Konusu da şöyle bam başka karakterlere sahip 7 kişilik bir arkadaş gurubunda oluşan çarpık aşk ilişkileri. (Bence izlenirdi. 😅)
Yani biz bu grubun as çiftini seçicez.
Hadi eşleştirmelerinizi alalım. 😇
Yine bence bir liste oldu lütfen tercihlerinizi ve görüşlerinizi bunu göz ardı etmeyerek belirtin. 🙂
Yani biz bu grubun as çiftini seçicez.
Hadi eşleştirmelerinizi alalım. 😇
Yine bence bir liste oldu lütfen tercihlerinizi ve görüşlerinizi bunu göz ardı etmeyerek belirtin. 🙂
Zehra Yılmaz
Sera Kutlubey
Leyla Tanlar
Berker Güven
Toprak Can Adıgüzel
Mehmet Ozan Dolunay
Burak Berkay Akgül
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendini tekrarlayan konusuyla bir yaz dizisi olacağına eminim. İzlemeyin derim.
Böyle bir dizi çıksa ben bir şans veririm şahsen tabi ciddiye alınan bir iş olursa da bunu tamamen ben uydurdum. 😅
Öyle bir dizi yine aynı kendini tekrarlayan bir iş olurdu. Farklı senaryolar yok alıntı , replikalar. O yüzden yerli dizilerin %99u vakit kaybı.
ben en son hayat bilgisi avrupa yakası falan izledim katılıyorum fakat iş duyguya gelince yine iyi iş çıkarıyor bizimkiler mesela müzikte de olduğu gibi ne kadar yabancı insanları dinlesekte yine bir neşet babada duygulanıyoruz gibi gibi işte dip not türkçe alternatif müzikte son zamanlarda baya iyi.
Sürekli duyguya oynadıkları için iyi bir iş çıkaramıyolar sorun da o dramlardan öpüşme sahnelerinden reyting kasan diziler işte.. Müzik konusu dizilerden daha iyi Neşet Ertaş bir müzik klasiği haline geldi ondan olabilir mi
yeni isimlerden de bahsediyorum kalite olunca eski yeni şaşmıyo
salman tin rüzgar beni savururken mesela çok keşfedilmemiş olması da cabası az bilinsin benim olsun hatta. d
Ses tonu güzelmiş az bilindik çok güzel şarkılar avcısı mısın sen ;D
evet o benim 😁
Mahrum etme kulaklarımı bir tane daha paylaşır mısın :D
Dili farkeder mi çünkü benim için etmiyo ruhuma hitap etsin yeter fakat yeni keşiflerimden devam ediyorum Cam Kenarı Evden Uzak bunu da bir dinle bakalım.
Dilinin değilde ezginin ruha etmesi yetiyor zaten. Dinledim bu da güzeldi. Şarkıların mı hikayesi var yaşam hikayelerinin mi şarkısı var
şarkılar içimizi yansıtan yegane araçlar bence hikayelerimizin şarkıları var.
Kesinlikle katılıyorum
Niye ben yokum ahahahaha
😅😅
Beni de ekle tosbağa
hemen xdjdj
Yaz Burak Şimşek jdndf
ekledim görünmez şık joker 😅
Harbi o Burak benim ahahaha
ya xdjdjdjd
Tabi bana verecekler en alttakine versin jdnxmdmf
dimi. d