Benim için Kolpaçino serisi birinci sırada yer alır gerçekten. Yine Şafak Sezer'in Kutsal Damacana filmde çok sevdiğim yapımlar arasındadır.

Merhaba,
Yerli komedi filmi konusunda benim favorim "Dabbe" serisi. Hele Faruk Akat hocanın olduğu "Bir Cin Vakası" filmi ayrı bir komedi idi 😂
Şaka bir yana Kemal Sunal ve Halit Akçatepe'nin yan yana olduğu tüm filmler benim için komedi dalında birincilik konusunda eşittirler.
Kolpoçino serisini izledim ama en iyisi 1. Filmi. O ruh çağırma seansı ve sonrası yaşananlar en güldüğüm sahne. Kutsal damacana serisinde de 1. Film komikti. Diğer filmleri vasattı bana göre. Hele 3. Filmi en vasatı.
Son dönem Eltilerin Savaşı filmini izledim o da hoşuma gitti. Deliha 1. Film. Aile Arasında (Sırf Engin Günaydın var diye izledim)
Celal ile Ceren, Baba Parası, Eyvah Eyvah, Yol Arkadaşım, Görümce, Düğün Dernek sayabileceğim güldüğüm filmler arasında.
İçerde ayin var 😂
Iyyyy… bu saydıklarına gülemem bile ben. Recep İvedik’i çocuklarım için gidip izlerdim, ikisinde uyumuştum 😅 Robinson kruzo ve cumayı beğenmiştim. Aile arasında da güzeldi. Eltilerin savaşı, deliha, zengo (bunları destek olsun diye izledim, fena değil diyeyim) .
Bak şimdi hatırladım yine güldüm.. galiba bahsettiğin filmde araba yıkama yerinde hortum ve fırça ile yıkanma sahnesi vardı.. baya komikti😅Yerli komedi filmlerini pek sevmem absürt oluyor genelde iĺla seçecek olursam Kemal Sunal serileri olur
Cevap
14Cevap
Eski filmler dışında günümüzdeki hiçbir yerli "komedi" filmi beni güldürmesi çok ama çok zordur.
Kesinlikle Cinayet Süsü
https://www.youtube.com/embed/6qSsCZcnmckBu şekilde sıralayabilirim.

Çok severek izlemiştim nedense 😂
Favori komedilerimin tamamını yerli filmler oluşturuyorlar.
Organize işler, vizontele, maskeli beşler, hababam sınıfları, kolpaçino serileri, kutsal damacanalar, goralar, aroglar ve daha niceleri..
Şafak Sezer filmlerini sevmiyorum. Hukumet kadını 2 ve aile arasında baya iyiydi.
Kesinlikle Kolpaçino ara ara videolarını izlerim hala.
Ganyotçu çok komik.😀
Şafak sezer in olduğu herhangi bir film
Şafak sezer > all
benden başka seven var mı bilmiyorum ama "fasulye" filmi bana acayip komik geliyor.
@ωιтcнєя
Mesaj kutuna soru göndermem gerek.
Müsade eder misin lütfen?
TSS
🙏🙏
Babam ve oglum
Aile arasinda
yerli komedide Gora en başta gelir
Cem yılmazın bütün filmleri.
Celal ile Ceren, çakallarla dans
Gorayı saymıyorum bile hani o derece açık ara
KOLPAÇİNOOOOOO😍😍😍😍😍
Şafak Sezer in filmlerine bende bayılıyorum
Hababam sınıfı askerde jdixjx
Kolpaçino bomba tabiki
İlk izlemde en çok güldüğüm Sağ Salim 1 di.
Yanlış anlama filmini izleyiziniz
Maskeli beşler
Gora.
Vizontele.
Rece ivedik.
A. R. O. G olabilir
Dugun dernek
Düğün Dernek
Kolpaçino
Eltilerin Savasi
Gora
Celal ile ceren
Leyla ile Mecnun
Sağ salim
maskeli beşler
Çalgı Çengi.
Hükümet kadın
kolpaçino
Aile arasında
Havadan sınıfı merhaba askerde ve maskeli beşler.
Bence Aile arasında
Kemal sunal filmlerini ilk izleyişim
kolpacinoo
Kolpaçino 1 ya da 2
Ay Lav Yu tuu
recep ivedik
Sağ salim 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?