Diziler & Filmler Em güzel türk dizisi sizce hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İzlediğiniz en guzel Türk dizisi hangısı? Güncellemeler+1 yıl Ezel nasıl sizce? Em güzel türk dizisi sizce hangisi? Cevapla Dizi Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl şu an kalp yarası , sezon başladı mı edho ve çukur🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalp yarası cok guzel gercekten Yorumla mertcanturk +1 yıl Aynn inşAllah o hande yolda sokakta denk gelmez saçlarına dondurma yapıştırırım yoksa o derece gıcık oldum🙄 Yorumla
aheste_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl ekmek teknesi vardı eskiden. birde leyla ile mecnun vardı 0 1 Yorumla aheste_06 +1 yıl o dönem güzeldi Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Avrupa Yakası bence. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
şu an kalp yarası , sezon başladı mı edho ve çukur🙄
Kalp yarası cok guzel gercekten
Aynn inşAllah o hande yolda sokakta denk gelmez saçlarına dondurma yapıştırırım yoksa o derece gıcık oldum🙄
ekmek teknesi vardı eskiden. birde leyla ile mecnun vardı
o dönem güzeldi
Karagül çok güzeldi ya
aşkı memnu sanırım ezel de olabilir
Kurtlar vadisi ilk 55 bölüm üstüne tanımam
Yaprak dökümü şu an izliyorum
Avrupa Yakası bence.
Suskunlar
Cennet mahallesi
Ezel ve Karadayı
Çukur du oda bitti
Bence ramoydu be