Bir süre etkisinde kalırım.
Hayıyyy koykayım ben 🥺
😄 bende Ya ajhssj
Bir cesaret izliyorum sonra 3 yıl psikolojim bozuluyor 😂 gece su içmeye bile zor gidiyorum uzun zamandır izlemedim
Ben korku falan hiç sevmem aşırı korkuyorum. Korkudan bir şeye sarılma ihtiyacı oluyo 😂
Yani benim için kalite ve etkileyicilik akılda kalıcılık önemli. Yaş. Kriterim değil.
Üç harflilere inanmadığım için filmleri beni korkutmuyor arada izlerim eğlencesine
Eskiden çok izlerdim korku seansindan sonra bıraktım romantik komediye geçtim. Gerçi kaliteli olsun da konu çok mühim değil.
Evet izlerim. Kan vahşet görmek sorun değil..
Diyosun
Evet korku vahşet filmlerine bayılıyorum
Manyak djsjjs
A Serbian movie diye bir film izlemiştim bi keresinde evlerden ırak o nası bi filmdi öyle yaa düşündükçe hala tüylerim ürperiyor
Evet en sevdiğim şeydir +18 film izlemek.
Hayır çok rahatsız edici oluyor. Yoksa korku severim.
Ben evet ama yaşları küçük olanlar kesinlikle izletilmemeli.
çok hoşlanmıyorum ama bazen insanın korkuya ihtiyacı oluyor o zaman bakıyorum 😄
Ponno izlemeye bayılırım. Japonlara.
Evet korkulu gerilimli filmlere bayılırım.
Korkuysa izlemem ama diğerlerini izlerim
İzlerim. Seviyorum bu tarz filmleri.
Kesinlikle izlerim.. Keyifli geceler..
İzlemiyorum.. çok seçenek var dram gizem favorim
İzlemem çünkü tirsiyorum
Hayır izlemem gerçeği varken izlemeklemi uğraşacağım
Seks p*rno demiyor ya soruyu düzgün oku azgın seni ;)
@OmenTonrimDidim 😑😳
@OmenTonrimDidim Soru yu öyle anladım diye öyle cevap verdim, HAYIR
@OmenTonrimDidim Susarmısın
Konusu güzel olan her filmi izlerim.
İzlerim deadpool aile filmidir.
Korku filmi izliyorum bazen
üç harfliler ve şeytanlar favv 😂😌
İzlemem korkarım hele 3 harfliler asla 😢
Korku, şeytanlar, üç harfliler hariç severim
Genelde izlemem fazla
#Bonjour
Korku filmi severim