Diziler & Filmler Yetişkin olup animasyon filmlerine bakan var mı? YrnGrbz99 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İçimizdeki çocuk ölmüyor. Güncellemeler+1 yıl Gncl Yetişkin olup animasyon filmlerine bakan var mı? Cevapla Film Soruları Çocuk Soruları Animasyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Realgar Takip Et Master Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Avatarı 3 kere izledim. Castlevania iyi. Star Wars animasyonlarını izledim, izliyorum. Ninja kaplumbağaları çok severdim küçükken de artık yapmıyolar :( 1 0 Yorumla
mutsuz9606 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl İzlenilmez mi halada izlerim özelikle Shrek ve buz devri vazgeçilmezim 😊 1 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl annem eve gelınce bazen ekmek arası peynır domates ve sekerlı su yapıyor bende tvde cartoonnetwork acıyorummm 1 0 Yorumla
prenses_laddy Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Çizgi film ve animasyon izlemeyi asla bırakamam☺️☺️ 2 0 Yorumla
ruhkasifiyim Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl ~been. Bu yaşta hala animasyonlarla yaşıyorum 1 0 Yorumla
ŞEREFXAN_KARDAŞ_21 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl ben anime ve animasyon izliyorum sadcee 1 0 Yorumla
Boksörünüz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Yok hatta çok gıcık olurum o kişilere. :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Avatarı 3 kere izledim. Castlevania iyi. Star Wars animasyonlarını izledim, izliyorum. Ninja kaplumbağaları çok severdim küçükken de artık yapmıyolar :(
İzlenilmez mi halada izlerim özelikle Shrek ve buz devri vazgeçilmezim 😊
annem eve gelınce bazen ekmek arası peynır domates ve sekerlı su yapıyor bende tvde cartoonnetwork acıyorummm
Çizgi film ve animasyon izlemeyi asla bırakamam☺️☺️
~been. Bu yaşta hala animasyonlarla yaşıyorum
Güzel olursa bakarım.
Anime diziler vaz gecilmezim?
ben anime ve animasyon izliyorum sadcee
Bazen bakarım çok eğelnceli
Bakıyorum bazen eğlenceli oluyor.
Ben severim. En çok sevdiğim croodslar
Yok hatta çok gıcık olurum o kişilere. :)
Her zaman izlerim hatta animeler tercihim
Evet ben severim izlerim
Pokemon izliyorum netflixte
Bende izliyorum
Zamanla oda ölüyor.
Hayır
ben izliyorum.
ben 🙈🙈🙈
Var babam
Ben izliyorum
Bakarım tabiki
olsa bakacam da yok