#movie_colic

Romantik ve korku gitmez sanırım, arkadaşlar bir süre sonra sıkıntı basınca telefonlara dalıp gitmesin, enerji yüksek olsun diye komedi.. Birlikte gülmek her zaman iyi gelir arkadaşlara😃😃
Romantik dram haric hepsi olabilir komedi korku gerilim bilim kurgu animasyon hepsi olabilir ama romantizm ve dram konulu filmlerde aglamami bekliyorlar hoslasmiyorum o nedenle
Korku gerilim izlemeyi seviyoruz. Ama korkudan sürekli surat ifadesi değişenleri izlemek daha zevkli geliyor bana :)
Cevap
12Cevap
Daha once hic izlemedim arkadaslarimla ama gerilim izlemek isterdim sonra da sessizce arkasindan yaklasip enseye saplatmak şşşş..
😁tabi aa
Komedi güzel oluyor. O kategoride bir film olabilirdi.
Genelde yanlız izlerim. Arkadaş ortamında dizi mi izlenir. Geyik yapmak varken
Erotik, 10 kişi toplanıp eski erotik film izleriz. Sonra oturup tartışırız.
Korku hiç sevmem izleyemem. Komedi favorim gülelim eğlenelim 😁
Onlar (kuzenlerim) korku izliyor, bense korkudan ölüyorum...
Ortamda bulunan arkadaşlara ve onların samimiyet derecesine bağlı 😂😂
Genelde komedi güzel gidiyor..
Komedi arkadaşlarla iyi gidiyor hele uçuk kaçık absürt komedi varsa (gerçi bu soru arkadaşlarından hangileri ile izlediğime göre değişiyor olmalı :P ) veya beyin yakan paradoksal filmler olabilir sonrasında fikir çarpıştırırız.
Gerçi çok fark etmiyor bana göre ama, en azından filmdeki olay örgüsü insanı sıkmamalı diye düşünüyorum.
Gerilim ve dram izierim
Dram?
Eğlenmek varken ağlamak neden
Evet benimde kesinlikle ve dram flmlerini çok severim çok fazla izlediğim dram filmide var sadece arkadaş ortamında daha eğlenceli filmler genelde tercih edilir yoksa amacım sizi sorgulamak değildi kusura bakmayın : )
Kesinlikle korku-gerilim fazla kişi olunca Sarıyor aksi takdirde şahsen Aksiyon, Macera ve bilim kurgu favorim.
Arkadaş ortamında romantik sarmaz Aksiyon veya Bilim kurgu olabilir ama bence en iyisi korku arkadaşlarla efsane olur.
Kesinlikle korku gerilim dolu sahnelerde aniden dokunup veya bağırıp korkutmak kadar eğlenceli bir şey yok
Komedi romantik aşk filmleri.
Korku gerilim severim ben
Komedi. Gülmeyi seviyoruz..
Comedi seviyorlar bense tam tersi dramı severim
Film izlemeyi sevmiyorum hic
Korku gerilim ve aksiyon
gerilim eğlenceli
Dram
biz konuşmaktan bişey izleyemiyoruz
Komedi , ama bir şey eksik , arkadaş...
Korku veya gerilim :)
macera aksiyon filmleri çok eğlenceli oluyor.
Aksiyon gerilim komedi
korku güzel oluyo
Korku
Bilim kurgu 😁🤗
Korku - gerilim- polisiye olabilir
Komedi filmi...
Korku gerilim çok iyi oluyo
Korku filmi uygun💪
Komedi tercihimdir.
Tabiki korku gereilim. Senle aynı fikirdeyim.
Korku
Komedi
komedi veya korku
Korku
Komedi
Korku gerilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?